Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Zdeněk Razák - rozhovor a aktuální forma před Mozolani Classic 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


MOZOLANI CLASSIC 2015 - 25. 4. 2015, Bratislava
Češi před Mozolani Classic:
Zdeněk RazákDavid SkořepaMichal KlečkaPatrik Jablonski • František Huf • Jan Turek
Denis Štěrba • Martin LešenarMilan Obořil • Karolína Tlustá • Stanislava Kožmínová
Marcela Valkounová • Petra Tchuřová • Aneta Horváthová • Daniela Bečková
Info z Mozolani Classic:
prezentace fotogalerievýsledky a fotografie
 

Zdeňku, pokud se nepletu, naposledy jsi závodil před rokem na International Austrian Championship, kde jsi v kategorii kulturistiky do 85 kg získal skvělé druhé místo. Jak jsi byl spokojený s umístěním a formou?

Zdravím všechny čtenáře Ronnie.cz. Ano, nepleteš se, s umístěním jsem byl spokojený, protože jsem byl v kategorii nejlehčí a asi i nejmladší. Navíc kategorii vyhrál domácí dlouholetý ostřílený závodník. S formou jsem byl taky celkem spokojený, i když ze závodů bylo strašně málo fotek o mizerné kvalitě. Spokojený jsem nebyl se závěrem přípravy. Jelikož jsem se připravoval sám, tak jsem to jednoduše "spálil", hlavně na nohách. Moje stále zaostávající nohy jsem tehdy v přípravě docela dohnal a během přibližně deseti dní před závody jsem je totálně odpálil.

V minulém roce byla, tuším, tvá soutěžní hmotnost kolem 72 - 73 kilo. Jakou očekáváš letos? Na co ses nejvíce zaměřil? Zkoušel jsi v přípravě něco nového?

Letos očekávám váhu přibližně 77 - 78 kg, pokud se zase nic nepokazí. Momentálně mám už skoro tři týdny 80 kg a forma pomalu každým dnem graduje. Zaměřil jsem se opět na nohy, snad to bude trochu znát. Hodně jsem se zaměřil i na jídlo. Zařadil jsem dost často hovězí maso a "nebál" jsem se tolik sacharidů a dopřál jsem si jich celkově trochu víc. Jediná nová, ale zásadní věc je ta, že jsem navázal spolupráci s Jiřím Borkovcem, který mě spolu s jeho manželkou Karolínou připravuje. Jezdím k nim na pravidelné konzultace a kontroly formy.

Chystáš se opět do Rakouska, ale tentokrát i na prestižní Mozolani Classic. Jakou očekáváš konkurenci? Předpokládám, že formu budeš ladit na slovenskou soutěž?

Ano, přesně tak. Konkurence na Mozolani Classic bude šílená. A vzhledem k mojí "špatné" váze budu v kategorii opět jeden z nejlehčích. Ale podle mě to nehraje roli, důležitá je připravenost a celková prezentace. Moc se na závody těším, protože tam budu figurovat i u stánku mého sponzora Metaforce a Bodyflex Fitness, takže to bude pro mě něco nového. O týden později jedu opět do Rakouska, kde to mám osobně moc rád. V roce 2010 jsem tam závodil v open kategorii juniorů, kterou jsem vyhrál, a minulý rok jsem byl druhý, jak už jsem popisoval. Navíc jsem dostal pozvánku od prezidenta svazu Wolfganga Schobera, což mě potěšilo.

Je někdo, komu chceš poděkovat za pomoc v přípravě na závody?

V první řadě bych chtěl poděkovat mojí přítelkyni Věrušce, která se mnou trpí ty stavy a zvládá to náramně. Dále rodině. Moc bych chtěl poděkovat již zmiňovaným trenérům, Jirkovi a Karolíně, za cenné rady a za podporu doplňky výživy Metafoce a Bodyflex Fitness. Dále bych chtěl poděkovat panu Stožickému a jeho Řeznictví U Stožických, vypomáhá mi v dodávce masa. Těch jmen je mnoho, nechtěl bych na někoho zapomenout. Díky mému kolegovi Mírovi, že mi teď vychází v práci vstříc. Díky Patriku Cimrtovi a prostě děkuji všem, kteří mi fandí a sledují mě.

Zdeňku, děkuji ti za rozhovor a přeji úspěšnou soutěžní sezónu 2015!


Zdeněk Razák v přípravě na Mozolani Classic 2015




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 30 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie