Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Tipovací soutěž:
Mr. Olympia 2022

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní


O letošním ročníku Mr. Olympia:
Soutěž Mr. Olympia se letos po dvou letech, kdy se konala v Orlandu, vrací do Las Vegas. Ve dnech 16. a 17. prosince událost bude hostit po audiovizuální stránce velkoryse zařízený divadelní sál Zappos Theater, který je součástí hotelového resortu a kasina Planet Hollywood Las Vegas a pojme 7.000 sedících diváků!

Soutěžemi v profesionálním bodybuildingu mimořádně nabitá sezóna dospěla ke svému velkému finále, kterým se už poosmapadesáté stane Mr. Olympia. Legendární klání těch nejlepších těžkotonážníků světa se v americkém Las Vegas odehraje už příští pátek a sobotu. Stejně jako v předchozích letech se přitom samozřejmě nebude konat samostatně, ale bude opět součástí Olympia Weekendu, na kterém se bude závodit i v dalších kategoriích, včetně kulturistiky mužů do 212 liber. V obou zmíněných mužských ryze kulturistických kategoriích se letos na Olympia Weekend kvalifikovalo rekordní množství závodníků, a tak není pochyb o tom, že rozhodčí v proslulém městě kasin bude čekat dost práce. Pro Vás to ale platí také! S akcí, která je považována za Super Bowl profesionálního bodybuildingu totiž spojujeme poslední kolo letošní tipovací soutěže, ve kterém si budete moci zahrát o atraktivní ceny věnované společností Chevron Nutrition. Při takovém množství účastníků se i Vy budete muset při vyplňování Vašich tiketů probrat pořádným množstvím jmen, ale věříme, že to bude stát za to. Nehraje se totiž jenom o ceny pro tři nejlepší z této konkrétní tipovačky, ale také o poslední body do celkového pořadí letošního seriálu tipovacích soutěží. Z něj posléze vzejde ještě deset z Vás, které odměníme dalšími cenami.

Abyste měli šanci v tipovací soutěži na výsledky Mr. Olympia a 212 Olympia uspět, budete muset do Vašich tiketů vyplnit celkem šestnáct jmen, tedy správně určit, jak se borci z kulturistiky mužů open srovnají do top 10, a jak se jejich kolegové z lehčí váhy poskládají do první šestice. Váš tip se stane platným, pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Namístě je tentokrát kromě zvážení výkonnosti jednotlivých borců také volba správé taktiky, co se týká účasti borců z Blízkého východu. Těch se na Olympia Weekend nekvalifikovalo vůbec málo, ale u některých z nich do posledních chvil před závody nemusí být jisté, zda se jim do zámoří podaří dorazit. Zvláštností letošní tipovací soutěže je, že v tuto chvíli ještě se stoprocentní jistotou nevíme, v jaké kategorii k Olympia Weekendu nastoupí Angel Calderón Frias. Španělský profesionál se letos kvalifikoval jak k účasti na Mr. Olympia, tak i ke startu na Olympia 212 Showdown. Mezi oběma soutěžemi si bude muset jednu vybrat, ale žádné oficiální oznámení toho, na kterou z nich jeho volba padla, jsme nenašli. Proto na jeho výsledek budete sázet u obou kategorií. Tip na jeho umístění v kategorii, ve které nakonec nenastoupí, nebude mít vliv na Vaše skóre. Jeho jméno bude z Vašeho tipu v takovém případě smazáno a závodníci za ním budou posunuti výše. A o jaké ceny budete hrát?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Mr. Olympia a 212 Olympia 2022
v celkové hodnotě téměř 10.000 Kč věnovala společnost Chevron Nutrition!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

100 % Whey Pure Effect je skvělou kombinací kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu, která obsahuje vysoký podíl bílkovin (76 - 78 % podle příchutě). Navíc má vynikající chuť a snadno se rozpouští. Aby toho nebylo málo, použita jsou pouze přírodní aromata a barviva. Pro snazší a lepší stravitelnost obsahuje 100 % Whey Pure Effect osvědčený komplex trávicích enzymů DigeZyme.

Instantizovaná forma volných aminokyselin BCAA 2:1:1 je pro Vás připravena v produktu BCAA Recovery Complex. Jedná se o BCAA obohacené o glutamin, tyrosin, taurin a arginin AKG, ochrana svalů a regenerace po tréninku bude o to intenzivnější. Rychlá rozpustnost, nekalorické sladidlo sukralóza, přírodní barvivo.

Destructive Fat Burner představuje komplexní spalovač tuků obohacený o speciální rostlinné extrakty, které Vám mohou dopomoci k odbourání tukových zásob. Navíc v průběhu shazovací fáze nebudete unavení a bez nálady. Spalovač je ve formě kapslí, které jsou výborně a rychle stravitelné, bez přídavku zbytečných pojiv. 9 účinných aktivních látek v komplexním spalovači - L-karnitin, kofein, zázvor, extrakt z bílé vrby, zeleného čaje, zelené kávy a černého pepře, synefrin, chrom.

Proteinové palačinky jsou rozplývající se palačinky pro jednoduché a zdravé snídaně či svačiny. Směs na palačinky obsahuje syrovátkový koncentrát, izolát a vaječný bílek. Obsažené bílkoviny jsou vhodné pro postupný a dlouhodobý přísun důležitých živin (aminokyselin). Vhodná náhrada za klasické palačinky - pro udržení a regeneraci svalové hmoty.

Omega 3 + Vitamin E je vysoce kvalitní rybí olej ze studených mořských vod bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které představují hodnotné doplnění základních složek pro fungující organismus. Produkt je navíc obohacen o vitamín E, který slouží jako antioxidant a ochrana před poškozením organismu volnými radikály. Vhodné pro děti až po lidi staršího věku.

Výjimečný pocit dodá produkt Tribulus True Power, který v každé tabletě obsahuje 600 mg tribulu terrestris se standardizovaným obsahem 90 % saponinů. Obohacený o trojici synergicky působících látek - 50 % denní doporučené dávky zinku, 50 % denní doporučené dávky selenu a extrakt z černého pepře. Síla, libido, potence.

Ca Mg Zn je směs minerálních látek obsahující vápník, hořčík a zinek. Produkt je vhodný jak pro nadšené sportovce, tak i pro "obyčejného" smrtelníka. Soubor minerálů vhodných k celkové podpoře správného fungování metabolismu, nervové soustavy a celkové pohody. Imunitní systém, kostní aparát, snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnost svalů a metabolismus.

Zinc Chelate obsahuje 10 mg zinku ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého. Zinek podporuje správné fungování imunitního systému, zdraví kostí, vlasů, nehtů a pokožky. Hlavní filosofií všech produktů Chevron Nutrition je maximální kvalita a čistota použitých surovin s minimem aditiv. Proto je také použita výhradně forma kapslí.

Vitamin D3 2000 IU je vitamín D3 s vysokým množstvím účinné látky - s hodnotou 2000 IU, což je 1000 % doporučované denní dávky ve snadno polykatelných kapslích a bez umělých barviv. Sluneční vitamín, který je zásadní pro imunitní systém během období chřipky a nachlazení. Zajistit dostatek vitamínu D je nejchytřejší věc, kterou můžete v zimě udělat. Přispívá k udržení normálního stavu kostí, zubů a normální činnosti svalů.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž - Mr. Olympia 2022
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 6. místě v kategorii open se umístí:
Na 7. místě v kategorii open se umístí:
Na 8. místě v kategorii open se umístí:
Na 9. místě v kategorii open se umístí:
Na 10. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 4. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 5. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 6. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 08. 12. 2022 v 21:00 a končí 16. 12. 2022 v 06:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

27.12.20:11LOPO - Kedy budú výsledky tipovačky ???????
11.12.22:47Mike999 - Michal na 5 💪👍
09.12.11:49LOPO - Ťažká tipovacka 🥵🥵🥵. Verím ,že Mic..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 111 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie