Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Najdi a vyhraj! (38/2018)

6.714 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Po minulém víkendu se ukázalo, že na třetí krbovou římsu, kterou si Phil Heath ve svém domě už dopředu vybudoval, si další sošku Sandowa kupodivu nepostaví. Že to bude právě Shawn Rhoden, který ho letos z trůnu nejlepšího kulturisty světa sesadí, čekal málokdo. Jestli mi řeknete, že jste to věděli, tak Vám to moc nevěřím, vždyť v naší tipovací soutěži, jejíž výsledky se již brzy dozvíte, dal Shawna Rhodena na 1. místo pouze jeden jediný člověk z 396.

O co je Shawnovo vítězství překvapivější, o to je příjemnější, po dlouhých letech mám pocit, že je většina fanoušků s názory rozhodčích spokojená a klobouk dolů před nimi. Nejenže nedali Philovi dárek v podobě osmého vítězství, ale neváhali nemilosrdně odsunout i "Big Ramyho" a moc se nepárali ani s Dexterem Jacksonem. Dobré umístění odměnou za dobré jméno přitom nebývalo v minulosti nic neobvyklého. Snad se tedy blýská na lepší časy. Na lepší časy se rozhodně blýská i pro české fanoušky kulturistiky, protože vidět na jednom pódiu vedle sebe Mr. Olympia nejen vedle Lukáše Osladila, ale i po boku Slavoje Bednáře nebo Pavla Berana, to tady dlouho nebylo. Na EVLS Prague Pro se to ale stane skutečností.

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří výherců obdrží po dvou vstupenkách na akci EVLS Prague Showdown, která se letos koná ve dnech 28. - 29. září v letňanském PVA Expo Praha (mapa zde). Se vstupenkami se jejich držitelé dostanou jak na EVLS Prague Showdown, tak i na souběžně probíhající sportovní akce a expo po oba dny.

Výherci si budou moci vyzvednout vstupenky ráno před zahájením akce v místě jejího konání. Podrobnosti stran předání jim budou sděleny e-mailem.

S ohledem na datum konání EVLS Prague Showdown
tentokrát soutěžíme pouze do úterý 25. září!


Kdo letos vyhrál soutěž Mr. Olympia?

Najdi a vyhraj! (38/2018)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Kdo letos vyhrál soutěž Mr. Olympia?
Phil Heath
Shawn Rhoden
William Bonac
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 20. 09. 2018 v 08:00 a končí 25. 09. 2018 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (37/2018):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, jak se nazývá tendence sám si diagnostikovat potravinové intolerance. Správná odpověď zní: nutrichondrie.

Vylosováni byli a nálož 20 energetických tyčinek (50 g) Raw Energy Bar od společnosti Bombus obdrží:

  • Zbyněk Kyral - kyral.zbynek@...com
  • Daniela Petrtýlová - dhp@...cz
  • Simona Kačková - simonka.kaca79@...cz

Gratulujeme!


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do úterý 25. září. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie