Přinášíme Vám dvě z posledních videí Michala Križánka, která se nedávno objevila na jeho zbrusu novém YouTube kanále, který je vzhledem k anglickému dabingu určen především zahraničnímu publiku. Pokud byste "Križa" chtěli na YouTube sledovat sami, najdete ho nově pod stručným a výstižným heslem KRIZO.
V prvním videu se můžete podívat, jak vypadá Michalův trénink zad. Volbou této partie pro natáčení udělal "Križo" jistě radost celé řadě lidí, protože záda jsou považována v kontextu nejlepších kulturistů světa za jeho spíše slabší partii. Není třeba trénink právě tím důvodem, proč má Michal "slabší" záda, zato ale pravděpodobně nejlepší paže na světě? Posuďte sami, ohodnoťte odborným okem techniku a dejte nám vědět v komentářích!
Michal Križánek - trénink zad 6 týdnů před Olympia Amateur Italy 2022
Druhé video je v oblíbeném formátu "otázek a odpovědí". Dozvíte se v něm, kolik Michal aktuálně váží a jestli plánuje konkrétní soutěžní hmotnost, podrobně rozebere svůj aktuální jídelníček i přístup k "cheat meals", poodhalí něco málo ze svého osobního života, a také své letošní soutěžní plány.
Aby mohl Michal závodit s těmi nejlepšími, musí po přestupu do NPC nejprve získat profesionální kartu. O to se pokusí už 8. října na Olympia Amateur Italy 2022. Po zisku profi karty by se chtěl mezi profíky poprvé postavit na sledovaném EVLS Prague Pro, které se uskuteční 29. října. Zatím není známo, kteří zahraniční borci se zde představí, už teď se ale můžeme těšit na jeho konfrontaci s aktuální českou kulturistickou špičkou, a to možná včetně Milana Šádka, který se na EVLS představil naposledy v roce 2015! Kdyby "Križovi" v Praze vítězství a kvalifikace na Olympii unikly, je ve hře ještě start na rumunské soutěži Wings of Strength Romania Muscle Fest Pro, která se koná v listopadu a kterou má v hledáčku také Pavel Beran. Když se zadaří, uvidíme "Križa" v prosinci na Olympii. Když ne... to už Vám řekne ve videu sám.
Michal Križánek - Q&A (I.): jídelníček, soutěžní plány a nektarinky
Líbil se Vám článek? Sdílejte ho na Facebook. Děkujeme.