Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Tipovací soutěž
- Toronto Pro Supershow 2021

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Sezóna závodníků z profesionální ligy IFBB Jima Maniona se blíží ke konci, a tak je čas na poslední tipovací soutěž roku, ve které budete sázet na výsledky víkendové Toronto Pro Supershow. Vaším úkolem tentokrát bude správně určit, jak se na akci těžkotonážníci z kategorie open srovnají do první čtveřice, a také jak si jejich kolegové nastupující v kulturistice mužů do 212 liber rozdělí medaile. Na tipu si dejte záležet, protože máte poslední šanci zabojovat o nějaké ty body do celkového pořadí tipovací soutěže, z nějž později vzejde deset z Vás, které odměníme ještě dalšími cenami. V tipovačce na výsledky samotné kanadské profesionální show budou ve hře ceny pro tři nejúspěšnější tipéry. Váš tip se stane platným, pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Připomínáme také, že jeden čtenář nesmí pro zvýšení svých šancí na úspěch v tipovací soutěži zasílat tipy z více než jednoho uživatelského účtu. V případě, že tak učiní, může být ze soutěže diskvalifikován. Úplná pravidla tipovacích soutěží najdete zde.

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Toronto Pro Supershow 2021
v celkové hodnotě téměř 12.000 Kč věnovala společnost Sizeandsymmetry!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá::

Třetí v pořadí získá::

Creapure® je kreatin monohydrát s certifikovanou čistotou zaručenou patentními postupy při výrobě. Creapure® má nejvyšší využitelnost a je ideálně vstřebatelný pro lidský organismus. Dosahuje maximální čistoty za účasti minima balastních látek, které můžete nalézt v jiných necertifikovaných kreatinech. Výrobní postup zaručuje pečlivost při výběru použitých surovin, využití nejnovějších technologií pro výrobu a následnou precizní analýzu vzniklého produktu. Creapure® je prvotřídní, světově uznávaná značka kreatin monohydrátu.

BCAA 8000 Instant představují unikátní fermentované instantní BCAA, které jsou jedinečným pomocníkem ve snaze o navýšení Vašich silových a svalových přírůstků. Jsou vyráběny ve fyziologicky výhodném poměru 2:1:1, kdy výrazně převažuje složka leucinu. Navíc jsou dostupné v lahodných příchutích, Vy si tak plně můžete vychutnat svoji tréninkovou jednotku a navíc se kvalitně osvěžit lahodným nápojem. BCAA 8000 Instant jsou ideální před, po i během tréninku. Nebojte se růst a dále prosperovat ve svém tréninkovém úsilí.

Gold Cut Metabolizer je extrémním spalovačem tuku s kombinací účinných látek pro podporu spalování tuku. Napomáhá využití tuku jako zdroje energie. Efektivně tak podporuje snižování množství tělesného tuku ve Vašem organismu a snížení tukových zásob. Obsahuje extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hořkého pomeranče a kajenský pepř, který působí termogenně a podporuje využití tuku jako energetického zdroje. Kofein je jedním z nejúčinnějších stimulantů.

Protein Mash je proteinová kaše vhodná do diety a k redukci váhy. Obsahuje vysoký obsah biologicky hodnotné bílkoviny. Kaši je vhodné připravit nejenom ke snídani, ale také jako svačinu kdykoliv během dne. Protein Mash je vybraným produktem nejen pro sportovce, ale pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě, hodnotně a bez přebytečných a nežádoucích látek. Základem proteinových kaší je proteinový izolát (prakticky bez cukru a s minimem laktózy) a micelární kasein pro zasycení a postupné uvolnění bílkovin.

Testo XBlend kombinuje specifické látky se synergickým působením na produkci testosteronu jako nejsilnějšího pohlavního mužského hormonu zajišťujícího nárůst svalové hmoty a možnost snižování množství tukové tkáně. Díky působení na mužské pohlavní hormony může také ovlivnit silové schopnosti a jejich rozvoj.

Synefrin je účinná látka vyskytující se v oplodí rostliny Citrus aurantium. Synephrine Fat Burner je přípravek efektivně podporující hubnutí a snižování tělesného tuku. Také podporuje eliminaci nadbytečné vody v organismu. Snížení tukové neaktivní hmoty vede ke zlepšení výkonu a výkonnosti u sportovců i běžné populace. Synephrine Fat Burner nemá negativní vliv na srdeční činnost či krevní tlak. Technologie výroby zcela naplňuje direktivu EU.

Liposomal Vitamin C je čistý vitamín C obohacený o patentovanou lipozomální směs přírodních fosfolipidů (LipoCellTech®), což zajišťuje nejvyšší známou biodostupnost vitamínu C v lidském těle. Lipozomální forma zvyšuje vstřebatelnost účinné látky až o dvacetinásobek a umožňuje buněčnou absorpci z více než 90 %.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž - Toronto Pro Supershow 2021
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 01. 12. 2021 v 21:00 a končí 05. 12. 2021 v 03:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

10.12.13:07dzordn2 - Příští týden. :-)
10.12.12:26Zodiak411 - Kdy můžeme prosím čekat výsledky? :)
06.12.16:20Zodiak411 - Děkuju 🙂 Ono to bylo takové přání. Mám Joela rád a..
06.12.15:42decarabas - Tak to gratulacia, dobry odhad! :)
06.12.14:08Zodiak411 - Já si nestěžuju. Trefil jsem top3 open 😁+1
06.12.07:53decarabas - No a presne to sa mi stalo *24* Ale co som videl nejake vi..
02.12.15:35Pekami - To je ta tipovačka, kterou nikdo nepujde aby si nezkazil b..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie