Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Nabitý kalendář mezinárodních
soutěží IFBB pro rok 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže


Následující zpráva je převzata z webových stránek Svazu kulturistiky a fitness České republiky.


Na závodníky Svazu kulturistiky a fitness České republiky nečeká letos na jaře jenom 8 mistrovských a tři pohárové soutěže, ale také dlouhá řada mezinárodních soutěží IFBB. Ty jsou průběžně doplňovány do kalendáře s tím, že už v tuto chvíli jsou známa místa konání i termíny řady klání, které budou jistě zajímavé i pro závodnice a závodníky z České republiky.

Mistrovství Evropy a mistrovství světa 2015

Superšampionát mistrovství Evropy pro všechny kategorie se koná ve Španělsku od 12. do 17. května. Mezi 13. a 15. červnem proběhne už tradičně Mistrovství světa ve fitness dětí, a to v srbském Novém Sadu.

Pro podzim jsou už známé termíny Mistrovství světa v kulturistice, které se bude konat od 5. do 9. listopadu 2015. Mistrovství světa ve fitness (což je oficiální název pro mistrovství světa jednotlivých kategorií žen a také fitness mužů) se bude konat od 13. do 16. listopadu v Maďarsku. Mimochodem, reprezentanti, kteří by uvažovali o startu na těchto soutěžích, by měli začít 6 měsíců před datem konání plnit podmínky monitoringu. Termín Mistrovství světa juniorů a masters v tento okamžik zatím znám není.

Ostatní mezinárodní soutěže

O tom, že Arnold Classic Amateur v americkém Columbusu proběhne od 5. do 8. března, vědí všichni již dávno. Nově je ale zveřejněn termín soutěže Olympia Amateur Barcelona, která proběhne ve stejnojmenném španělském městě od 12. do 14. června. O týden později, totiž od 19. do 22. června, se budou v Ázerbájdžánu konat European Games (Evropské hry). Pro jaro 2015 bude určitě vypsána i řada dalších soutěží, z těch menších je nyní znám například termín Sweden Grand Prix, a to 10. až 12. dubna.

Celkem 6 klání je prozatím naplánováno na podzim. Arnold Classic Europe otevře sezónu, a to ve dnech 25. až 27. září v Madridu. O týden později - a zde se mají na co těšit všichni fanoušci z České republiky - proběhne Olympia Amateur Europe, a to v Praze! Termín konání je společný i pro profesionální soutěž EVL's Prague Pro, tedy 1. až 3. října. O den později se bude konat v Íránu Ben Weider Diamond Cup.

Týden poté navazuje menší soutěž ve Finsku, a to Nicole Wilkins Fitness Championships ve dnech 10. až 12. října. Na konci října, přesněji od 30. října do 2. listopadu, se bude v Anglii konat Olympia Amateur England, týden nato od 4. do 6. prosince proběhne v Moskvě závěrečná Olympia World Showdown.

Další soutěže (pro jaro i podzim 2015) budou postupně doplňovány, sledujte proto svazové webové stránky!

Jak se na mezinárodní soutěže přihlásit?

Stejně jako v minulých letech i v roce 2015 platí, že v případě Vašeho zájmu o účast na jakékoliv zahraniční soutěži je bezpodmínečně nutné zaslat žádost o start na e-mailovou adresu sekretariat@skfcr.cz (sekretariát v Praze). Z mezinárodních pravidel a dohod vyplývá, že na zahraniční soutěže nemohou podávat přihlášky jednotlivci, může Vás přihlásit pouze národní federace IFBB (tzn. SKFČR). Podrobnější informace o jednotlivých soutěžích najdete postupně na svazových webových stránkách. Přehledný rozpis termínů pak hledejte v kalendáři soutěží.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

28.01.15:24Ronnie - A jen ještě v reakci na podnět z Facebooku, ten kalendář j..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie