Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Renata Hronová - ohlédnutí za Arnold Classic Europe 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


ARNOLD CLASSIC EUROPE 2015 - 25. - 27. 9. 2015, Španělsko
Češi před Arnold Classic Europe:
Michal KulštejnJan JonášFilip Šteflovič • Ondřej Kmošťák • Václav PátekKarolína TlustáJana Jeřábková
Adéla Storzerová (video) • Lucie Cahová • Jana SlívováMargita Zámolová • Miroslava Mikanová
Renata HronováMartin NavrátilPetr Richtár (InBody) • David ŽelinaMilan BodlákJozef FurinJakub Šubrt
Před Arnold Classic Europe:
nominaceodlet české výpravy
Z ACE očima závodníků, rozhovory:
očima M. Kulštejna očima A. Storzerové
J. Furin M. Zámolová J. Slívová očima R. Hronové
Info z Arnold Classic Europe:
z místa děníprezentacevýsledky a foto (I.) - 6 medailí! výsledky a foto (II.)výsledky a foto (III.)
kompletní výsledky s body VIDEO&FOTO: SEMINÁŘ S ARNOLDEM

Renata Hronová - rozhovor a aktuální forma před Arnold Classic Europe 2015
Renata Hronová se o minulém víkendu společně s dalšími českými závodníky představila na prestižní amatérské soutěži Arnold Classic Europe 2015 ve španělském Madridu. V nabité konkurenci se nakonec umístila na 3. místě v kategorii physique žen nad 163 cm. Poprosili jsme ji proto o malé ohlédnutí za uplynulými závody, jaké měla pocity, jak probíhaly a jaké má další soutěžní plány.


[Text: Renata Hronová] Já jsem si Madrid opravdu užila. Byla jsem velmi spokojená, když jsem si přečetla, že naše kategorie nastupuje už v pátek. Nervozita mě přepadla ve čtvrtek, po šíleně zdlouhavé prezentaci. Ukáplo pár slziček, zdali to po tak dlouhé době zvládnu. Abych se psychicky nesesypala, až uvidím, s kým závodím.

V pátek ráno už bylo dobře. Těšila jsem se tam. A protože jsem se chystala úplně sama, vím dobře, že jsem do toho dala úplně všechno. Čtyři měsíce, šestnáct týdnů, 16 kg dole.

Když jsem pak uviděla svých 14 soupeřek, byla jsem v klidu. To je asi nejvíc, co jsem si mohla po těch letech přát. Navíc na tak prestižní soutěži, jako je Arnold Classic Europe.

Se svým 3. místem jsem spokojená. Bez trenérů, bez nikoho, jen já sama sobě teď mohu děkovat nebo něco vyčítat. A když už je teď po všem, mohu sama sobě říct, že jsem dobrá. A to je dobré. :)

Proč jsem měla plavky, jaké jsem měla? Protože jsem nic nevěděla, kontaktovala jsem přímo svaz. Posílala jsem fotku překrásných plavek s kamínky, zdali je mohu mít. Předseda Komise vrcholového sportu mi odpověděl: "Ahoj, tyto nemůžeš mít, prostě jednobarevné, bez kamínků, normální plavky, žádné vymoženosti či tanga, to ne!"

Ještě že se mi už nechce závodit. :) Obětovala jsem tomu všechno i všechny své síly a nejsem si úplně jistá, proč bych to měla dobrovolně podstupovat znovu. Ale nikdy neříkej nikdy, třeba se zase jednou v noci vzbudím a řeknu si, že to ještě jednou zkusím.

A jestli se to stane, jistě poprosím o rady nezaujatého trenéra, budu od rána do noci cvičit břicho. :) A na tréninky si seženu dopomoc. Klasickou superkompenzaci poslední týden před závody už nikdy dělat nebudu. Kdyby závody byly o týden dřív, mohlo to dopadnout líp? Konkurence byla hodně dobrá a já určitě jedna z nejmladších, některé z nich závodily i v kategorii masters.

Podle reakcí mě viděli výše než na 3. místě, bezkonkurenčně nejlepší nohy... V pátek večer jsem si začala vychutnávat prodloužený víkend, krasné město, krásné počasí, dobré jídlo! :)


Renata Hronová na Arnold Classic Europe 2015




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

02.10.14:05Deadlift - četení, postava, výsledek. Vše - prostě paráda.
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie