Před napsáním příspěvku nepřehlédněte
pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
Je více druhů maltodextrinu, ale výrobce neupřesňuje o jaký druh se jedná, z čehož vyplývá, že by to měl být logicky klasický maltodextrin složený z 5 molekul glukózy. Což je oligosacharid, konkrétně pentasacharid. Rozhodně se nejedná o složitý cukr, možná tak maximálně ve smyslu, že je to cukr složený, ale nikoliv ve smyslu polysacharidů.
Ne že by na tom nějak záleželo, ale znamená to tedy, že první věta v popisu výrobku Maltox 100 tady v eshopu není přesná? Článek od autora super, jako vždycky!!
Hodnocení: 0
Sei az na ten konec. Hledal jsem kde to pokracuje.
Úvod nastiňuje proč jsem se rozhodl takovou sérii článků vytvořit. Další pokračování a další témata již nebudou obsahovat takovýto úvod.
čtivě popsaná problematika, vystižné, jenom ty dlouhé úvody ...většina článků tady jsou strašně zdlouhavé...na můj vkus...asi redakce platí od počtu znaků...
Výborný článek ! Jednoduchý, stručný, výstižný. Jen tak dál
.