Reklama:

J&M podcast: Vyhodnocení Arnold Classic 2022

7.187 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+2 hlasy LOPO - Jari ten odkaz Krížovi 😂😂😂🔝..
+2 hlasy Zodiak411 - Kluci je mi moc líto, že končíte. Vaše podcasty mám rád hl..
+2 hlasy Neutralni typ - to bylo jedine co tahlo posledni dobou ronnie :(
+2 hlasy Humanic145 - Je velká škoda, že by tohle mělo skončit. V podstatě jste ..

Hodnocení: +2
Humanic145
Vloženo: 10:45:37, 18.03.2022 | profil autora
Je velká škoda, že by tohle mělo skončit. V podstatě jste u náš jediný co tohle dělají a tak nemáte ani konkurenci. Velká škoda, že se tady nikdo nesnažil využit ten obrovský potenciál který tu je.

Hodnocení: +1
Mikuc
Vloženo: 00:12:04, 13.03.2022 | profil autora
Klucí, dokoukal jsem to! A díky MOC za vše! A brzo snad na viděnou jinde! Lásky k vlasti a ke svým koníčkům se nenajíš:) K AC - politika v tom pravém slova smyslu. Ale za ty roky sledování kulturistiky už bychom si snad, my pamětníci, mohli zvyknout! Bylo i hůř:) Ale tak to na světě chodí a chodit bude, opravdu nejlepší vyhraje jen občas. A Arnold? S přibývajícími roky se jeho obraz vnímání světa posunuje mimo jeho dřívější standardy, a týká se to nejen vidění kulturistického dění! To je můj názor, za tím si stojím, kdyby někdo pochyboval o mém vyjadřování.

Hodnocení: -2
maxpoint97
Vloženo: 00:15:15, 13.03.2022 | profil autora
Díky moc! :-)

Říkáš to správně, mladej Arnold byl prostě kapitalista, kterej uměl využívat jakýkoliv příležitosti, na to, aby se měl líp... starej Arnold je dobroser, co by nejradši roznášel blaho, kudy by chodil, bez zájmu jestli o to lidi stojí, nebo ne...

Hodnocení: 0
LeToucan
Vloženo: 11:53:30, 13.03.2022 | profil autora
To je sice pravda, na druhou stranu Bonac měl hodně viditelné gyno o kterém nepadla řeč, a pochopitelně střed těla.

https://www.evolutionofbodybuilding.net/jim-manion-reveals-william-bonac-2022-arnold-classic/

Hodnocení: 0
Mikuc
Vloženo: 12:30:35, 13.03.2022 | profil autora
Také se mi to nelíbí, ale... Tu měl Coleman celou soutěžní kariéru a nikoho to netankovalo. Kamarád Arnolda Franco vyhrál dokonce Mr. O. 1981 s takovou odporností na pravé straně, že... Výsledky jsou dané, poplkáme o tom a jedeme dál!

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 14:30:10, 13.03.2022 | profil autora
Mikuc: Coleman měl gyno jen v roce 1998. 🙂

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 09:25:46, 14.03.2022 | profil autora
LeToucan: Máš pravdu, měl ho. Na druhou stranu, nenacházím důvod proč na téhle úrovni za tohle perzekuovat borce první kategorie, který 15 let soutěží a holt mu vyskočily estrogeny po novém protokolu od nového kouče. Ale ji mi jasný, že se to hned hodí Manionovi nebo AC do krámu k obhajobě výsledku.

Hodnocení: 0
LeToucan
Vloženo: 17:48:34, 15.03.2022 | profil autora
No počkej, nejdřív mi dáš za pravdu a pak řekneš že nevidíš důvod? :D

Bonac měl super formu, ale prostě buď nám pupky a gyna vadí a budem za to srážet body, a nebo ne. Stejně jako se mu udělalo gyno v důsledku horomonální dysbalance, tak se mu mohly třeba zalít nohy a opět by nevyhrál. Je to prostě součást formy a připravenosti.

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 09:14:36, 16.03.2022 | profil autora
Dávám ti za pravdu, že ho měl, ale držím své teorie, kterou zmiňuju, to je celý

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 09:22:12, 16.03.2022 | profil autora
Ale klidně to rozvinu, když je to to víceméně naposled. Vnímám rozhodování a trendy celkově, napříč téměř třicetiletím, co to sleduju a kdybych si byl jistý, že gyno byla příčina, proč mu to nedali, řeknu to. A jsem si v podstatě jistý svým názorem, že kvůli gynu to nebylo....ad Boston. AC se snaží mít svou tvář a do budoucna se s tím budeme setkávat víc a víc, teda alespoň, co bude držet Arnold. Tady nikdo zmiňoval toho Colemana. V 98 měl to gyno brutální. Na mistrovství světa by mu braly body (možná), ale v profi jsou ty `stanovy a pravidla` spíš takový orientační, tím to nechci schazovat. Ještě k souboji Bonac a Curry. Mně Curry jako vítěz nevadí, počítal jsem s tím, dokonce jsem mu to přál (před soutěží) a jeho postavu mám rád. Všechno bych to bral, kdyby alespoň zopakoval, to co poslední roky, ale všechny jeho varianty od 2019-2021 byly lepší, než tohle, byl citelně horší a Bonac citelně lepší, v daný moment, gyno negyno. Asi takhle za mě.

Hodnocení: 0
LeToucan
Vloženo: 12:18:30, 16.03.2022 | profil autora
Tak v Bostonu už ho přece neměl, resp nic viditelného :) Že AC a samotná Olympia mají svoje `pravidla` a politiku víme, co už. Tím co bylo před 20ti lety bych asi neargumentoval, ty postoje se prostě mění, vždyť vypouklá břicha taky ještě 5 let nazpět rozhodčím nevadila, dnes už si závodníci musí dávat pozor celou dobu co jsou na prknech. Trendy se prostě mění a to že Bonac prohrál s o tolik hůře připraveným soupeřem je sice kontroverzní, ale nevidím v tom nic osobního proti Bonacovi ani pro Curryho. Bonac meloun neprcal a Curry už Mr. Olympia 2x neobjhájil. Něco jiného by to bylo kdyby na míste Curryho byl třeba právě Big Ramy. Prostě nynější trend je potírat defekty, tak se to dělá :) Že se do toho angažuje Arnie tak co už, každý závod je trochu jiný, ať skladbou rozhodčích nebo skladbou závodního pole, tady do toho ještě prostě bude kafrat Arnold, je to `jeho` závod, tak co čekáš :)

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 13:09:35, 16.03.2022 | profil autora
Já přece nic nečekám, naopak říkám, že je mi to jasný a z jakého důvodu. Znovu opakuju, mám svou teorii a tý se držím. Ty jsi za tím našel své vysvětlení, tak ok, ale já mám jiné. V Bostonu to gyno měl kámo uplně stejné Neber to zle, ale furt mi přijde, že nevidíš ten rozdím mezi IFBB PRO a Santojovo IFBB. Potírat defekty je teď trend a dělá se to??? Ne, nedělá, myšleno plošně. Možná je něco na papíře (jak jsem zmiňoval)Phil by musel být mimo topku za tu protruzi, Labrada by absolutně nemohl být čtvrtý, Bonac by nemohl vyhrát Boston a takhle mohu pokračovat.

Hodnocení: 0
LeToucan
Vloženo: 14:53:32, 16.03.2022 | profil autora
Našel jsem si více fotek z obou soutěží a asi jo, na individuálkách to vypadá asi nastejno, ale při souboji Bonac vs Curry to prostě bylo víc do očí bijící.

Elite Pro nějak moc nesleduju, tak nevím kam tím teď směřuješ.

Co se týče vypouklých břich tak ano, dělá a ano, plošně :) Nemůžeš přece mezi těhotenské břicho, gyno a utržený sval dávat rovnítko.

A proč by Phil musel být mimo topku? V roce 2018 skončil druhý a titul neobhájil, stejně jako skončil druhý Bonac. Není to přece tak, že by Bonac na jedné soutěži skončil poslední a za týden jinou vyhrál.

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 23:16:31, 16.03.2022 | profil autora
Mluvím o Philovi 2020, nevím, zda jsi viděl přenos, ale to co předváděl s břichem byla tragédie a smutná, už mu to bylo tak blbý, že v uvolněném postoji si před břicho dával ruku, měl to nejhorší v kariéře. Neměl být třetí, pokud by se to perzekuovalo, jak říkáš. Rovnítko mezi utrženým svalem a tím ostatním není, ale je to defekt a kulturistická soutěž je estetická záležitost a potom už je na rozhodčích, jak to posoudí. Já Elite taky nesleduju, ale směřuju k tomu, že je rozdíl v rozhodování na amatérské, potažmo evropské IFBB a u Maniona. Co se týče vypouklých břich, tak se to nedělalo nikdy, prostě nikdy, jen se o tom mluvilo (opět mluvím o IFBB Pro). Situace se vyřešila sama, závodníci si dávají pozor sami a inzulin se vytrácí ze hry a situace o mnoho lepší, než třeba před deseti lety. Podtrženo a sečteno (za mě), je Bonacovo gyno je peckovní výmluva za to, že mu to nedali, minimálně tebe Manion přesvědčil a dává ti to logiku

Hodnocení: +1
Muriel
Vloženo: 21:53:44, 12.03.2022 | profil autora
Díky chalani za vaše podcasty -je to jedna z top vecí na Ronnie-dúfam že sa presuniete niekde na YT a budete dalej fungovať ..... ešte raz ďakujem v mene všetkýcz za vašu snahu a želám si aby ste pokračovali dalej .....

Hodnocení: 0
Neutralni typ
Vloženo: 18:02:50, 12.03.2022 | profil autora
jinak s Vama souhlasim Bonac byl proste i z meho pohledu lepsi,ale uz ne s Warrenem a jeho 2 AC vitezstvimi, tam zas bez ohledu na to jesi sem nebo nejsem fan Wolfa proste za me lepsi nebyl.

Hodnocení: 0
Neutralni typ
Vloženo: 17:59:45, 12.03.2022 | profil autora
S tim Arnoldem souhlasim no, aspon vidite ze je to dost politicke divadylko. Kdo vlastni soutez urcuje podminky a ve vysledku nejde o vysledek a sport jako takovy. Treba vakuum je ciste subjektivni vec, me se treba absolutne nelibi na zavodnicich, mam rad treba uzky protahly pas se symetrickymi brisaky a myslim ze dost lidi bude souhlasit. Nejaky Arnold bez ucty diky jeho moc a vlivu si muze urcit kdo vyhraje no. Stejny obraz je ovsem ne jen ve sportu ale i v geopolitice.

Hodnocení: 0
Neutralni typ
Vloženo: 17:48:13, 12.03.2022 | profil autora
Brandon Curry/Věk

39 let

19. října 1982

Hodnocení: 0
Neutralni typ
Vloženo: 17:49:13, 12.03.2022 | profil autora
ja sem zas myslel ze je jak ja stary, takze sem myslel ze je jeste mladsi

Hodnocení: +2
Neutralni typ
Vloženo: 14:39:32, 12.03.2022 | profil autora
to bylo jedine co tahlo posledni dobou ronnie :(

Hodnocení: +1
LOPO
Vloženo: 15:22:54, 12.03.2022 | profil autora
Súhlasím .

Hodnocení: 0
ALKAPONE
Vloženo: 09:21:24, 12.03.2022 | profil autora
Čus kluci.. to jako vážně končíte? Nebo se jenom přesouváte? Napadá mě třeba J&M Extrifit podcast?

Hodnocení: 0
maxpoint97
Vloženo: 11:58:03, 12.03.2022 | profil autora
Čau, no, končíme do doby, než si najdeme nové zázemí 😁

Hodnocení: +2
Zodiak411
Vloženo: 00:06:21, 12.03.2022 | profil autora
Kluci je mi moc líto, že končíte. Vaše podcasty mám rád hlavně kvůli tomu, že jsou prostě otevřené, lidské a není to zbytečně škrobené (toto jsem napsal i v prvním komentáři, co jsem vám napsal :D ) Doufám, že se k tomu jednou vrátíte, protože si myslím, že lepší formát zde nikdo nedělal.

Hodnocení: +2
LOPO
Vloženo: 22:50:11, 11.03.2022 | profil autora
Jari ten odkaz Krížovi 😂😂😂🔝👍👍👍

Hodnocení: +1
LOPO
Vloženo: 22:45:50, 11.03.2022 | profil autora
Súhlasím ,že mal vyhrať Bonac .Jari , Honzo ďakujem za všetky Podcasty , ktoré ste natočili . Všetky boli 🔝👌. Verím ,že nájde čoskoro nové zázemie lepšie ako doteraz . Boli ste to najlepšie čo za posledné 2 roky na Ronnie.cz bolo. Držím vám obom palce a veľa šťastia 🤝 😉

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 23:38:51, 11.03.2022 | profil autora
Děkujeme moc, vážíme si toho.







Jméno: pamatovat
Heslo:



Supertelo.cz, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 03222543 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2022 Supertelo.cz, s. r. o. • Copyright © 2001-2022 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie