Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Tipovací soutěž
- EVLS Prague Pro 2022

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní


EVLS PRAGUE PRO 2022 - 29. 10. 2022, Česká republika
Čeští profesionálové před EVLS Prague Pro:
Pavel BeranMilan ŠádekJan Turek • Pavel Červinka • Patrik Herčzík Sebastian Gunčík Jakub Kolínek • Miroslav Přibáň • Filip Šteflovič •• SR: Michal KrižánekTomáš Tabačiar • Andrej Varga
Před EVLS Prague Pro:
info startovkystream
tipovačkameet seminář
Info z EVLS Prague Pro:
registrace a Meet & Greet • online reportvýsledky a foto
semifinále fotofinále fotozákulisívideo seminář Farah
semifinále: video openvideo 212video classic physiquevideo physiquevideo bikinyvideo wellness
finále: video openvideo 212video classic physiquevideo physiquevideo bikinyvideo wellness

Pražský svátek profesionálního bodybuildingu EVLS Prague Pro je po roce opět tady a rozumí se samo sebou, že s touto událostí spojíme další kolo tipovací soutěže. Vaším úkolem tentokrát bude správně určit, jak se na akci těžkotonážníci z kategorie open srovnají do první pětice, a také jak si jejich kolegové nastupující v kulturistice mužů do 212 liber rozdělí medaile. Váš tip se stane platným, pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Jaká jména do formuláře na konci článku uvedete, si dobře promyslete. Vaším případným úspěchem v této tipovačce můžete získat nejenom nadílku suplementů z produkce společnosti 6Pak Nutrition, ale můžete jím také pořádně ovlivnit, jak si v seriálu tipovacích soutěží povedete v průběžném pořadí. Z něj v závěru roku vzejde ještě deset z Vás, které odměníme dalšími cenami. V dílčích tipovačkách, tak jako v této spjaté s EVLS Prague Pro, cenu získají vždy tři nejlepší tipéři. Úplná pravidla tipovacích soutěží najdete rozepsaná zde.

V tipovací soutěži na výsledky EVLS Prague Pro 2022
se hraje o ceny z produkce společnosti 6Pak Nutrition!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Heat Shot je komplexní termogenní spalovač tuku v praktické formě ampulí s beta alaninem a kofeinem. Jedna ampule představuje 4 dávky! Jedná se o ideální produkt pro všechny osoby, které se při tréninku právě zaměřují na spalování tuků. Díky tekuté formě přináší shot velmi dobrou stravitelnost. K použití před tréninkem. Obsahuje pouze účinné a ověřené látky.

BCAA Instant Pak představuje efektivní směs vysoce kvalitních esenciálních aminokyselin L-leucin, L-isoleucin a L-valin v poměru 2:1:1 v instantní podobě. Přidány jsou vitamíny B6, B12 a C. Promyšlená receptura zaručuje vynikající výkon a podporu regeneračních procesů. Vitamín C přispívá k lepší funkci imunitního systému, vitamín B6 se účastní metabolismu bílkovin a vitamín B12 metabolismu tuků, bílkovin a sacharidů. BCAA přispívají ke snížení únavy. Skvělá rozpustnost díky instantní formě. Bez aspartamu.

Craze Shot je perfektní předtréninkový produkt v tekuté formě ampulí. Jedna ampule představuje 4 dávky! Vysoká dávka kofeinu doplněná o beta alanin, taurin a cholin bitartrát. Působí stimulačně a podporuje výkonnost organismu, ovlivňuje zlepšení síly a celkové vytrvalosti. Správně zvolené ingredience dodají během tréninku obrovskou dávku energie. Díky takto složené předtréninkové směsi dostanete ze svého tréninku 100 %!

Hlavní složkou produktu Creatine Monohydrate + Taurin je kreatin, který zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkých a velmi intenzivních fyzických cvičeních. Příznivý účinek nastává při konzumaci 3 g kreatinu denně. Je doporučován dospělým, kteří provádějí vysoce intenzivní cvičení. Obohaceno o taurin.

Carbo Pak je ideální produkt, pokud Vás čeká intenzivní trénink a hledáte zdroj energie v podobě sacharidů. Sacharidy jsou důležitým zdrojem energie při intenzivním a dlouhodobém cvičení. Složení sacharidového nápoje Carbo Paku je založeno na jednoduchých a komplexních sacharidech s odlišným glykemickým indexem - glukóze a maltodextrinu. Obohaceno o vitamín B1 (thiamin).

Whey Protein 80 představuje jemný a lahodný koktejl s vysokým obsahem bílkovin. Syrovátkový koncentrát (WPC) je nejoblíbenějším proteinem na trhu a vynikajícím zdrojem bílkovin nejen pro všechny, kteří aktivně sportují. Bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty a pomáhají udržovat zdravé kosti.

Citrulline je skvěle chutnající předtréninkový nápoj s citrulinem pro maximální napumpování a nejvyšší možný přísun živin do svalů. Perfektní řešení pro všechny tvrdě trénující sportovce. Podporuje efekt svalové pumpy a příznivě působí na potréninkovou regeneraci. Užívání citrulinu ovlivňuje množství oxidu dusnatého v krvi, což má za následek rozšíření cév. Větší průtok krve přímo ovlivňuje efektivnější dodávání kyslíku a živin do svalových buněk, což Vám umožňuje vyvinout ještě větší úsilí a absolvovat náročnější tréninky.

Flex Pak je pokročilá kloubní výživa, jejíž jednotlivé složky jsou důležité pro pohybový aparát. Je vhodná jak pro intenzivně trénující sportovce, tak pro nesportující populaci. Obsahuje hydrolyzovaný kolagen I. typu Solugel®, MSM, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kyselinu hyaluronovou a prolin, dále pak vitamíny a minerály (vápník, hořčík, vitamín C a B6).

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž - EVLS Prague Pro 2022
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 26. 10. 2022 v 22:00 a končí 28. 10. 2022 v 22:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie