Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Kamila Brzobohatá před IFBB Diamond Cup Austria 2022

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


IFBB DIAMOND CUP AUSTRIA 2022 - 16. 10. 2022, Rakousko
Češi před Diamond Cup Austria:
přehled závodníků / Aneta Ernest (video)Alice PospíšilováKamila Brzobohatá • Veronika Skácelová • Natalia Zhavora • Eva Budina (video)Radim Paštěka •• Adéla Stonawská • Jana Kawuloková • Denisa Kubcová • Markéta Härtl

Info z Diamond Cup Austria:
kompletní výsledky s body

Z Diamond Cup Austria očima závodníků:
Radim PaštěkaVeronika Skácelová


[Text: Kamila Brzobohatá] Zdravím všechny čtenáře a redakci Ronnie.cz. Blíží se nám další z mezinárodních soutěží podzimní sezóny, a to konkrétně Diamond Cup v Rakousku, na kterém se chystám startovat i já. Dostala jsem od redakce za úkol shrnout své pocity a dojmy před soutěží, tak se o to pokusím :-)

Nejprve bych se Vám ale asi měla představit, tak jdeme v rychlosti na to. Jmenuji se Kamila Brzobohatá, je mi 26 let a momentálně jsem dva týdny zpátky zahájila svoji čtvrtou soutěžní sezónu. V minulosti jsem již dosáhla nějakých úspěchů, mezi ty z mého pohledu nejvýznamnější bych zařadila asi přední příčky z mé úspěšné sezóny 2020, a to 3. místo na "Evropě", zisk titulu mistryně České republiky a v neposlední řadě vítězství na Diamond Cupu Prague 2020 a následný zisk Elite Pro karty (kterou jsem se prozatím rozhodla nepřijmout).

No a teď k těm pocitům z přípravy. Aktuálně mám za sebou dvě soutěže, a to Diamond Cup Prague, kde mi uteklo finále o jedno místo v extrémně nabité mezinárodní konkurenci (17 skvěle připravených závodnic včetně vítězky ME a Arnold Classic 2022), druhou soutěží bylo teď minulý víkend Kladno - Fitness Mania Classic, kde se mi podařilo odvézt domů stříbro.

Asi bych taky neměla zapomenout zmínit, že se již druhou sezónu chystám zcela sama. Musím říct, že tento rok docela zápasím s peak weeky (závěrečné týdny přípravy), styl mé přípravy byl letos zcela jiný než v minulých sezónách, v důsledku toho mé tělo reaguje úplně jinak, než jsem doposud byla zvyklá, takže se teď učím tak trošku (hodně :-D) za pochodu a zkouším dost nových věcí, což může určitě výrazně ovlivňovat jak výslednou formu, tak pochopitelně i následná umístění. Celou přípravu jsem totiž jela opravdu velmi šetrně vzhledem ke zdraví, byla jsem ve vážně mírném deficitu. Tím, že jsem začínala ze skvělé výchozí pozice, co se formy týče, mohla jsem si to dovolit. No a jelikož mé tělo už není zvyklé na žádné extrémy, tak první peak week skončil totálním fiaskem. Byla jsem ráda, že jsem po týdenních mdlobách na stage vůbec nastoupila.

Proto jsem se do nadcházejících soutěží rozhodla sundat nohu z plynu a v šetrnosti pokračovat. Navýšila jsem jídlo a forma na Fitness Manii už byla mnohem lepší, šťastná jsem byla hlavně z toho, kolik energie jsem v tomto druhém peak weeku měla a že jsem se konečně cítila skvěle. Trošku si zahrávám s myšlenkou, že před DC Austria ani nebudu odvodňovat, nicméně aktuálně jedu hodně na pocit, takže se vždy ráno vzbudím, mrknu do zrcadla, zjistím, jak to vypadá, co jak reaguje a podle toho se teprve odehrávají další rozhodnutí, co se postupu týče. No, prostě tenhle rok je to docela punk. Každopádně mě baví to vše pozorovat z první ruky, učit se z vlastních chyb a doufám, že v průběhu sezóny se mi to ještě podaří doladit.

Na Diamond Cup Austria se už hrozně těším, jsem v kontaktu s některými dalšími českými závodníky, co jedou taktéž, jedeme si to všichni hlavně užít. Přesto věřím, že se nám podaří dovézt nějaké cenné kovy do ČR. :-) Všem z nich posílám sílu a držím palce!

Děkuji Ronnie.cz za prostor a Vám, čtenářům, za Váš čas a přečtení.

Všem přeji krásný den!


Připravujete se i Vy na soutěže, nebo máte v oddílu či ve své péči závodníka
v přípravě na ně? Chcete být vidět v největším internetovém magazínu v oboru?
Dejte nám o sobě vědět na e-mail redakce@ronnie.cz!




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

11.10.21:35Valasekjakub123 - Forma dobrá ale bohužel v obličeji už začínají být mužské ..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie