Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Tipovací soutěž:
EVLS Prague Pro 2018

13.495 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní


EVLS PRAGUE PRO 2018 - 29. 9. 2018, Česká republika
Čeští profesionálové před EVLS Prague Pro:
Lukáš OsladilPavel BeranSlavoj BednářVojtěch Koritenský Ondřej KmošťákMiroslav Přibáň • Filip Šteflovič • Miroslav Juríček
Před EVLS Prague Pro:
programsemináře
tipovačkasoutěž o vstupenky
Info z EVLS Prague Pro:
tiskovka a Meet & Greetz místa děnívýsledky a foto
semifinále fotofinále fotozákulisí I.zákulisí II.zákulisí III.zákulisí IV.zákulisí V.zákulisí VI.
semifinále: video openvideo 212video bikinyvideo physique
finále: video openvideo 212video bikinyvideo physique

EVLS Prague Showdown 2018: vše podstatné
o vstupném!
Dny 28. a 29. září budou v prostorách letňanského PVA Expo Praha vyhrazeny dalšímu ročníku sportovního festivalu EVLS Prague Showdown, který kromě bohatého doprovodného programu a závodů amatérů nabídne samozřejmě také sedmý ročník profesionální soutěže v kulturistice a fitness EVLS Prague Pro. Na klání se letos poprvé bude závodit hned ve čtyřech kategoriích, ke kterým opět budou patřit kulturistika mužů open a kulturistika mužů do 212 liber. Na to, jak to právě mezi těžkotonážníky a ve dvěstědvanáctce dopadne, si ode dneška až do pátečního večera můžete vsadit v sedmém kole naší letošní tipovací soutěže. A odeslání tipu se Vám tentokrát může opravdu vyplatit!

Velkolepá profesionální show, které se v roli moderátora spolu s Michalem Dusíkem tentokrát ujme i čtyřnásobný šampión Mr. Olympia Jay Cutler, si žádá i mimořádné ceny do tipovačky. A o to, že mimořádné budou, se postarala společnost Extrifit, jejíž stánek mimochodem právě na EVLS Prague Showdown najdete. Abyste na některou z cen dosáhli, bude tentokrát potřeba, abyste měli šťastnou ruku při výběru toho, jak si borci z kategorie open rozdělí místa v první čtveřici, a abyste si co nejlépe tipli na to, kdo získá jakou medaili ve dvěstědvanáctce. To ale není vše. Zároveň budete muset určit přesný výsledek všech českých a slovenských účastníků soutěže, kterých není právě málo. Ve hře tak kromě zmíněných cen bude také až devatenáct plusových bodů do celkového pořadí!

Stejně jako vždy platí, že i v tomto kole tipovačky budou odměněni tři nejúspěšnější tipující. Váš tip přitom musí být nejenom co nejpřesnější, ale také platný. To znamená, že žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se nesmí opakovat! Detailní pravidla soutěže najdete zde. A o jaké ceny tedy budete hrát?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky EVLS Prague Pro 2018
v celkové hodnotě více než 27.000 Kč věnovala společnost Extrifit!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: EVLS Prague Pro 2018
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Pavel Beran se v kategorii open umístí na:
Slavoj Bednář se v kategorii open umístí na:
Lukáš Osladil se v kategorii open umístí na:
Igor Illés se v kategorii open umístí na:
Vojtěch Koritenský se v kategorii do 212 liber umístí na:
Tomáš Tabačiar se v kategorii do 212 liber umístí na:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 25. 09. 2018 v 18:00 a končí 28. 09. 2018 v 22:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


High Whey 80 představuje špičkový 100% syrovátkový proteinový koncentrát a CFM proteinový izolát pro nárůst svalové hmoty! Jedná se o vysoce kvalitní protein obsahující instantní (je výborně rozpustný) syrovátkový ultrafiltrovaný 80% koncentrát a špičkový instantní syrovátkový mikrofiltrovaný 90% izolát vyrobený metodou CFM neboli cross-flow microfiltration. High Whey 80 je tedy kombinací dvou mimořádně kvalitních zdrojů syrovátkového proteinu se zachováním všech přírodních bílkovinných frakcí (beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glykomakropeptidy, imunoglobulin G, bovinní sérový albumin, laktoferin). Kombinace těchto dvou proteinových zdrojů přináší výhody obou z nich - neuvěřitelně lahodnou chuť, výbornou konzistenci, skvělé zastoupení živin, velmi dobrou stravitelnost. Proteiny obsažené v High Whey 80 jsou doplněny o enzymy papain a Tolerase (pH stabilní laktázu). Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

G 15 Anabolic Gainer je pokročilejší a zdokonalenou verzí populárního gaineru G 15! Jedná se o vynikající prostředek pro každého, kdo chce velmi rychle zvýšit hmotnost a objem svalstva. Proteinová složka je vyladěna tak, že nyní obsahuje ty nejlepší proteiny vůbec! Výhradně whey (syrovátkové) koncentráty a izoláty a 3 hydrolyzované syrovátkové proteiny s vynikající využitelností pro růst svalové hmoty. G 15 obsahuje 15 % top proteinů a 71% velmi kvalitních sacharidů s postupným nástupem účinku.

Proteinut® je unikátní mandlová a proteinová superpotravina firmy Extrifit. Jako zdroj bílkovin obsahuje 90% syrovátkový proteinový izolát CFM a zdravé tuky mandlí, kokosu a lněného semínka. Obsah proteinů je rovných 30 %! Proteinut® výborně chutná a dodá Vašemu tělu proteiny z 90% syrovátkového CFM izolátu a zdravou formu oříškových tuků. Je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až do Z! Je složen z mandlí (pražených na sucho - bez oleje!), syrovátkového 90% CFM izolátu, proteinových kuliček, kokosu a zdravých semínek.

Elastor® představuje extrémně silný prostředek pro zatěžované a namáhané klouby, který je až 10x silnější než jiné kloubní produkty. Je určen přednostně pro intenzivně cvičící sportovce, kteří potřebují zajistit dostatečnou ochranu svým zatěžovaným kloubům, a současně je mimořádně silným produktem i pro běžnou populaci. Elastor® obsahuje nejvyšší množství chondroprotektiv na současném trhu!

E.nox® Shock je přípravek určený pro maximalizaci silového výkonu, stimulaci vysoké intenzity tréninku a maximálního napumpování a prokrvení svalů. Je stimulantem produkce NO (oxidu dusnatého). Pro účinnost výrobku je důležitá také sacharidová složka: uhlovodan isomaltulóza (palatinóza), oligosacharid maltodextrin a dextróza jako rychlý zdroj energie. E.nox® Shock má formu prášku, který snadno rozpustíte ve vodě, výborně chutná a můžete jej okamžitě konzumovat.

Sportovní taška Extrifit je originální a praktická nejen do posilovny, ale pro všestranné využití. Taška je rozdělena na více částí. Hlavní úložný prostor, boční podélná kapsa, nechybí ani další kapsy na drobnější věci. Taška Extrifit se hodí jak do fitness centra, tak pro volný čas nebo jako příruční zavazadlo do letadla. Taška je vyrobena z kvalitního pevného materiálu, uvnitř je opatřena zátěrem, aby byla mírně voděodolná.

Whey Amino Hydro obsahuje komplex všech potřebných aminokyselin výhradně v peptidických vazbách. Whey Amino Hydro jsou zcela nové hydrolyzované (předtrávené) aminokyseliny vyrobené ze 3 hydrolyzovaných syrovátkových proteinových zdrojů - 90% izolátu a 2x 80% koncentrátů. Tablety jsou velmi koncentrované a silné, přitom je však jejich velikost příjemně malá a dobře se tedy polykají. Obsah čistých aminokyselin ve Whey Amino Hydro je 90,4 % v každé tabletě! Užívání tablet Whey Amino Hydro podporuje růst svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení při náročném tréninku či redukční dietě, kdy je ohrožena katabolismem. Whey Amino Hydro vyniká velmi nízkým obsahem sacharidů a tuku, proto jej můžete užívat jak v objemovém tréninku, tak při rýsování.

Nut 6! je oříšková superpotravina od společnosti Extrifit. Lahodný krém ze 6 druhů ořechů, kdy každý druh je zastoupen stejným dílem. Tento produkt je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až do Z! Je složen z těchto ořechů: kešu, lískové ořechy, mandle, kokos, vlašské ořechy, arašídy.

Protein Break! představuje plnohodnotné vysokoproteinové jídlo (25 g bílkovin v jediné porci). Je určeno k přípravě ideální snídaně či svačiny s komplexním nutričním složením a optimálním zastoupením živin. Tento produkt je ve sportovní a funkční stravě naprosto ojedinělý a unikátní. Kombinace syrovátkového proteinového 80% koncentrátu, chia semínek, ovesných vloček a rýže představuje plnohodnotné jídlo s ideálním zastoupením nejkvalitněji stravitelných bílkovin i sacharidů. Tyto základní ingredience jsou obohaceny navíc o inulin z kořene čekanky - vlákninu s prebiotickým účinkem. Žádné vaření - vše za studena. Příprava 1 - 2 minuty!

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty. Nápoj vyniká úžasnými nutričními hodnotami! Protein Caffé Isolate 90 obsahuje 100% kávu + 90% proteinový izolát CFM + kofein a maličké množství sladidla. A to je vše! Žádné přídatné látky, žádná ochucovadla, prostě nic, co by navyšovalo nežádoucí tuk nebo cukr.

CLA - konjugovaná kyselina linolová je známá hlavně jako látka podporující spalování podkožního tuku a poslední vědecké poznatky svědčí o tom, že užívání CLA má ještě více benefitů. U sportovců se jedná především o podporu růstu svalové hmoty a podporu regenerace organismu.

Protein Pudding od firmy Extrifit® je skvělý vysokoproteinový krém mimořádně lahodné chuti. Žádné vaření, vše za studena - příprava pouze 2 minuty! Protein Pudding je vhodný jako skvělá svačina a je také vynikající alternativou k běžným proteinovým koktejlům - pudink lépe zasytí a navíc si výborně pochutnáte! Je vhodný nejen pro všechny, kdo usilují o nárůst síly a svalové hmoty, ale i při rýsování a redukční dietě. V tomto prémiovém proteinovém pudinku najdete 25 gramů nejkvalitnějšího syrovátkového izolátu.

Protein Caffé Latte 80 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování svalové hmoty. Nápoj je optimální ranní dávkou bílkovin a současně Vás tento šejk příjemně probudí a osvěží. Zkrátka ideální start do nového dne nebo jako chutné kávové a proteinové osvěžení kdykoli během dne.

Rice & Oat Mash je hotová směs vynikající rýže ve formě snadno rozpustných rýžových vloček s ovocem, kokosem a čokoládou. Delikátní chuť jednotlivých příchutí je dána pouze přírodními ingrediencemi. Základem produktu je 100% rýže ve formě snadno rozpustných rýžových vloček, která tvoří 80 % zdrojů komplexních sacharidů výrobku Rice & Oat Mash. Dalších 15 % komplexních sacharidů produktu tvoří ovesné vločky a 5 % pšeničné vločky. Žádné vaření, vše za studena. Příprava trvá 1 minutu! 1 dávka = 1 sáček. Excelentní chuť!

Aminogel® je světová novinka na trhu aminokyselin od firmy Extrifit. Jedná se o unikátní aminokyselinový produkt, který v jednom balení chutného gelu obsahuje velmi silnou dávku 11 030 mg výhradně volných aminokyselin. Gelová forma zajišťuje ideální stravitelnost a vstřebatelnost a pečlivě vyvážený poměr volných aminokyselin maximální anabolický, regenerační a antikatabolický účinek. Aminogel® je díky svému unikátnímu obsahu určený především pro všechny silové sportovce, kteří usilují o růst svalové hmoty a síly (anabolický účinek), a také pro všechny sportovce silově-vytrvalostních a vytrvalostních disciplín, kteří chtějí ochránit svalovou hmotu při tvrdých trénincích nebo při redukci podkožního tuku (antikatabolický účinek).

Půllitr Extrifit představuje originální masivní skleněný půllitr pro pravé chlapy nejen do posilovny a nejen na proteinový nápoj. Přiznejte svou příslušnost ke skupině vyznavačů silových sportů mohutnou sklenicí s logem firmy Extrifit!

Vita C 1000 mg Time Release obsahuje vitamín C, který má v organismu řadu důležitých funkcí. Pro sportovce je významné především to, že vitamín C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Při denní dávce minimálně 12 mg přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, dále přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k dobré činnosti nervové soustavy. Příznivě působí také na psychickou stránku osobnosti. Vitamín C je z produktu Vita C Time Release uvolňován postupně a je doplněn o šípkový extrakt.

Protein Pancake 50 % je fantastická proteinová palačinka s obsahem 25 g bílkovin! Proteinové koktejly jsou fajn, o jejich přínosu pro růst svalové hmoty není třeba diskutovat, ovšem velice často máte po nich brzy hlad a začne Vás honit mlsná. Přeci jen nezaplní Váš žaludek dostatečně, zejména v období diety. Proteinovo-sacharidová palačinka Pancake 50 % toto řeší. Skutečně si uvaříte. Žádná náhražka jídla, ale opravdové a dietní jídlo a příjemné, avšak nijak náročné vaření. Vynikající dietní hodnoty a báječná chuť palačinek!

USB flash disk Extrifit je vkusná flashka, kterou se nemusíte bát použít i při těch nejdůležitějších jednáních. Uživatel má na ukládání dat k dispozici přibližně 4 GB místa. Pro připojení k počítači využívá flash disk rozhraní USB 2.0. Pogumovaný povrch s matnou úpravou na sobě nezanechává žádné otisky prstů. USB flash disky fungují bez nutnosti instalování ovladačů na všech operačních systémech Linux, Mac OS a novějších verzích Windows od Win 2000.

Ručník Extrifit je funkční stylový froté ručník s oboustranným potiskem vyrobený v České republice.

Věřte, nebo ne, tři zdroje, a to proteinový syrovátkový 90% izolát, proteinový mléčný 90% izolát a proteinový syrovátkový 80% koncentrát jsou výhradní (jediné!) proteinové složky nových luxusních a skutečně proteinových tyčinek EXXE® Protein Bar od firmy Extrifit®. Každá proteinová tyčinka EXXE® obsahuje 20 gramů nejlepších proteinů! A kolik tuku? Toho ještě méně než dietní proteinový koktejl - pouhých 5 - 7 gramů! A obsah sacharidů (a konkrétně cukru) jsme stlačili tak nízko, že tyčinky EXXE® jsou použitelné i při striktní dietě. Cukry tvoří jen nicotné 2,1 - 4 g v tyčce!

Anabolizér Hero nastartuje regeneraci a obnovu svalové hmoty ihned po dokončení tréninkové jednotky. Budete se cítit lépe, nebudete rozlámaní po tréninku. Svou silou a množstvím účinných látek je Hero zcela ojedinělý produkt na celém trhu! Obsahuje vůbec nejširší spektrum nutných účinných potréninkových substancí ve vysokých dávkách.

Protein Pancake 20 %, proteinovo-sacharidové palačinky Extrifit® jsou opravdovým proteinovým jídlem, které Vás výborně zasytí a které si doma jednoduše uvaříte. Jsou ideální pro ty situace, kdy potřebujete tělu dodat kombinaci kvalitní bílkoviny a kvalitních komplexních sacharidů. Mají úžasné komplexní složení a dokonalé zastoupení živin. Kombinace chia semínek, pohanky, ovsa, rýže a syrovátkového 80% proteinového koncentrátu tvoří plnohodnotné jídlo s ideálním zastoupením bílkovin a sacharidů. Uvedené suroviny jsou doplněny o inulin z kořene čekanky, vlákninu s prebiotickým účinkem. Stejně jako v případě Protein Pancake 50 % si skutečně uvaříte. Žádná náhražka jídla, ale opravdové a dietní jídlo a příjemné, avšak nijak náročné vaření. Vynikající dietní hodnoty a báječná chuť palačinek!

Náramek Extrifit - komunita firmy Extrifit se rozrůstá. Pokud i Vy chcete být její součástí, nebojte se přiznat svoji příslušnost tímto exkluzivním motivačním náramkem. Jedná se o gumový náramek, který není škodlivý kůži a můžete ho tak nosit každý den i na tréninky. Oranžový a bílý náramek jsou užší a nesou kolem obvodu logo Extrifitu. Širší černý má navíc plastické zvětšení v místě symbolu značky Extrifit.

Proteinová tyčinka Hydro Protein Bar obsahuje unikátní kombinaci proteinových složek, kterou tvoří: syrovátkový protein + HYDRO (hydrolyzovaný 90 % mléčný izolát) + kasein + sójové křupínky (stripsy). Tyčinka Hydro Protein Bar zažene hlad a dodá Vám až 25 gramů bílkovin (proteinů). A to v mimořádně povedené karamelové příchuti s vysoce kvalitní čokoládovou polevou a vynikající čoko-cookies příchuti.

Carnigel® je nový produkt od Extrifitu, který přináší dobře známý a mezi sportovci velmi oblíbený spalovač - karnitin - v nové formě gelu. Karnitin je látkou tradičně používanou prakticky ve všech sportovních odvětvích pro zlepšení využití tuků jako energetického zdroje při fyzické aktivitě a také jako energizér před tréninkem. Jeden sáček obsahuje celých 2000 mg L-karnitinu v 10 skvělých příchutích, a to při nulovém obsahu tuku, cukru nebo umělých barviv v balení. Gelová forma je navíc velmi praktická - nemusíte s sebou nosit žádná balení tekutého karnitinu nebo si odsypávat tablety.

Klíčenka Extrifit představuje originální přívěsek - klíčenku na krk s logem a nápisy Extrifit. Dvě barevná provedení - bílo-oranžová a černo-oranžová. Odepínací plastová spona s klíčovou částí. Karabina na klíče, flashku, mobilní telefon a další předměty k zavěšení.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

26.09.09:42deiw - Hm, napadlo mě, čím by to mohlo být - Arnold Classic Europ..
26.09.09:40deiw - A 212 je už úplně marná, díky bohu za Troudiho. 212 sice b..
26.09.09:35deiw - Taky na to koukám - kromě těch 3 co jsi zmínil to je klasi..
26.09.08:37Kebab - TY CENY OD EXTRIFITU JSOU STRAŠIDELNÝ! Takovou nálož chci ..
26.09.08:01StanB - Účast na EVLS nic moc. Hlavně 212 je slabá. Kdyby v OPEN n..
25.09.22:17amoresPE - Rhoden, Winklar, Asha, Osladil, Illes...moj tip v top. ..
25.09.19:45Pr!nc - Jestli ošem Rhoden vůbec přijede. Kde jsou ty časy 3-4 rok..
25.09.19:36th.0th - Tak to jsou hodně dobrý ceny, klobouk dolů...
25.09.19:13supros - Kdyby nepřijeli Rhoden Winklar a Asha tak průměrná poharov..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 107 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie