Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Steak v tabletách:
Beef Amino Hydro 4000

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Výživa

Toto je komerční sdělení, Ronnie.cz není jeho autorem.

Hydrolyzované aminokyseliny z masa argentinských krav.

„Ti američtí kulturisté mají stejně život!“ Říkáte si při listování tlustými časopisy o profesionální kulturistice. Na každé druhé stránce obrázky ohromných chlapů u grilu s obřím steakem. To se jim to roste. Celý rok parádní podmínky. Od rána do večera sluníčko, obrovské posilovny, obchoďáky narvané čistými potravinami, nepřeberně druhů hovězí svíčkové, celý samostatný regál masa z nejlepších argentinských krav, padesát variant každé kulturistické potraviny… Atmosféra tam prostě dýchá kulturistikou. Každý, kdo přičichl k činkám a touží být jako ti borci z Flexu či Muscular Developmentu, by byl nadšen a ohromen. Být mezi profíky a zažít to na vlastní kůži, je pro nás, „nakažené železem“ jako sen. Ty obrázky velkých chlapů u sporáku s hovězí flákotou jsou fakt paráda a přiznejte si, že se občas snažíte je napodobovat. Talíř masa, kloudná obloha, šejkr s koktejlem, hromada zeleniny, hrst amin, pořádný pohár džusu, mísa obilovin… K tomu pěkně tvrdý trénink, intenzita na maximum a teď to musí růst!

Extrifit® spolupracuje s Američany a je značkou, která pro Vás v Americe hledá to nejlepší, co v oblasti vývoje suplementů pro kulturisty dokáží vytvořit. Enzymaticky hydrolyzované bílkovinné zdroje od Extrifitu se staly doslova šlágrem. Předtrávený protein HYDRO 77 a předtrávené syrovátkové aminokyseliny AMINO HYDRO 4000 si získaly obrovskou oblibu díky své perfektní stravitelnosti a dokonalé využitelnosti svalovými buňkami.

A minulý týden se řada „HYDRO“ od Extrifitu rozrostla o naprosto unikátní produkt a světovou novinku: BEEF AMINO HYDRO 4000! Hydrolyzované, farmaceuticky čisté aminokyseliny z nejkvalitnějšího hovězího masa na světě a s bezkonkurenčním obsahem 98 % (!) bílkovin. Zdrojem pro výrobu BEEF AMINO HYDRO 4000 je totiž maso z argentinských krav. A právě kvůli aminokyselinám hovězí steaky jíte. Vy i američtí profíci!

Tento výňatek článku byl převzat z abcgastro.cz:

„Zvláštností jihoamerických chovů oproti intenzivním chovům v Evropě je, že všichni býci určení na výkrm jsou kastrovaní. Jihoamerické hovězí pochází tedy převážně z volků. Po kastraci v raném věku jsou volci po osmi měsících odstaveni a chováni po dobu dvou let na volných pastvinách. V případě jihoamerického skotu je tedy možno hovořit o vpravdě ekologickém chovu, který si v Evropě, až na určité výjimky, nemůžeme dovolit. Hovězí skot není dokrmován živočišnými odpady, neaplikují se mu žádné růstové hormony ani veterinární farmaka! Roste v téměř dokonalém přírodním prostředí, což se samozřejmě projeví i na kvalitě masa. Tím, že nejsou zkrmovány živočišné odpady, je zcela vyloučený výskyt BSE. Každý Argentinec sní průměrně okolo šedesáti kilogramů ročně a říká se, že v 19. století to bylo někdy až třikrát více.

Proč je argentinské maso tak v oblibě?

  • krávy se celoročně pasou pod širým nebem a konzumují trávu na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných pampy
  • argentinské maso je velmi šťavnaté, má výraznou barvu a chuť
  • obsahuje méně tuku a cholesterolu a poskytuje velké množství minerálů a bílkovin
  • dobytek není chován ve stresu na statcích a krmen hormony ke stimulaci růstu
  • jateční opracování se uskutečňuje za přísných hygienických podmínek. Maso je poté vakuově zabaleno a uskladněno při teplotách okolo 0 °C
  • při dodržení skladovacích podmínek od -1 do +2 °C se trvanlivost masa pohybuje mezi 90 až 120 dny od data zabalení a expedice z Argentiny"

Nyní máte možnost užívat tak kvalitní suplement, jak to jen je možné. Čisté aminokyseliny ze zdravého hovězího masa a navíc enzymaticky hydrolyzované a ještě s obsahem 98 % předtrávených bílkovin v každé tabletě Vám nenabídne nikdo jiný.

Srovnání: hovězí steak versus BEEF AMINO HYDRO 4000:

cena za 1 kg / 325 tblbílk. (100 g)tuk (100 g)cholest.CENA ZA 30 g BÍLK.
argentinská hovězí svíčková720 Kč 23 g4,5 g53 mg 94 Kč
argentinská hovězí zadní390 Kč20 g 8 g59 mg59 Kč
evropská hovězí svíčková469 Kč20 g 7 g65 mg70 Kč
Beef Amino Hydro 4000589 Kč 98 g0,1 g 0 g27 Kč

Pozn.: cena masa v tabulce se může lišit podle jednotlivých dodavatelů

Steak z pravé svíčkové stojí v restauraci 200 - 300 Kč za 200 g porci. To znamená, že zaplatíte za 30 g bílkovin cca 150 Kč!

Nyní s BEEF AMINO HYDRO 4000 máte možnost dodat tolik hovězích aminokyselin, jako byste si dali 3x denně pořádný hovězí steak. A pozor! Bez tuku, bez cholesterolu a vyjde Vás to 3x - 5x levněji!

P. S.: I když na steaku si pochutnáte o něco více. :-)

Zdraví Vás Extrifit®.





Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

K tomuto článku není možné vkládat příspěvky.
Odůvodnění: PR článek







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 105 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie