Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Martina Hrubá - rozhovor
a aktuální forma před ME
juniorů a masters 2013

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


ME VE FITNESS & ME JUNIORŮ A MASTERS 2013 - 1. - 6. 5. 2013, Španělsko
Češi před ME:
Petr Havlík • Radek Čejka (5 d.) • Jan TomášekMilan Bodlák Jiří FaflíkLucie Limbrunnerová • Monika Šlosrová
Jiří SchäferDaniel MinsterMartina HrubáPetra Šenkeříková • Eva Simkovičová • Luboš Koumal • Petr Kadlec
Ondřej Kraj • Kateřina KyptováPetra UrbánkováMilena Koudelková • Michaela Kopperová • Veronika Zubačová
Jitka ŠnajdrováŠárka PíckováEva Nutilová • Julie Wohaková • Veronika Szalayová
nominaceodlet české výpravy

Info z ME:
prezentaceden 1 + fotoden 2 + foto - 5 medailí!
den 3 + foto - 1 medaile!den 4 + foto - 3 medaile!
kompletní výsledky s body videa foto zákulisí

Z ME očima naší reprezentace:
očima Martiny Hrubéočima Veroniky Zubačové
Daniel Minster (trénink)



Martina Hrubá na Mistrovství Moravy
a Slezska mužů a žen 2013
Na letošním Mistrovství Evropy juniorů a masters, které se bude v termínu 1. - 6. května konat ve španělské Santa Susanně, se na soutěžní pódium v kategorii bodyfitness do 163 cm postaví také Martina Hrubá, která na mistrovství Moravy a Slezska vybojovala prvenství i mezi ženami. Co nám prozradila jen několik dní před vypuknutím evropského šampionátu?

Účastí na ME jste si splnila vytčený cíl, jak jste již na Ronnie.cz prozradila. Jaké jsou vaše ambice jen několik dní před vypuknutím soutěže? Máte tušení, jaká bude konkurence?

No... abych pravdu řekla, tak vůbec nemám tušení, jaká bude konkurence, a ani se to nesnažím zjišťovat... Co se týká mých ambicí, samozřejmě bych se ráda umístila na medailových pozicích. Je fakt, že poslední dva až tři týdny jsem měla trošku smíšené pocity kvůli značnému úbytku váhy a připadala jsem si až moc drobná, ale po nedělním mistrovství, kde jsem měla možnost se porovnat se ženami, jsem se poměrně uklidnila, a závěrečná příprava, ač velmi náročná, se o to víc nese v pozitivním duchu. :)

Na mistrovství Moravy a Slezska minulou neděli jste vyhrála právě již mezi ženami. Jak se vám soutěžilo tam? Jistě vás i tento skvělý výsledek pořádně "nakopnul" před ME, nebo ne?

Jedním slovem báječně. Celou soutěž jsem si strašně užila. Jednak jsem si říkala, že to přece jen pořád není moje kategorie, takže ať už to pro mě dopadne jakkoliv, bude to vlastně úspěch, ale hlavně jsem se vydala za novými a čerstvými zkušenostmi z pódia, protože na ME bych svoji formu chtěla prodat na 100 %. To byl hlavní důvod - osmělit se. Výsledek mě moc potěšil a ještě zvýšil moje odhodlání v přípravě na ME. Rozhodně jsem první místo nečekala, ale přiznám se, že na soutěž jsem odjížděla s absolutním pocitem klidu.

Může umístění na ME nějak ovlivnit vaše budoucí směřování, nebo máte již teď jasno, co byste chtěla ještě v této sezóně stihnout?

Vlastně doufám, že tomu tak bude. Jelikož za juniory nebudu soutěžit věčně, samozřejmě bych toho chtěla využít a stihnout toho co nejvíce... A tak doufám, že výsledek z ME mi trošku napoví, zda jsem schopna konkurovat juniorské evropské špičce a mohla bych se zúčastnit třeba některé z podzimních soutěží, nebo by pro mě bylo vhodnější věnovat přípravě ještě celý další rok, než opět někam vyjedu... Hádám, že se to již brzy dozvíme. :)


Martina Hrubá - aktuální forma před ME juniorů a masters 2013




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

25.04.03:00imtheman - tak přeji ať se daří ;-)
24.04.16:17Martule - I will do my best...:) znáte mě..díky *22* +1
24.04.16:15guruhonza - Ukaž jim to v Evropě! My budeme fandit ;)
24.04.15:41Smile04 - nejlepší a nejvíc maká! :) hodně štěstí držím palečky :)
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie