Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Pět profesionálů 2 týdny
před Arnold Classic 2023

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Ústředním bodem Arnold Sports Festivalu, tradiční březnové multisportovní události, dlouhodobě zůstávají soutěže závodníků z profesionální ligy IFBB Jima Maniona. Ti letos ve dnech 3. a 4. března v prostorách Columbus Convention Center dostanou příležitost předvést výsledky své práce na Arnold Classic v kulturistice mužů open, classic physique mužů, physique mužů, kulturistice vozíčkářů a také na soutěžích Fitness International, Wellness International a Bikini International, na nichž se závodí v ženských kategoriích. Přípravu profíků na nadcházející událost pro Vás samozřejmě pečlivě sledujeme a dnes jsme pro Vás shromáždili snímky, které přibližují současnou formu hned pěti z nich!

Na výsledky Arnold Classic 2023 si budete moci vsadit v tipovací soutěži.
Ve hře budou ceny věnované společností Amix!

Samson Dauda

V královské kulturistice mužů open na vítězství před soutěží pomýšlí nejeden člen startovního pole. Za mírného favorita lze považovat Nicka Walkera, jenž vloni vybojoval bronz z Mr. Olympia. Platí, že výše postaveného borce ve startovní listině těžkotonážníků před Arnold Classic 2023 nenajdete. Na paty by mu měli šlapat asi hlavně šampión Mr. Olympia z let 2020 a 2021 Mamdouh Elssbiay a také vloni na Olympii šestý Samson Dauda. Brit nigerijského původu, který se řadí ke svěřencům trenéra Miloše Šarčeva, v přípravě v těchto dnech dělá vše pro to, aby na nadcházejících prestižních závodech uspěl. Vítězství z Arnold Classic by pro něj totiž znamenalo nejenom další významný milník jeho sportovní kariéry, ale také by mu vyneslo kvalifikaci na letošní ročník Mr. Olympia. Ta by mu přišla mimořádně vhod, protože v dietě je takřka nepřetržitě už půl roku, a pokud by z Columbusu odlétal s jistotou postupu na Olympii v kapse, mohl by si dopřát před další přípravou na závody delší oddech.

Samson Dauda 2 týdny před Arnold Classic 2023 (foto: Instagram.com/milossarcev)

Nick Walker

Když už jsme nakousli, že za favorita Arnold Classic 2023 v kulturistice mužů open lze považovat zejména Nicka Walker, sluší se u něj na okamžik také zastavit. Nick v osmadvaceti letech má ze severoamerického "Arnolda" na kontě už jedno vítězství a netají se, že chce letos přidat druhé. Formu tento svěřenec trenéra Matta Jansena vždy umí udělat dobrou a zdá se, že v tomto směru nezklame ani tentokrát.

Nick Walker 2 týdny před Arnold Classic 2023 (foto: Instagram.com/nick_walker39)

Luis Rodriguez

Zatímco Samson s Nickem patří před letošním Arnold Classic ke kandidátům na přední příčky, u dalšího člena startovního pole Luise Rodriqueze je tomu jinak. Zkušený profík si z toho ale moc nedělá, nedávno poděkoval všem, kteří ho odepisují, a pokračuje v přípravě. Mimochodem, v té je jenom s minimálními přestávkami už od listopadu 2021 a dá se říci, že jenom málokterý profík měl za poslední dva roky tak nabitý program, jako právě Luis.

Luis Rodriguez 2 týdny před Arnold Classic 2023 (foto: Instagram.com/justindifbb)

Tory Jones

Těžkotonážníků z kategorie open pro dnešek už bylo dost a teď se zaměříme na profíky, kteří na Arnold Sports Festivalu zkusí štěstí v dalších kategoriích. Tory Jones se v Columbusu do boje o přízeň rozhodčích zapojí v kulturistice vozíčkářů. V té sice bude hlavním kandidátem na vítězství znovu americký veterán Harold Kelley, ale Tory, který vloni závodil i na Wheelchair Olympia, na fotografiích z přípravy také nevypadá vůbec špatně!

Tory Jones 2 týdny před Arnold Classic 2023 (foto: Instagram.com/ifbbpro_toryjones)

Alexis Adams

Po mužských svalech jsou na řadě ty ženské. Máme pro Vás totiž předsoutěžní fotografie věnované Alexis Adams, kterou čeká její první start na Wellness International. Alexis v profesionální lize IFBB Jima Maniona stihla zatím pouze jeden soutěžní start, při kterém se vloni probojovala k bronzu z Wings of Strength Tampa Pro. Do letošní sezóny původně zamýšlela vstoupit koncem března na nové profesionální show Sampson Showdown, ale přibližně před týdnem získala dodatečně pozvánku k účasti na Arnold Sports Festivalu, a tak své plány pozměnila. Znamená to pro ni, že místo toho, aby v současnosti počítala do závodů pět týdnů, dělí ji od nich jenom dva. Aby za těchto okolností stihla udělat formu, musela pořádně šlápnout na plyn, když ubrala jídlo, přidala kardio a na přípravu se začala ještě více soustředit.

Alexis Adams 2 týdny před Arnold Classic 2023 (foto: Instagram.com/a_fit_adams)




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie