Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Výsledky tipovací soutěže
- Mr. Olympia 2021

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

p. nick / jméno plus
body
minus
body
1. merrypos 7 -21
2. Valasekjakub123 6 -27
3. jorinek 6 -35
4. MartinG 6 -37
5. richard 6 -44
6. Pe3k 5 -23
7. Stolkr 5 -27
8. ShDW 5 -46
9. MOOG 5 -57
10. stabrnak 4 -15
Největší tipovací soutěž roku je za námi! Sázet jste v ní mohli na výsledky Mr. Olympia 2021 a 212 Olympia, vrcholných soutěží závodníků z profesionální ligy IFBB Jima Maniona nastupujících v kulturistice mužů open a kulturistice mužů do 212 liber (96,2 kg). Možnost vsadit si na výsledky nejprestižnější soutěže planety přilákalo 331 tipujících. Jako první byly k dispozici výsledky soubojů v kategorii do 212 liber, ve které jste nejvíce věřili v obhajobu titulu Shauna Claridy, kterému měl šlapat na paty Derek Lunsford. Jejich pořadí nakonec ale bylo opačné, což očekávalo jen dvaadvacet tipérů. Největším zklamáním se pro Vás jednoznačně stalo umístění Keona Pearsona, od kterého většina z Vás očekávala umístění ve finále, nebo dokonce medaili. Opačným případem je výsledek Nathana Eplera, který svým pátým místem naprosto překvapil. Medailisty tiplo správně jen sedm soutěžících, z nichž merrypos a Pe3K dokázali za třetího Kamala Elgargniho přidat i čtvrtého Angela Calderóna Friase.

Medailisté Mr. Olympia 2021

Při odhadu výsledků kategorie open se Vám dařilo lépe. Čtyřiasedmdesát procent tipujících očekávalo obhajobu titulu v podání "Big Ramyho" a těsný souboj o stříbro mezi Brandonem Currym a Hadim Choopanem. Mírně Vás zklamal William Bonac a naopak překvapili Hunter Labrada nebo Luis Rodriguez. Pro úspěch bylo nutné odhadnout medailisty. Chleba se lámal u čtvrtého místa. Čtvrtého Huntera Labradu, a dokonce i pátého Nicka Walkera měli na svém tiketu už pouze richard a MOOG. Husarský kousek se povedl právě richardovi, který tipnul navíc také šestého Williama Bonaca! Bohužel ani to nestačilo na některou ze tří cen od partnera tipovačky, společnosti Extrifit. Klíčem k úspěchu v tomto kole tipovací soutěže totiž byly body z obou kategorií. Richard i MOOG v lehčí hmotnostní kategorii nebodovali, a tak je předčilo trio merrypos (4 body za kategorii do 212 liber + 3 body za kategorii open), Valasekjakub123 (3+3), jorinek (3+3). Na 6 bodů dosáhli i čtvrtý a pátý soutěžící MartinG a richard, ale minusové body je těsně posunuly mimo první trojici. Přesto všem moc gratulujeme ke skvělým tipům!

Nepřehlédněte:
Mr. Olympia 2021: výsledky a fotografie
Mr. Olympia 2021: jaké bylo semifinále?
212 Olympia 2021: výsledky a fotografie
Ms. Olympia 2021: výsledky a fotografie
Fitness, Figure a Women´s Physique Olympia 2021: výsledky a fotografie
Wellness Olympia 2021 - výsledky a fotografie
Wheelchair Olympia 2021 - výsledky a fotografie
Ohlédnutí za čtvrtečním děním na Mr. Olympia 2021
Olympia Amateur Orlando 2021: 21 nových profesionálů!
Olympia Weekend 2021 očima Margity Zámolové


Přejít na:
  • průběžné pořadí tipovací soutěže po 7. kole

  • Na konci článku najdete i průběžné pořadí tipovací soutěže. Do něj dosavadní vedoucí trio PRoman, Pikto, sethes získalo tentokrát sice jen jeden bod, ale stačilo jim to na to, aby udrželi své pozice. Nejvíce se jim přiblížili deiw a lakatosKE, kteří se skokem o sedm resp. devět příček posunuli na čvrté a páté místo. Uvidíme, komu vyjde podzim nabitý soutěžemi, ve kterém ještě bude možnost dále bodovat. Kdo se tedy v celkovém pořadí našeho seriálu tipovaček dostane do top ten a získá tak další porci cen od našich partnerů, zůstává stále velmi otevřené!

    Ceny do tipovací soutěže na výsledky Mr. Olympia a 212 Olympia 2021
    v celkové hodnotě přes 29.000 Kč věnovala společnost Extrifit!

    1. místo - merrypos vyhrává:

    2. místo - Valasekjakub123 vyhrává:

    3. místo - jorinek vyhrává:

    Nut 6! Zero je oříšková superpotravina od společnosti Extrifit® - krém z ořechů, kokosu a arašídů, který je nabízen jak ve variantě natural (bez příchuti), tak ve třech delikátních příchutích - čokoláda, slaný karamel a skořice. Krém je složen z jader kešu ořechů, lískových ořechů, mandlí, arašídů, vlašských ořechů a dužiny kokosu. Nut 6! Zero je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až po Z! Jedná se o funkční potravinu, která dodá vašemu tělu tzv. zdravé tuky a zároveň si na ní úžasně pochutnáte. Pokud se snažíte dodržovat „fitness dietu“, nezapomínejte na tyto formy tuku, které jsou pro vaše zdraví i výkon velmi důležité. Kromě tzv. zdravých tuků obsahují ořechy řadu dalších výživově cenných látek. Jednak jsou to bílkoviny (100 g produktu Nut 6! Zero obsahuje 17 g bílkovin), ale také jsou ve stravě ceněny jako zdroj minerálů, vitamínů a v neposlední řadě vlákniny.

    Proteinut® Zero je krém z arašídů a 90% syrovátkového proteinového izolátu CFM. Superpotravina od společnosti Extrifit®. Produkt obsahuje 30 % bílkovin ve třech delikátních příchutích - čokoláda, slaný karamel a skořice. Tento produkt je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až po Z. Jádra arašídů jsou pražená suchým vzduchem, bez použití oleje, je zcela bez přidaného cukru a má opravdu delikátní chuť! Zdroj proteinu - Proteinut® Zero obsahuje špičkový zdroj bílkovin, a to 90% syrovátkový izolát CFM. Ten je prakticky bez cukru a bez tuku. CFM 90 je protein získaný ze syrovátky nejmodernější a nejšetrnější metodou výroby - mikrofiltrací CFM (cross-flow microfiltration) se zachováním všech cenných bílkovinných frakcí a s velmi vysokým obsahem BCAA a glutaminu. Metoda výroby CFM probíhá za studena na keramických filtrech a je nejšetrnějším způsobem výroby syrovátkového proteinu. Tento protein je dokonale stravitelný a vstřebatelný.

    Almond Zero představuje 100% mandlový krém - superpotravina od společnosti Extrifit®. Je vyráběn přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až po Z. Pro jeho výrobu jsou vybírány ty nejkvalitnější mandle, které jsou praženy zdravě na sucho (ne v oleji!). Almond Zero je funkční potravina, která dodá vašemu tělu tzv. zdravé tuky, které podpoří vaši sportovní výkonnost a zároveň si pochutnáte. 100% čistá mandlová chuť. Pokud se snažíte dodržovat „fitness dietu“, nezapomínejte na tyto formy tuku, které jsou důležité pro vaše zdraví i výkon. Almond Zero je naplněn do průhledné skleničky, takže vidíte, jak váš krém vypadá.

    Jste milovníkem arašídových a oříškových krémů? Pak je přesně pro vás určen produkt Peanut Zero. Arašídová superpotravina od společnosti Extrifit® - arašídový krém, který je nabízen jak ve variantě natural (bez příchuti), tak ve dvou delikátních příchutích - čokoláda a slaný karamel. Tento produkt je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až po Z. Maximální obsah arašídů pražených suchým vzduchem, bez použití oleje, zcela bez přidaného cukru a s delikátní chutí!

    BCAA Free Form Liquid 80000 mg obsahuje optimální poměr větvených aminokyselin 2:1:1 - dvakrát více leucinu než isoleucinu a valinu. Suplementací BCAA Free Form Liquid 80000 mg při intenzivním tréninku nebo při redukční dietě můžete zabránit tomu, aby se "spalovala" svalová hmota, chránit ji proti katabolizaci - pro tento účinek podávejte BCAA před výkonem, popř. i v jeho průběhu. Pro nárůst svalové hmoty, na němž se podílejí bílkoviny složené z aminokyselin, podávejte BCAA Free Form Liquid 80000 mg po tréninku.

    Whey Amino Hydro obsahuje komplex všech potřebných aminokyselin výhradně v peptidických vazbách. Whey Amino Hydro jsou zcela nové hydrolyzované (předtrávené) aminokyseliny vyrobené ze 3 hydrolyzovaných syrovátkových proteinových zdrojů - 90% izolátu a 2x 80% koncentrátů. Tablety jsou velmi koncentrované a silné, přitom je však jejich velikost příjemně malá a dobře se tedy polykají. Obsah čistých aminokyselin ve Whey Amino Hydro je 90,4 % v každé tabletě! Užívání tablet Whey Amino Hydro podporuje růst svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení při náročném tréninku či redukční dietě, kdy je ohrožena katabolismem. Whey Amino Hydro vyniká velmi nízkým obsahem sacharidů a tuku, proto je můžete užívat jak v objemovém tréninku, tak při rýsování.

    Aminogel® je světová novinka na trhu aminokyselin od firmy Extrifit. Jedná se o unikátní aminokyselinový produkt, který v jednom balení chutného gelu obsahuje velmi silnou dávku 11 030 mg výhradně volných aminokyselin. Gelová forma zajišťuje ideální stravitelnost a vstřebatelnost a pečlivě vyvážený poměr volných aminokyselin maximální anabolický, regenerační a antikatabolický účinek. Aminogel® je díky svému unikátnímu obsahu určený především pro všechny silové sportovce, kteří usilují o růst svalové hmoty a síly (anabolický účinek), a také pro všechny sportovce silově-vytrvalostních a vytrvalostních disciplín, kteří chtějí ochránit svalovou hmotu při tvrdých trénincích nebo při redukci podkožního tuku (antikatabolický účinek).

    Agrezz® je profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti nejen kulturistů, ale všech sportovců, jejichž výkon má silově-vytrvalostní charakter, jako jsou hokejisté, zápasníci MMA apod. Agrezz® dokáže odstranit lenost a výrazně prodloužit délku a intenzitu silového tréninku. Výrazným účinkem je efekt maximálního soustředění na výkon, což potvrdili prakticky všichni respondenti, kteří měli možnost Agrezz® vyzkoušet ještě před uvedením na trh.

    BCAA GT+ je jedinečný produkt od firmy Extrifit, který Vám přináší velmi silnou dávku větvených aminokyselin (BCAA) a glutaminu v nové gelové formě, která zajišťuje rychlou stravitelnost a ideální vstřebatelnost, což je pro anabolický, antikatabolický a regenerační účinek volných aminokyselin zásadní. Jedno balení BCAA GT+ obsahuje celých 5000 mg glutaminu a 5000 mg volných větvených aminokyselin (BCAA).

    Express Energy Gel je unikátní energetizující produkt od Extrifitu, který sportovci používají k okamžitému dodání energie před tréninkem a při tréninku. Jdete na trénink unavení po dlouhém dni v práci? Chybí Vám energie v průběhu delší fyzické aktivity? Express Energy Gel Vám okamžitě vrátí energii do sportovního i mentálního výkonu díky vyváženému poměru tří druhů sacharidů, obsahu energizérů, stimulantů a vyváženému komplexu minerálních látek. A to vše v kompaktním balení hotového gelu, který je připravený k okamžité konzumaci.

    High Whey 80 představuje špičkový 100% syrovátkový proteinový koncentrát a CFM proteinový izolát pro nárůst svalové hmoty! Jedná se vysoce kvalitní protein obsahující instantní (je výborně rozpustný) syrovátkový ultrafiltrovaný 80% koncentrát a špičkový instantní syrovátkový mikrofiltrovaný 90% izolát vyrobený metodou CFM neboli Cross-Flow Microfiltration. High Whey 80 je tedy kombinací dvou mimořádně kvalitních zdrojů syrovátkového proteinu se zachováním všech přírodních bílkovinných frakcí (beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glykomakropeptidy, imunoglobulin G, bovinní sérový albumin, laktoferin). Kombinace těchto dvou proteinových zdrojů přináší výhody obou z nich - neuvěřitelně lahodnou chuť, výbornou konzistenci, skvělé zastoupení živin, velmi dobrou stravitelnost. Proteiny obsažené v High Whey 80 jsou doplněny o enzymy papain a Tolerase (pH stabilní laktázu). Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

    Protein Caffé Latte 80 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování svalové hmoty. Nápoj je optimální ranní dávkou bílkovin a současně Vás tento šejk příjemně probudí a osvěží. Zkrátka ideální start do nového dne nebo jako chutné kávové a proteinové osvěžení kdykoli během dne.

    Protein Break! představuje plnohodnotné vysokoproteinové jídlo (25 g bílkovin v jediné porci). Je určeno k přípravě ideální snídaně či svačiny s komplexním nutričním složením a optimálním zastoupením živin. Tento produkt je ve sportovní a funkční stravě naprosto ojedinělý a unikátní. Kombinace syrovátkového proteinového 80% koncentrátu, chia semínek, ovesných vloček a rýže představuje plnohodnotné jídlo s ideálním zastoupením nejkvalitněji stravitelných bílkovin i sacharidů. Tyto základní ingredience jsou obohaceny navíc o inulin z kořene čekanky - vlákninu s prebiotickým účinkem. Žádné vaření - vše za studena. Příprava 1 - 2 minuty!

    Arginine 1000 mg Arginine 1000 mg obsahuje 1000 mg argininu ve volné formě v každé kapsli. Arginin je základním kamenem suplementace pro napumpování svalů krví. Je součástí naprosté většiny takzvaných pre-workoutových (předtréninkových) produktů. Nyní máte možnost si dávkovat arginin sami dle své individuální potřeby. Můžete posílit svůj předtréninkový přípravek o další gramy argininu. Arginine 1000 mg je ideálním prokrvovacím suplementem také při večerním tréninku, kdy nejsou vhodné přípravky s obsahem kofeinu (kofein stimuluje a může narušit usínání a spánek).

    Extrifit vyvinul naprosto unikátní produkt. Amigo® de facto představuje lidský sval v kapslích! Jestliže chcete budovat svalovou hmotu, je naprosto nezbytné dodat svalu všechny aminokyseliny, ze kterých se sval skládá. A to ve stejném poměru, jako jsou zastoupeny ve svalu. Svalová bílkovina je složena z 18 hlavních aminokyselin. Tyto aminokyseliny mají přesně daný poměr. Některé jsou ve svalu zastoupeny více, jiné méně. Avšak žádná nesmí chybět! A žádná nesmí naopak vyčnívat nad fyziologický poměr. Bez zajištění této jednoduché podmínky Vám sval prostě nevyroste. Co v Extrifitu udělali? Vzali bílkovinu lidského svalu (její aminospektrum) a vytvořili její přesnou kopii. Všechny aminokyseliny navážili jednu po druhé a ve stejném poměru tak, jak jsou zastoupeny v lidském svalu, a dali je do kapsle. Vzniklo tak Amigo® - lidská svalová bílkovina v kapslích! Proto najdete na obalu hesla jako muscle copy (kopie svalu), muscle amino analogy (shodné zastoupení aminokyselin jako ve svalu) a human muscle (lidský sval). Použitím produktu jednoduše "nalijte" do Vašich svalů to samé, z čeho jsou svaly složené. Jinak Vám ani nevyrostou, ani neztvrdnou. Amigo® je samozřejmě kompletně free form (složeno výhradně z jednotlivých volných aminokyselin). Nemá poměr aminokyselin jako mléko (ze kterých jsou proteinové nápoje), ani jako rýže nebo brambory, ani jako hovězí steak. Amigo® má poměr aminokyselin takový, jaký je v lidském svalu. Zkrátka muscle copy. Pokud budete užívat Amigo®, dodávka volných aminokyselin zajistí svalovým receptorům přesně to, co potřebují pro růst. Tedy muscle amino analogy. V Amigo® není nic navíc, nic nechybí, nic není v nepoměru. Amigo® = sval (svalová bílkovina). Pokud není poměr jednotlivých aminokyselin vyvážený (když je jiný než v lidské svalové bílkovině), tak např. nepoměrně nízký obsah některé z aminokyselin může zapříčinit malé využití i ostatních aminokyselin a snížit tak celkový účinek produktu. To se Vám s Amigo® nestane!

    Multimineral Chelate 6! obsahuje 6 důležitých minerálů, a to ve špičkově využitelných chelátových vazbách. Multimineral Chelate 6! se svou kvalitou řadí na úplný vrchol mezi produkty určenými pro doplňování minerálních látek. Dokonalou vstřebatelnost všech šesti minerálů zajišťují chelátové vazby, ve kterých jsou tyto minerály vázány. Tyto chelátové formy minerálů garantují vynikající využití lidským organismem! Multimineral Chelate 6! je určen jak pro širokou veřejnost, tak pro výkonnostní sportovce.

    Produkt Q10 firmy Extrifit obsahuje 30 mg koenzymu Q10 v jedné kapsli, jedné z nejdůležitějších látek vyskytujících se v živočišných buňkách. Jedná se o látku podobnou vitamínům. Koenzym Q10 je částečně tělem produkován a částečně přijímán potravou. S tím, jak stárneme, se schopnost produkce koenzymu Q10 snižuje a hrozí jeho nedostatek. Stejně tak je příjem koenzymu Q10 důležitý, když je naše tělo vystaveno zátěži, jakou je intenzivní silový trénink, o to více, pokud je spojen se striktní dietou. Koenzym Q10 je naprosto nezbytný pro oxidoredukční reakce a funguje jako reaktivátor buněčné energie, stabilizátor buněčných membrán a kofaktor mnoha metabolických procesů. Příjem koenzymu Q10 může přispívat ke zvyšování energie a odstraňovaní únavy, posilování imunitního systému, normalizaci krevního tlaku, zvyšování výkonnosti a vytrvalosti a obecně posilování antioxidační ochrany buněk.

    Sleep! obsahuje velmi účinnou směs látek na podporu kvalitního spánku a snadného usínání. Je určen pro kohokoliv, kdo trpí problémy se spánkem, které jsou dnes velmi časté, ať už jako důsledek stresu, pracovního přetížení, či třeba u sportovců v důsledku intenzivní tréninkové zátěže. Základem produktu je silná dávka bylinných výtažků obohacených o aminokyselinu tryptofan, vitamín B6 a minerál hořčík v chelátové vazbě, která je výhodná pro její výbornou vstřebatelnost. Jedná se o produkt na přírodní bázi.

    Vynikající pomocník pro dokonalé trávení všech živin. Bílkovin, sacharidů i tuků. Enzy 7! Digestive Enzymes je naprosto unikátní a nejúčinnější produkt svého druhu. Tento výrobek Vás zbaví zažívacích obtíží. Obsahuje komplex 7 trávicích enzymů pro lepší trávení bílkovin, sacharidů a tuků. Obsahuje enzymy papain, alfa-amylázu (Aspergillus oryzae), bromelain, laktázu (Aspergillus oryzae), celulázu (Trichoderma reesei), neutrální proteázu (Bacillus licheniformis) a lipázu (Aspergillus aryzae).

    Příjem tekutin při tělesné zátěži, například při tréninku ve fitness centru, je velmi důležitý. A to obzvlášť tehdy, snažíte-li se také o spalování podkožního tuku. Na čistou vodu většinou nemáme při cvičení velkou chuť a musíme se často k jejímu pití nutit. Snazší příjem tekutin zajistí ochucený nápoj. Tréninkový drink Carnifresh je přesně takovým nápojem, který nás motivuje při cvičení průběžně pít, protože skvěle chutná. Carnifresh je lahodný nápoj s obsahem karnitinu, kofeinu, chromu a hořčíku s výbornou vstřebatelností.

    Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty. Nápoj vyniká úžasnými nutričními hodnotami! Protein Caffé Isolate 90 obsahuje 100% kávu + 90% proteinový izolát CFM + kofein a maličké množství sladidla. A to je vše! Žádné přídatné látky, žádná ochucovadla, prostě nic, co by navyšovalo nežádoucí tuk nebo cukr.

    Produkt Vita-B Complex Forte 500 je doplněk stravy s obsahem kompletního spektra vitamínů skupiny B ve vyváženém poměru. Každá kapsle obsahuje 500 % referenční hodnoty příjmu (dříve označovaná také jako doporučená denní dávka). Kdy je vhodné doplnit vitamíny skupiny B ve formě doplňku stravy? V různých situacích, kdy se výrazně zvedá jejich spotřeba a/nebo když není možné zajistit stravou jejich dostatečný příjem. To se stává často právě u sportovců, kdy při intenzivní tělesné zátěži stoupá spotřeba vitamínů - a právě v kulturistice to bývá umocněno ještě rýsovací restriktivní dietou.

    Triko Extrifit pánské 31 je pohodlné triko firmy Extrifit s velkým oboustranným potiskem. Má krátký rukáv, kulatý výstřih, vyrobeno je z příjemného, vzdušného a pružného materiálu. Přední strana - bílý potisk s horizontálním nápisem "XTRFT", zadní strana - bílý potisk se stejným vertikálním nápisem. Má zahrnuté rukávy, padnoucí střih, je zakončeno dvojitým prošitím a nechybí ani vytkávaný štítek na levém rukávu.

    Ručník Extrifit je k dostání v barevné variantě bílo-oranžové nebo černo-oranžové ve velikosti 100 x 50 cm. Ručník využijete nejen při svých sportovních aktivitách, ať už ve fitness centru, nebo při venkovních sportech. Vyrobeno v České republice. Materiál: 100 % bavlna.

    p. nick / jméno plus body minus body p. nick / jméno plus body minus body
    11. Bazil 4 -33 172. blahytomas 1 -37
    12. Sabina Horáková 3 -15 172. Wohyss 1 -37
    13. Adam4 3 -21 172. mach_mates 1 -37
    13. T-rex3 3 -21 172. thaarm 1 -37
    15. Caveman 3 -22 172. Ján Jagrik 1 -37
    16. Mr.Rob.Zombie 3 -23 177. Nordico 1 -38
    16. Coufy 3 -23 177. GOGOV 1 -38
    18. dre.mc 3 -24 177. Finkel 1 -38
    18. DavidKorny 3 -24 177. Firelin 1 -38
    20. deiw 3 -25 177. jari 1 -38
    20. Lkolda 3 -25 177. Denisschloff 1 -38
    22. LOPO 3 -27 177. Avik 1 -38
    22. ladix900 3 -27 184. Zodiak411 1 -39
    24. jakub02 3 -28 184. kyzi 1 -39
    24. Josef Volf 3 -28 184. Hasco 1 -39
    24. david.lee.hat 3 -28 184. Pally 1 -39
    24. luke de peří 3 -28 184. jankalisek 1 -39
    28. FireLuce 3 -30 189. mr.kvadriceps 1 -40
    28. TomRy 3 -30 189. 9027 1 -40
    28. Babu66 3 -30 189. Kachnaaa 1 -40
    31. Viliamusik 3 -32 189. Záprtek 1 -40
    32. LukasRejhy 3 -33 189. fidosek 1 -40
    33. Veteran 3 -34 194. tonysosa 1 -41
    33. líbortíbor 3 -34 194. Marvelous 1 -41
    33. owar 3 -34 194. Alexandra3388 1 -41
    33. Honza45 3 -34 197. Remyk1 1 -42
    33. Flex-Blade 3 -34 197. Duffman1990 1 -42
    38. DAVID 10 3 -35 197. PRoman 1 -42
    39. Honza11 3 -36 197. milanjanousek 1 -42
    40. lakatosKE 3 -37 197. prdikada 1 -42
    40. domdudak 3 -37 197. sutarajiri 1 -42
    42. Gabrielwarrior 3 -42 203. Dejf111 1 -43
    42. moab 3 -42 203. Pekami 1 -43
    44. miroslavszoke 3 -43 203. johnyV8 1 -43
    45. g3orgig 3 -44 203. Kissarmy 1 -43
    45. KILLDR 3 -44 203. m.poliacik 1 -43
    47. Chadzi 3 -45 203. Bloship 1 -43
    48. accept 3 -48 203. Dzanek 1 -43
    49. denny_rocx 3 -52 210. Keni 1 -44
    50. tomjarkovsky 3 -53 211. donk 1 -46
    51. ondroud 3 -54 212. bohusevzen 1 -47
    52. Konrad 3 -57 213. HaniisLevrone 1 -48
    53. Lázič 3 -58 213. Ferencikp 1 -48
    54. Tomik1987 3 -59 215. milenkoburlica 1 -49
    55. Ikaros 3 -61 215. Biganimalmutant 1 -49
    56. gracianus 3 -64 215. RadimBB 1 -49
    57. Trikk 3 -67 218. DRiMR 1 -50
    58. balbi 3 -68 218. Pavel Košín 1 -50
    59. matuskajiri9 3 -69 220. Petulienka87 1 -51
    60. dawa 3 -82 221. Bali 1 -52
    61. Loner88 2 -19 222. vahy 1 -53
    62. martas13 2 -22 222. Bonny 1 -53
    63. Serpentin628 2 -25 224. Radoslav 1 -54
    64. Jany24 2 -27 224. Caddyshack 1 -54
    65. StanB 2 -29 226. Pavel Gemsa 1 -57
    66. Powter 2 -32 227. Gard 1 -58
    67. kelevra 2 -33 228. scorpionus 1 -61
    67. schwimer 2 -33 228. Study 1 -61
    69. Kouba1988 2 -34 230. vlahladky 1 -62
    70. P.E.P.A. 2 -36 231. tumic1 1 -63
    71. Catharin 2 -37 231. s1mak 1 -63
    72. Krizodevil 2 -42 233. Marťa Štoppl 1 -64
    73. vojtam 2 -43 233. sldmatej 1 -64
    73. bob79 2 -43 235. Mirunooo 1 -65
    75. supros 2 -44 235. Petr888cze 1 -65
    75. Janika 2 -44 237. Hospi_fit 1 -66
    75. CAne 2 -44 238. Nordlys 1 -70
    75. polda 2 -44 239. persie87 1 -72
    79. vlcacek 2 -51 240. Milan Matějko 1 -73
    80. Emil11 2 -54 241. Janča002 1 -78
    81. Aceevil 2 -57 242. běžkyně 1 -80
    81. Vasek33 2 -57 243. Sanr11 1 -81
    83. Tom23 2 -58 244. Majklozo 1 -82
    84. dispel 2 -59 245. petr_sotona 1 -85
    84. Skyb 2 -59 245. Zeler 1 -85
    86. jirisisel 2 -72 247. svrcoun_9 1 -87
    86. Chandler2 2 -72 248. jardaflex 1 -88
    88. kidacekfull 2 -75 248. koli78 1 -88
    88. TondaP 2 -75 250. JakuBJJ 1 -89
    90. bomber6666 2 -77 251. Misa910 1 -98
    91. Ondřej Potůček 2 -79 252. Kouc12 1 -100
    92. Donedingo 2 -82 253. tordik 1 -102
    93. MartinV 2 -86 254. rozi 1 -104
    94. Houmí 2 -89 255. Hanysz.g 1 -112
    95. yesbuddy 2 -90 256. Houneska91 0 -20
    96. knotek.jay 2 -105 257. knoppy 0 -22
    97. Misinko 2 -107 258. ondra6 0 -27
    98. petr.k 1 -16 259. Mattymelli 0 -31
    99. Francoa 1 -17 260. GabrielaSed 0 -32
    100. Meda87 1 -19 261. ondra.me 0 -33
    101. Josef Vinter 1 -21 261. Acht 0 -33
    101. Zdeněk Zahálka 1 -21 261. fitnessdagmar 0 -33
    101. Marty7 1 -21 264. Dodo123 0 -34
    101. fejglis 1 -21 264. msmisek 0 -34
    105. Hanka12345 1 -23 266. Angelos77 0 -35
    106. jindra-N 1 -24 267. MattClassic2021 0 -37
    106. mp123 1 -24 267. dozahranici 0 -37
    108. loop 1 -25 269. Arweska 0 -38
    108. Stepy55 1 -25 269. slavia85 0 -38
    110. Doomio 1 -26 269. Zielina 0 -38
    111. ALKAPONE 1 -27 269. Arnoldova máma 0 -38
    111. matej111 1 -27 273. chadsfan 0 -39
    111. Anna.Bruzek 1 -27 274. Dejv70 0 -40
    111. seul 1 -27 275. silapo.72 0 -42
    115. Lukajda 1 -28 275. Humanic145 0 -42
    115. Ro-boss 1 -28 277. krispet 0 -43
    115. xxxmarekxxxmlg 1 -28 277. BUDROOO 0 -43
    115. LUBOS.s 1 -28 277. Vali5656 0 -43
    119. since 1 -29 280. cosek 0 -44
    119. md 1 -29 281. kubasbubas 0 -45
    119. Hugo22 1 -29 281. amoresPE 0 -45
    122. NicolaH 1 -30 283. pwheeler 0 -47
    122. kozenyPesek 1 -30 284. Atejdak 0 -48
    122. RadekBia 1 -30 284. Frida 0 -48
    122. maxpoint97 1 -30 284. mvojvodikova 0 -48
    122. Turabean 1 -30 287. Hary.Mckvak 0 -50
    122. Russ 1 -30 288. synthrax 0 -51
    128. Prasa 1 -31 288. bbvka 0 -51
    128. Jakub01 1 -31 288. Libca3X 0 -51
    128. Muriel 1 -31 291. william888 0 -52
    128. whale1 1 -31 291. Mikuc 0 -52
    128. tomina 1 -31 293. mamaja 0 -54
    128. Daniel-James 1 -31 294. louzensk 0 -55
    128. peter74 1 -31 294. JakubGur 0 -55
    135. Bleschman 1 -32 296. Frupy 0 -57
    135. LeToucan 1 -32 297. Neutralni typ 0 -59
    135. Raize 1 -32 298. boris loffler 0 -61
    135. Dekster 1 -32 299. geno123 0 -64
    135. mara.vlas 1 -32 300. dytrix 0 -67
    135. mr.olympia821 1 -32 301. PavkoP 0 -68
    141. MrkevZ 1 -33 302. Sarassedlakova 0 -73
    141. Peter5420 1 -33 303. Jerrymen 0 -74
    141. Jenins11 1 -33 304. Fritak008 0 -76
    141. Milosek108 1 -33 305. ROMAN ROUPEC 0 -77
    141. H_aslam 1 -33 306. romanironmann 0 -78
    141. decarabas 1 -33 307. TomThom 0 -81
    141. czepa 1 -33 307. Škodák 0 -81
    141. Jakub270216 1 -33 309. Pandopandur 0 -82
    141. harik 1 -33 310. Kalidor79 0 -83
    150. Pikto 1 -34 310. Dalis 0 -83
    150. VR78 1 -34 312. Zdeněk Mizera 0 -86
    150. kulturistikabb 1 -34 313. Matísek 0 -87
    150. Ryan91 1 -34 314. Lukyn55 0 -89
    150. Filipecek07 1 -34 314. boy111 0 -89
    150. Ľubomír Drozd 1 -34 316. Larsis 0 -91
    150. Danvack22 1 -34 316. Adrián Zvarík 0 -91
    157. Mindandbody 1 -35 318. Petr Bohm 0 -94
    157. fitnes 1 -35 319. jewix 0 -96
    157. Daniel2 1 -35 319. Roman Vacek 0 -96
    157. BodyEvolution 1 -35 321. Polinojd 0 -97
    157. Papyiy 1 -35 322. Raysid 0 -98
    157. nemjana 1 -35 323. Stepicek123 0 -99
    157. Pavol007 1 -35 324. PetrSvátek 0 -102
    157. Varlett 1 -35 324. Pavel Reichenbach 0 -102
    157. Milda18 1 -35 326. Kamil Binar 0 -108
    166. sagito 1 -36 327. PeKralik 0 -110
    166. sethes 1 -36 328. Negr86 0 -115
    166. Petr Kolínský 1 -36 329. Buchtič 0 -118
    166. settto 1 -36 329. mx1 0 -118
    166. TomasKristin 1 -36 331. denishenka 0 -128
    166. shot-putter 1 -36

    Zpět na začátek článku


    Průběžné pořadí tipovací soutěže po 7. kole

    p. nick / jméno plus body minus body p. nick / jméno plus body minus body
    1. PRoman 15 -191 224. dozahranici 2 -149
    2. Pikto 14 -178 225. kubasbubas 2 -157
    3. sethes 14 -210 226. janinho 2 -175
    4. deiw 13 -178 227. Pavel Gemsa 2 -192
    5. lakatosKE 13 -213 228. vlcacek 2 -193
    6. decarabas 12 -157 229. Houmí 2 -207
    7. MrkevZ 12 -183 230. czepa 2 -211
    8. Zodiak411 12 -189 231. Hary.Mckvak 2 -226
    9. Petulienka87 12 -211 232. Zdeněk Mizera 2 -247
    10. FireLuce 11 -131 232. petr_sotona 2 -247
    11. Peter5420 11 -149 234. m.poliacik 2 -252
    12. Jenins11 11 -156 235. Zeler 2 -270
    13. david.lee.hat 11 -166 236. knotek.jay 2 -277
    14. Milda18 11 -169 237. scorpionus 2 -346
    15. Meda87 11 -176 238. Kamil Binar 2 -353
    16. kulturistikabb 11 -207 239. persie87 2 -404
    17. Valasekjakub123 10 -193 240. Romanik Jozef 1 -10
    18. moab 10 -201 241. Turakam 1 -12
    19. Wohyss 10 -230 242. jarous195 1 -15
    20. jorinek 10 -240 243. jiriziga 1 -18
    21. accept 10 -260 244. fejglis 1 -21
    22. Stolkr 9 -153 245. Hanka12345 1 -23
    23. nemjana 9 -183 246. Stepy55 1 -25
    24. Mr.Rob.Zombie 9 -185 247. alenka1208 1 -26
    25. seul 9 -190 248. fsaidl 1 -27
    26. Petr Kolínský 9 -230 248. ALKAPONE 1 -27
    27. Turabean 9 -243 250. Ro-boss 1 -28
    28. donk 9 -345 250. krutajan 1 -28
    29. ShDW 8 -77 250. Lukajda 1 -28
    30. Veteran 8 -144 253. Hugo22 1 -29
    31. Catharin 8 -153 254. JerseyJazz 1 -30
    32. VR78 8 -194 254. DanielK 1 -30
    33. fidosek 8 -201 254. RadekBia 1 -30
    34. Záprtek 8 -210 254. NicolaH 1 -30
    35. Dekster 8 -212 258. whale1 1 -31
    36. denny_rocx 8 -220 259. mr.olympia821 1 -32
    37. merrypos 7 -21 260. Ľubomír Drozd 1 -34
    38. roky 7 -154 260. Danvack22 1 -34
    39. LeToucan 7 -157 262. Pavol007 1 -35
    40. Denisschloff 7 -172 263. Jakub Novotny3 1 -36
    41. Anna.Bruzek 7 -188 263. sagito 1 -36
    42. kyzi 7 -192 265. blahytomas 1 -37
    43. kelevra 7 -196 266. Finkel 1 -38
    44. loop 7 -198 266. Angel_779 1 -38
    45. Milosek108 7 -276 268. Hasco 1 -39
    46. Gard 7 -287 268. vacul 1 -39
    47. LOPO 6 -32 270. LukasVtacek 1 -41
    48. MartinG 6 -37 270. Alexandra3388 1 -41
    49. richard 6 -44 272. prdikada 1 -42
    50. MOOG 6 -84 272. Duffman1990 1 -42
    51. Raize 6 -113 272. milanjanousek 1 -42
    52. Daniel-James 6 -115 275. johnyV8 1 -43
    53. DavidKorny 6 -131 275. Bloship 1 -43
    54. rizek51 6 -165 277. jane95 1 -44
    55. Jakub270216 6 -168 278. viktor98 1 -47
    56. milenkoburlica 6 -176 279. jankalisek 1 -48
    57. Mindandbody 6 -194 279. Ferencikp 1 -48
    58. Kachnaaa 6 -195 281. Biganimalmutant 1 -49
    59. JakubGur 6 -202 281. Avik 1 -49
    60. Josef Volf 6 -216 283. Mawi 1 -50
    61. supros 6 -236 283. Varlett 1 -50
    62. md 6 -256 285. radekba 1 -53
    63. Coufy 6 -259 285. Ondraj24 1 -53
    64. matej111 6 -264 285. vahy 1 -53
    65. Marťa Štoppl 6 -278 285. Bonny 1 -53
    66. balbi 6 -335 289. hanele 1 -54
    67. Pe3k 5 -23 289. MattClassic2021 1 -54
    68. Tomzda 5 -34 289. Pavel Chovanec 1 -54
    69. Dzanek 5 -54 289. Caddyshack 1 -54
    70. Jakub01 5 -56 293. Ján Jagrik 1 -55
    71. DAVID 10 5 -66 293. janhladky10 1 -55
    72. schwimer 5 -74 293. Tommm 1 -55
    73. Serpentin628 5 -77 296. LUBOS.s 1 -56
    73. dre.mc 5 -77 297. sutarajiri 1 -57
    75. mr.kvadriceps 5 -111 298. Study 1 -61
    76. líbortíbor 5 -115 299. vlahladky 1 -62
    77. Tom23 5 -121 300. s1mak 1 -63
    78. Nordico 5 -123 301. sldmatej 1 -64
    79. KILLDR 5 -136 302. shot-putter 1 -65
    80. Acht 5 -147 303. Hospi_fit 1 -66
    81. jindra-N 5 -171 304. Zdeněk Etzl 1 -67
    82. krispet 5 -201 305. Zielina 1 -69
    83. Pally 5 -204 306. Daniel2 1 -77
    84. Chandler2 5 -206 306. Pavel Košín 1 -77
    85. Prasa 5 -208 308. since 1 -80
    86. xxxmarekxxxmlg 5 -211 308. běžkyně 1 -80
    87. Atejdak 5 -212 310. vlahy 1 -82
    88. Josef Vinter 5 -225 310. Majklozo 1 -82
    89. mamaja 5 -228 312. Nojmm 1 -84
    90. Ikaros 5 -245 312. Milan Matějko 1 -84
    91. Neutralni typ 5 -257 314. chadsfan 1 -85
    92. harik 5 -273 315. LucaS94 1 -87
    93. pwheeler 5 -279 315. athloon 1 -87
    94. Humanic145 5 -313 315. svrcoun_9 1 -87
    95. stabrnak 4 -15 318. fitnes 1 -88
    96. Bazil 4 -33 318. koli78 1 -88
    97. Flex-Blade 4 -42 320. Petr888cze 1 -89
    98. Maxim 4 -58 320. JakuBJJ 1 -89
    99. dawa 4 -95 322. Bleschman 1 -90
    100. tomjarkovsky 4 -99 323. Janča002 1 -92
    101. Papyiy 4 -100 324. Kouc12 1 -100
    102. T-rex3 4 -103 325. tordik 1 -102
    103. bohusevzen 4 -109 326. boy111 1 -104
    104. knoppy 4 -124 326. Nordlys 1 -104
    105. Remyk1 4 -128 328. Hanysz.g 1 -112
    106. tumic1 4 -138 329. n.o.x 1 -113
    107. thaarm 4 -139 330. bystri14 1 -118
    108. Marvelous 4 -164 331. Keni 1 -119
    108. kozenyPesek 4 -164 332. hruskamara 1 -124
    108. holes5 4 -164 333. rozi 1 -137
    108. amoresPE 4 -164 334. Stichac 1 -152
    112. Viliamusik 4 -166 335. violence 1 -159
    113. Muriel 4 -168 336. Misa910 1 -177
    113. HaniisLevrone 4 -168 337. Tomáš Linhart 1 -198
    115. mach_mates 4 -169 338. ROMAN ROUPEC 1 -230
    116. BodyEvolution 4 -174 339. Angelos77 1 -231
    117. petr.k 4 -183 340. tomina 1 -254
    117. mvojvodikova 4 -183 341. Dalis 1 -267
    119. william888 4 -187 342. PeKralik 1 -274
    120. Dejf111 4 -188 343. Hana444cze 1 -318
    121. Doomio 4 -253 344. Pavel Reichenbach 1 -340
    122. Bali 4 -259 345. mx1 1 -355
    123. dispel 4 -273 346. Panerror 0 -11
    124. bbvka 4 -275 347. Masaryková Renata 0 -12
    125. Adri.VIKI 3 -8 348. mirek ruda 0 -13
    126. Romaniková Barbora 3 -10 348. Arnie91 0 -13
    127. DAVID.KOVACIK96 3 -11 350. Kočvy 0 -15
    128. Adam4 3 -21 350. Marek703 0 -15
    129. Lkolda 3 -25 350. léblík 0 -15
    130. ladix900 3 -27 350. Mike Priest 0 -15
    131. luke de peří 3 -28 354. papaya 0 -16
    132. Babu66 3 -30 355. zkj.ocr 0 -18
    132. TomRy 3 -30 356. Stichy 0 -19
    134. LukasRejhy 3 -33 357. Marián Janovský 0 -20
    135. Honza11 3 -36 357. Houneska91 0 -20
    135. Honza45 3 -36 359. Tom0025 0 -26
    137. Sabina Horáková 3 -42 360. Zvesy 0 -27
    137. Gabrielwarrior 3 -42 361. Romanvolrab99 0 -29
    139. miroslavszoke 3 -43 361. dcbmxx 0 -29
    140. g3orgig 3 -44 361. Husak 0 -29
    141. Chadzi 3 -45 364. Míčis 0 -30
    142. jakub02 3 -46 364. martin.cernuska 0 -30
    143. ondroud 3 -54 366. temofab 0 -31
    144. Konrad 3 -57 366. Mattymelli 0 -31
    145. Lázič 3 -58 368. Zlobrrr 0 -32
    146. Tomik1987 3 -59 369. fitnessdagmar 0 -33
    147. domdudak 3 -62 370. msmisek 0 -34
    148. gracianus 3 -64 370. seggy 0 -34
    149. Kouba1988 3 -65 370. Dodo123 0 -34
    150. Trikk 3 -67 373. C3RV 0 -37
    151. matuskajiri9 3 -69 374. Siky2015 0 -38
    152. GeraltRivia 3 -79 375. janzizlavsky 0 -39
    153. Mirunooo 3 -80 376. Dejv70 0 -40
    154. mrph 3 -87 377. silapo.72 0 -42
    155. 9027 3 -89 378. BUDROOO 0 -43
    156. Firelin 3 -92 378. Vali5656 0 -43
    157. maxpoint97 3 -95 378. Dominik01 0 -43
    158. Caveman 3 -102 381. Manov53 0 -44
    159. owar 3 -113 382. Mates1108 0 -45
    160. Arweska 3 -114 383. adamfranek2003 0 -46
    161. jardaflex 3 -116 384. lubosformanek 0 -47
    162. louzensk 3 -124 384. Jirka19 0 -47
    163. Krizodevil 3 -130 384. gregoryh 0 -47
    164. jari 3 -159 384. patrick-patriot 0 -47
    165. Filipecek07 3 -169 388. ONEILL 0 -48
    166. LUKASNOVAS 3 -185 388. Frida 0 -48
    167. H_aslam 3 -196 390. Pavel Korpi 0 -49
    167. Libca3X 3 -196 391. Smaza007 0 -51
    169. Skyb 3 -201 392. VojtaH92 0 -52
    170. mp123 3 -205 392. Mikuc 0 -52
    171. Pekami 3 -209 392. StrenghWars98 0 -52
    172. Francoa 3 -233 395. joseph42 0 -54
    172. Zdeněk Zahálka 3 -233 395. BigL 0 -54
    174. GOGOV 3 -235 397. Ferrouš 0 -55
    175. Sanr11 3 -236 397. Arnoldova máma 0 -55
    176. peter74 3 -261 399. Frupy 0 -57
    177. Radoslav 3 -277 400. Petra Kluzáková 0 -58
    178. Semi33 2 -2 401. Bluemonkey7 0 -59
    179. Aleš Nevole 2 -12 402. GabrielaSed 0 -60
    180. dominique.krupic 2 -13 403. empor 0 -61
    181. Loner88 2 -19 404. LaFontaine 0 -62
    182. Samo Černý 2 -20 404. kiLa 0 -62
    182. renba 2 -20 406. Davenport 0 -63
    184. martas13 2 -22 407. Daniel69 0 -64
    185. aron55 2 -23 407. Simp´[L]e 0 -64
    186. Jany24 2 -27 407. geno123 0 -64
    187. CHMEL 2 -30 410. lerak 0 -69
    188. Powter 2 -32 411. Baflek 0 -71
    189. P.E.P.A. 2 -36 412. Sarassedlakova 0 -73
    190. Marek000 2 -38 412. slavia85 0 -73
    191. mara.vlas 2 -41 414. Jerrymen 0 -74
    192. Russ 2 -42 415. Fritak008 0 -76
    193. 13Kratochvil 2 -43 416. boris loffler 0 -77
    194. Janika 2 -44 417. Škodák 0 -81
    194. CAne 2 -44 418. Adrián Zvarík 0 -91
    196. TomasKristin 2 -45 418. Larsis 0 -91
    197. cosek 2 -53 420. Petr Bohm 0 -94
    198. Emil11 2 -54 421. xPítrx 0 -96
    199. Aceevil 2 -57 421. jewix 0 -96
    199. Vasek33 2 -57 421. Roman Vacek 0 -96
    201. polda 2 -63 424. Polinojd 0 -97
    202. jirisisel 2 -72 425. Raysid 0 -98
    203. TondaP 2 -75 426. Stepicek123 0 -99
    203. kidacekfull 2 -75 427. PavkoP 0 -102
    205. Kissarmy 2 -76 428. paveljuh 0 -103
    206. bomber6666 2 -77 429. Lukas107 0 -104
    207. tonysosa 2 -78 430. TomThom 0 -107
    208. DRiMR 2 -79 431. dytrix 0 -108
    208. Ondřej Potůček 2 -79 432. Pandopandur 0 -111
    210. Donedingo 2 -82 433. PetrSvátek 0 -118
    211. settto 2 -83 434. zvobornik 0 -119
    212. MartinV 2 -86 435. denishenka 0 -128
    212. Marek chejn 2 -86 436. Pav0l1574 0 -132
    214. yesbuddy 2 -90 437. ondra6 0 -140
    215. hateitorloveit 2 -95 438. synthrax 0 -144
    215. bob79 2 -95 439. Buchtič 0 -153
    217. Marty7 2 -98 439. Matísek 0 -153
    218. vojtam 2 -105 441. Kalidor79 0 -158
    219. Misinko 2 -107 442. bartekmirek 0 -165
    220. ondra.me 2 -110 443. Lukyn55 0 -167
    221. StanB 2 -117 444. Noremorsedan 0 -180
    222. Ryan91 2 -137 445. romanironmann 0 -362
    222. RadimBB 2 -137 446. Negr86 0 -418

    Zpět na začátek článku




    Související články:

    Diskuse k článku:
    Reklama:
    Uživatelské jméno:
    Heslo:
    Text:
    ...
    Upozornit na novou odpověď e-mailem.
    Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

    23.10.12:05Neutralni typ - Kde je tipovacka na Legion sports fest this weekend?
    21.10.23:20fidosek - Nic se neděje ten jeden bod mě nezachrání 🤣 ale de..+1
    21.10.22:07Sárinka.S - To bys určitě měl, jistě samé yummy, přeji Ti to, a né že..
    21.10.21:57deiw - Není zač, jsou to přece jen moje body :D Díky za opravu.+1
    21.10.21:41dzordn2 - Už opraveno, taky děkuji fidoskovi a deiwovi za upozornění..+1
    21.10.21:36jouja - Deiwe, fidoseku díky moc za upozornění. 10 tipů kategorie ..+1
    21.10.21:00fidosek - Nějak nechápu že nemám žádný bod když jsem měl big ramyho ..
    21.10.20:19deiw - Mohl bych poprosit o kontrolu? Podle mých `záznamů` :D..
    21.10.20:13Valasekjakub123 - Konečně se povedlo. Vše použiju do přípravy na závody děku..+2
    21.10.19:19dzordn2 - 299. Neutralni typ 0 -59
    21.10.19:03Neutralni typ - Ja se tam nemuzu najit, pritom sem odesilal tipovacku
    Zobrazit všechny příspěvky







    Jméno: pamatovat
    Heslo:
    NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
    havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
    magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
    mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
    magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
    Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
    magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
    Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
    magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
    maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



    Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
    Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
    Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
    MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
    Vyhledávání:
    RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie