Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Veronika Javorská absolutní vítězkou na IFBB Diamond Cup Malta 2017

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


IFBB DIAMOND CUP MALTA 2017 - 12. - 16. 4. 2017, Malta
Češi před Diamond Cup:
Veronika ZemanováEva HavelkováVeronika JavorskáAndrea RemeňováArleta Krausová
Alena HatvaniJiří MalířMiroslav PřibáňPatrik PeckaTomáš KoutníkVojtěch TrnkaJiří VacekJiří Surý
Info z Diamond Cup:
z místa dění - 6 medailí!výsledky a fotografie
Z Diamond Cup očima závodníků, rozhovory:
Veronika Javorská

Českou závodnici Veroniku Javorskou jsme dříve vídávali na soutěžním podiu v kategorii bodyfitness, ovšem v letošním roce udělala Veronika krátce před soutěží Diamond Cup na Maltě po domluvě se svým trenérem Tomášem Burešem změnu a rozhodla se startovat v ženském physique. Toto rozhodnutí se ukázalo jako šťastné.

Veroniko, velká gratulace k vítězství v kategorii i k absolutnímu vítězství na Diamond Cup Malta. Jak jste se zmínila v předsoutěžním rozhovoru, během letu jste natáhla do podkoží vodu, ale forma nakonec evidentně vyšla dobře.

Formu jsem neustále konzultovala po telefonu s trenérem Tomášem Burešem, takže jsme vše ladili dle aktuálního stavu. Vše nám nakonec vyšlo absolutně perfektně a forma byla na pódiu, myslím, více než dobrá.

Relativně krátce před soutěží jste změnili kategorii, ve které jste měla startovat. Z bodyfitness to byla nakonec katogorie physique. Jak jste se na pódiu cítila při pózování, které pro Vás bylo nové?

Bože, bylo to jak poprvé. (smích) Byla jsem strašně nervózní, myslím, že kdyby se mě v tu chvíli někdo zeptal, jak se jmenuji, nebudu schopná odpovědi... Nakonec jsem se nějak rozhýbala. (úsměv) Volná sestava byla jedna neuvěřitelná improvizace. Zkoušela jsem ji v podstatě jen pár dní a ještě jsem tam měla totální okno, takže jsem se tam chvíli motala jako nudle v bandě, ale snad to nakonec publikum i rozhodčí přijali. Sestavu jsme společně s Tomem vymysleli asi za 15 minut.

Jak jste zmínila, Vaším trenérem je Tomáš Bureš. Do jaké míry jeho znalosti a zkušenosti přispěly k Vaší nakonec vítězné formě?

Absolutně vším... To, co Tom řekne, je pro mě svaté. Absolutně následuji cestu, kterou mi ukazuje, a mám v něm stoprocentní oporu. Důvěřuji mu.

Měla jste v průběhu závodu čas mrknout na  Vaše soupeřky? Jak se Vám líbily?

Ano, celou dobu jsem sledovala i své soupeřky. Rumunka Oana Marinescu, kterou připravuje skvělá Eleonora Dobrinina, se mi moc líbila. Když jsem viděla před soutěží její fotky, které sdílela na Facebooku, říkala jsem si, že absolutně nemám šanci uspět, že jsem vedle soupeřek totální drobeček a navíc začátečník...

No a vida, nakonec to bylo úplně jinak. Byla jste to Vy, kdo vyhrál a kdo získal i absolutní vítězství. Ovšem jak se Vám líbila soutěž z organizačního hlediska?

Mně se zdála vcelku v pohodě. Jasně, prezentace trvala pár hodin a ze začátku panoval mírný zmatek, ale myslím, že to není nijak zvláštní stav kdekoliv na mezinárodních soutěžích. Co se týče vlastního závodu a mě, tak jsem nezaznamenala nic špatně. Na pódium jsem šla víceméně na čas a na mě konkrétně byli všichni moc mílí.

Budete i nadále směřovat svou přípravu ke kategorii physique?

No, svým absolutním vítězstvím bych měla v podstatě získat profi kartu, tak to bylo alespoň vyhlášeno při ceremoniálu a uvedeno na IFBB stránkách. Takže pokud budu pokračovat a poštěstí se mi sehnat sponzory, tak ano, budu nadále směřovat svoji přípravu k této kategorii.


Veronika Javorská objektivem Ondřeje Čečetky




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

19.04.18:05jnerez - Nádherná ženská a naprosto brutální forma *79* , gratulace..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie