Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Ohlédnutí bronzové medailistky Martiny Kůrkové za mistrovstvím Evropy 2019

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


ME VE FITNESS & ME JUN. A MASTERS & ME V KULTURISTICE 2019 - 2. - 5. 5. 2019, Španělsko
Češi před ME:
bikiny: Nela Kordiaková (video) • Monika Špačková • Barbora Hudcová (video)Monika Klementová (video)Adéla UhrováEva DlabajováViktoria BabíkováBarbora KrálováMagdalena FejfarováJulie SvitákováJana ŽitnáMartina KůrkováMarcela KotkováŠárka Čejková bodyfitness: Markéta KretschováJana PaulátováDenisa KeppertováAndrea Jančíková (video) wellness: Kristýna Seidlová (video)Kristýna PolomisováSabina Kaderkováphysique: Matěj Belička (video) Ondřej NovákAntonín VuMichael Špaček (video)Zdeněk Vrána (video)Roman HajabáčMilena Koudelkovákulturistika: Michal MacekMichael KrihoLibor VoborníkPavel Bartoníček Jan Tomášek (video)Vladimír Semerád (video) • Milan BodlákEmil Boar (video) klasika: Václav OnderkaJakub KolínekVojtěch FojtíkMiroslav DopirákBohumil ŠevcPavel SamekMarian Jankovčinfitness: Ondřej Ságner (video)Lucie Dulovcová
Před ME:
nominaceharmonogram MEodlet české výpravy
Info z ME:
z místa děníden 1 + foto - 4 medaile!
den 2 + foto - 2 medaile! den 3 + foto
den 4 + foto - 1 medaile! kompletní výsledky s body
Z ME očima naší reprezentace, rozhovory:
M. Kůrková L. VoborníkJ. Tomášek
J. KolínekP. Samek

Mistrovství Evropy 2019: kompletní výsledky s body
Mistrovství Evropy 2019
- zprávy z místa dění!
Mistrovství Evropy 2019: výsledky a fotografie (den 4.)
Ve dnech 2. - 5. května se ve španělském letovisku Santa Susanna konal superšampionát mistrovství Evropy mezinárodní federace IFBB. Dění na závodech jsme pro Vás sledovali prostřednictvím článku s krátkými zprávami a zákulisními snímky a po skončení soutěže jsme Vám přinesli článek s kompletními výsledky včetně bodového hodnocení.

Během čtyř soutěžních dnů se rozhodčím představili závodníci jednotlivých kategorií mužů, žen, juniorů i masters a pro českou výpravu vybojovali naši reprezentanti celkem sedm medailí. Tu poslední si svou formou zasloužila Martina Kůrková, která během čtvrtého dne šampionátu dosáhla v nabité kategorii bikiny fitness masters od 35 do 39 let nad 164 cm na bronzovou příčku.

Jak Martina vzpomíná na průběh soutěže a co jí probíhalo hlavou během vyhlášení, se můžete dočíst v rozhovoru níže. Všem účastníkům mistrovství Evropy gratulujeme ke skvělým formám a dosaženým výsledkům!


Martino, v první řadě gratuluji k úspěchu na ME, kde se Vám podařilo vybojovat bronzovou medaili v bikiny fitness masters. Začneme ale postupně. Do Santa Susanny jste odlétala společně s dalšími závodníky v rámci reprezentační výpravy. Jak let probíhal a jaké byly první dojmy po příjezdu? Proběhlo všechno hladce, nebo nastaly nějaké komplikace spojené s cestováním?

Zdravím všechny čtenáře Ronnie.cz a Vám moc děkuji za gratulaci. Ano, do Santa Susanny jsme odlétali společně s celou reprezentační výpravou, měli jsme sraz na letišti v ranních hodinách a cesta probíhala bez komplikací. Na hotel, kde probíhala i registrace, jsme dorazili kolem 15. hodiny odpolední. Samotná registrace už nebyla tak příjemná, dostali jsme se na řadu až večer a to už jsme byli všichni znatelně unavení, takže jsme se pak jen ubytovali, navečeřeli, dostali jsme organizační pokyny a odpadli. (smích)

Vaše kategorie šly na řadu až v neděli, jak jste "volné" dny prožívala?

Ano, my bikiny jsme šly na řadu až v neděli. Ve čtvrtek jsme jeli všichni na halu, proběhlo společné focení a seznámení se zavodním prostředím. Odpoledne jsem trávila čas na pláži a procházkou. V pátek a sobotu jsem už ale byla na hale s ostatními, vzájemně jsme se podporovali a pomáhali si, takže nervy pracovaly téměř denně i za ostatní. (úsměv)

Jak jste šampionát vnímala, co se týče organizace a průběhu závodů? Bylo něco, co Vás překvapilo?

Co se týče organizace a průběhu závodů, tak nemůžu nic vytknout. Šlapalo to z mého pohledu jako po másle a včas volali kategorie. Hodně po nás šli v pózingu, ale v backstage nám přesně řekli, jak ano a jak ne. Pak už to bylo na nás. Zhodnotila bych to kladně.

Koukala jsem na fotky z mistrovství a závodnice v kategorii 35 - 39 let byly opravdu krásné a skvěle připravené. Jak jste vnímala soupeřky Vy? Věřila jste si na medaili?

Ano, závodnice byly opravdu nádherné a všechny dobře připravené, byla to těžká kategorie. Předem jsem nechtěla soupeřky znát, takže jsem je viděla až v backstage, kde nás řadili! Věděla jsem, že bude na mistrovství převaha Rusek a zválcují nás, ale i tak mi spadla brada. Jsou krásné, subtilní, formy našláplé a ještě to sebevědomí, to z nich doslova stříká. (smích) Chtěla jsem projít alespoň eliminací, to mi stačilo. A najednou jsem stála v prvním vyvolávaní, kde nás vytáhli čtyři. Nevěděla jsem, co se děje, I-walk jsem ani netrénovala... Pak už přišly jen třesoucí se nohy a slzy, když jsem slyšela své jméno na 3. místě.

Jaké byly Vaše pocity bezprostředně po vyhlášení, když jste si uvědomila, že si zpět do ČR povezete bronzovou medaili z mistrovství Evropy?

Plakala jsem a první kroky vedly do náruče mého trenéra Martina Novotného. Slyšela jsem jen, jak říká: "To není možné, Marťo!" Tímto mu za všechno děkuji!

Padly po soutěži také nějaké dobroty? Co jste si užila nejvíc?

Dobroty padly. Čokoládu jsem jedla jako chleba, a pak ta jejich zmrzlina! V pondělí se vracel zpět gastro zájezd. (smích)

A jaké máte nyní plány?

Nyní jsem opět v režimu, ještě bych chtěla startovat na Diamondech, tak uvidíme. Tělo je už unavené.

Mockrát děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!

Také děkuji a přeji všem krásný den.


Martina Kůrková na mistrovství Evropy 2019




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie