Reklama:
NOVÉ PŘÍCHUTĚ: Smart Whey Protein 1+1
Nejprodávanější proteinová akce letošního roku je prodloužena! Více zde.

J&M podcast: Zhodnocení EVLS Prague Pro 2021

10.263 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+2 hlasy Ivan777 - Pavlovi chýba pokora a rešpekt ak si dovolí tvrdiť že on m..

Hodnocení: 0
Mikuc
Vloženo: 20:20:40, 15.11.2021 | profil autora
Tak jsem to konečně dokoukal, zase dobrý:)) Měli by se sehnat sponzoři a vyslat vás na živo na něco většího, pak je to úplně jiné, detailnější hodnocení soutěže! Optám se - barva na místě je povinná pro každého nebo se může každý natřít čím chce z vlastních zdrojů? V tom vidím ne nepodstatný detail, včetně toho správného zaujímání póz dle nedostatků či předností v tělesné stavbě jednotlivých účastníků. Někomu by víc seděla barva do žluta, zlatova, atd. Ale zese v kombunaci s osvětlením či neosvětlením, pozadím... Je to psycho:) Jenže když vás tak poslouchám, jaký má někdo přístup k `detailům`, nelze se divit, že i tu barvu podcení. Éra Nubianu a samoopalovacích krémů snad skončila:)) Trága je, že profi barva dělá pak i fleky, stéká, u někoho i zakrývá detaily:(

Hodnocení: +2
Ivan777
Vloženo: 09:40:49, 13.11.2021 | profil autora
Pavlovi chýba pokora a rešpekt ak si dovolí tvrdiť že on maká viac ako borci s 90tich rokoch 🙈..a ak je to aj pravda tak do 30tky je invalid,pri jeho treningovej metóde s mezopotamie 😂..zasran si dovolí písať knihu o kulturistike..na to sú tu iný borci!

okamžite zmeniť trénera a prístup celkovo inak je to premrhany talent 👋

Hodnocení: -1
jari
Vloženo: 11:45:09, 13.11.2021 | profil autora
No, já vím teda o jiných, kterým chybí pokora a Pavel mezi ně rozhodně nepatří. Možná by ses neměl ovlivňovat některými kazatelskými výroky na internetu ;)

Hodnocení: +1
chadsfan
Vloženo: 13:47:04, 13.11.2021 | profil autora
Těžko Ivanovi777 vyčítat, že se nechává ovlivnit kazatelskými výroky na internetu, když ve videologu 04/21 Pavel hovoří o jeho 100% proti 98% borců z 90tek. Když na kanálu czech virusu se před Alicante hovořilo o tom, že si tam jedou pro kvalifikaci na Olympii a k tomu na lidi vyskakuje reklama na PŘELOMOVOU publikaci o kulturistice Rambook XXXL. Tento hype údajně vytvořený pouze Pavlovými fanoušky semele kde koho. Jinak Pavlovi přeju dobrej výsledek v Rumunsku, ať se ta současná atmosféra trošku otupí.

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 15:26:15, 13.11.2021 | profil autora
Schválně jsem si ten log poslechl. To myslíte vážně tohle? :D :D Musim se tomu smát, jak někdo dokáže vytrhnout něco z kontextu a převést to tna něco, co neodpovídá myšlence. Přelomová publikace...hmmm a pojem reklama snad taky znáte, nebo vážně všichni věří, že formu udělají BCAA nebo kvalitní oblečení. Reklama, co je na tom špatně? A ty prohlášení o kvalifikaci....přátelé, pletete si tu pojmy pokora, sebedůvěra a vítězný mindset. A jasný, i já jsem uvěřil rozvážným slovům Radka Neumana, že Pavel mnohé překvapí. Ale to je uričitý nastavení mindsetu, co nepochopí, kdo nikdy nesoutěžl. Dovolím si přirovnání k Levronovi 2016. Není houpej, dobře věděl, že je to dávno pryč, že nemá šanci, přesto se připravoval, jakože že jede vyhrát nebo potrápit Phila, což bylo absolutně nereálný. Proč? Protože kdyby to neudělal, nemělo by to pro něj absolutně žádný smysl, nadal by to, ani by to neuměl. V kontextu Pavla to vyznívá blbě, protože Levrone byl šampion, Pavel je na začátku. Ale, kdo bez předsudků vnímá, co Pavel říká, tak pochopí a to poslední, co by mu scházelo, je pokora. Na přestřelený vyjádření Vojty, který je internetovým hitem odpověděl co? Že má pravdu. Udělal by to Vojta, kdyby to bylo obráceně? Odpověď naleznete o pár dní před. Končím už s tou `obhajobou`, pač to vypadá už zaujatě, ale zastal bych se tu každýho, Šádka, Vojty, kohokoli, když vim a vidim, že věci se mají jinak, než se zdají.

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 06:37:14, 14.11.2021 | profil autora
Pokud tady vyčítáte Pavlovi to, že napsal knihu o kulturistice, kde rozebírá výživu, suplementaci, psychickou stránku věci a k tomu hormonální otázky, tak není od věci totéž vyčítat i Lukáši Roubíkovi, který napsal `Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z`? Nevidím na tom, že Pavel napsal knížku vůbec nic špatného, právě naopak. Pro spoustu lidí to může být přínos, tak co je na tom špatně? A jak už psal Jari, reklama je běžná. Vždy jde o prodej, kdyby tam napsal ,,V této publikaci se nedozvíte nic nového, nic přelomového a nemá cenu si to kupovat`, tak byste byli spokojenější? Úsměvně :)

Hodnocení: 0
chadsfan
Vloženo: 14:10:02, 15.11.2021 | profil autora
jari: na reklamě není špatně vůbec nic. Je to v pořádku. Jen prostě musí člověk počítat s tím, že pokud se ta reklama částečně veze na úspěšném profi debutu a následně několika měsících/letech extrémní, sofistikované, 100%ní přípravy, které povedou k výsledku, kdy lidem spadne brada, tak v případě, že ta brada lidem nespadne, tak se může stát, že to dostane sežrat. Což se teď částečně děje. Nicméně Pavel nevypadá jako člověk, který by takové věci nerozdejchal. K poznámce: `Ale to je uričitý nastavení mindsetu, co nepochopí, kdo nikdy nesoutěžl.` No, co k tomu říct. Je potřeba to přijmout s pokorou a připomenout si, že jsme na diskuzi pod podcastem, který je tvořený fanoušky kulturistiky pro fanoušky kulturistiky a mezi nimi můžou být i tací, kteří nemají soutěžní zkušenosti a můžou se pak projevit neznale... Škoda, že na to občas profíci, nebo odborní poradci profíků zapomínají. :-) ale důležitý je výsledek na podiu a ten dokážou posoudit i ti, co nesoutěžili.

Hodnocení: -4
Neutralni typ
Vloženo: 10:22:08, 12.11.2021 | profil autora
kladete velky duraz na nejakou prezentaci a pozovani, historie stejne pamatuje hlavne telo samotne z fotografii a tak to ma byt a potom mohl byt Asha daleko vys. NA jednu stranu byl i podle fotek min. v semifinale maly a nevyrazny a videl sem ho taky 4. ale porad kdyz ho porovnam napr. s druhym Brandaem mohl byt klidne misto nej. Napred sem si rikal o cem to mluvi tady Nick, ale cim vic sleduju fotky z finale tim vic mi to dava smysl https://www.youtube.com/watch?v=ElvkQxspsJI

Hodnocení: -3
Neutralni typ
Vloženo: 10:27:14, 12.11.2021 | profil autora
kazdopadne souhlasim ze byl o dost lepsi 2 tydny pred tim, tohle bylo nic v porovnanim s tim, tam byl hlavne plny coz mu tady chybelo, zkratka mezi nimi pusobil dost maly. A on musi byt plny protoze jinak je dost subtilni, jeho kostra je zvlastni- vykazuje idealni znaky sampiona kdyz stoji sam, ale jinak hlavne oproti ostatnim zas tak siroky neni. Ale sirsi neznamena lepsi

Hodnocení: -3
Neutralni typ
Vloženo: 10:30:22, 12.11.2021 | profil autora
jenom jak ve finali pri vyhlaseni vysledku stoji vedle Brandaa, tak jediny kdo pusobi subtilni je Brandao. V tom postoji ruce v bok ho Asha prebiji. A pozovani je dost subjektivni hodnotit, me se jeho pozovani libi, oproti Brandaovi je energicke a dava do toho vse.

Hodnocení: 0
maxpoint97
Vloženo: 11:29:56, 12.11.2021 | profil autora
`kladete velky duraz na nejakou prezentaci a pozovani, historie stejne pamatuje hlavne telo samotne z fotografii a tak to ma byt a potom mohl byt Asha daleko vys`

Tommy, takovouhle pič*vinu bych čekal od člověka, co kulturistiku sleduje tejden. Já ti fakt ani nemám vůli dokazovat, jak moc seš vedle.

Hodnocení: -1
Neutralni typ
Vloženo: 12:15:52, 12.11.2021 | profil autora
nabral za 3 roky par kilo ale za jakou cenu? 6:05 https://www.youtube.com/watch?v=7_XB-ZcRxKU&t=397s

Hodnocení: -2
Neutralni typ
Vloženo: 12:24:54, 12.11.2021 | profil autora
ne delam si srandu... ve skutecnosti to byla Ashova anglictina co jej stala lepsi umisteni XD

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 07:44:00, 12.11.2021 | profil autora
Já souhlasím s tím, že Pavel nabral spoustu kil a samozřejmě některé partie jsou výrazně lepší ..

Jenže já porovnával vystoupení 2018 vs 2021. A zde jsem přesvědčen, že Pavel 2018 by letošního Pavla porazil s přehledem. Jak říká MAX... Nejlepší mix objemů, prezentace, separace a formy.

Ano, kdyby si nezranil nohu a mohl zatnout pořádně rameno, tak je to o něčem jiném, ale to je KDYBY.

Doufám, že dvojitý biceps pózuje takto jen kvůli ramenu, protože v tom nakloněném postoji se vytrácí V tvar a břicho, které bylo top je výrazně slabší..

Pavel má na to se dostat na Olympii, ale s tréninkem heavy duty to bude spíš zázrak. A doufám, že se pletu!

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 09:11:43, 12.11.2021 | profil autora
Respektuju tvůj názor,ale já zas nesouhlasím, že by Pavel 2018 porazil toho letošního. Je to neporovnatelné a to se nebavíme jen o jeho osobě, každá soutěž je jiná, má jiné obsazení, jiné světlo, jiné všechno. Jasně, to kdyby tam je a ne velký, proto to taky dopadlo, jak dopadlo a historie se ptát nebude na to, co tomu předcházelo, problému v přípravě mohou potkat kohokoli. Dvojitý biceps pozuje takto, protože to prostě vypadá daleko lépe a navíc to jako bonus řeší problém s ramenem, které ho při tom nelimituje. A to se teď vracíme k tvému porovnávání z 2018, ta Pavlova póza už taková prostě není. V tvar u té pózy není tak uplně důležitý jako u jiných a šlo hlavně o to nevypadat subtilně a `zabrat` více místa. To tahle póza splňuje. Nemá to ještě tak najetý a chápu, že většina vzhlíží ke `klasice`, ale dělat věci jinak je jeden z prvních kroků k progresu obecně. Pokusím se sem vložit fotku na srovnání se Španělskem, nevim, jestli se zobrazí, popřípadě jí dám do toho tvého topicu. Díky za tvůj názor.
Kliknutím otevřete v novém okně. Jak vkládat obrázky?

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 09:13:14, 12.11.2021 | profil autora
Kliknutím otevřete v novém okně. Jak vkládat obrázky?

Hodnocení: 0
LaFontaine
Vloženo: 10:42:29, 12.11.2021 | profil autora
Nevím, jestli je to provedením, Pavlovou postavou nebo obojím, ale zrovna v tomhle porovnání se mi u Pavla ten double biceps líbí mnohem víc zapózovanej rovně. Nahodil jsem to i k diskusi na FB. https://www.facebook.com/Ronnie.cz/posts/10159500303374844

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 11:29:01, 12.11.2021 | profil autora
Dvojitý biceps ve Španělsku byla katastrofa! Myslel jsem si, že to je díky tomu zranění a nemůže se vůbec do té pózy dostat. Moc nechápu co je na tom nakloněném provedení lepší. Záda v něm vypadají úzká a každý biceps vypadá úplně jinak.

Celkový posun za 3 roky je špatným směrem. Kila navíc dobrý, ale na úkor zranění díky nesmyslným tréninkům, které fungovali 3 roky Dorianovi a pak ho to zničilo. (všichni pochopili, že takhle dlouhodobě cvičit nejde a je to cesta do pekel)

Estetika je celkem v hájí, protože nabraná kila na šířce zastiňuje zhoršený střed těla. Stojím si za tím, že břicho mělo zůstat dominantou a tím by i vypadal stále dobře v rovném dvojitém bicepsu.

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 11:39:51, 12.11.2021 | profil autora
Ok, ty to provedení nechápeš, já ano. Nevím jak mám vysvětlit, že to prostě rovně nedokáže. Zkoušeli jsme to. Já tě chápu, kam tím míříš. Ale to se furt bavíme o tom 2018 a ty na něm stavíš, což nelze. Nevím jak to vysvětlit srozumitelně, ale ve 2018 to byly teenegerský svaly, teď je to chlap, ten posun je neskutečný, jen není vidět z fotek a z čísílka umístění. Pavel rozhodně není zničený, ten trénink mu dal hodně, ale je samozřejmě pravda, že to nejde dělat do nekočna a to už Pavel ví taky. Břicho má skvělý. Estetika v háji? A tobě zdá, že byl estetický ve 2018, ne, byl to subtilní kluk se skvělou formou.

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 11:51:12, 12.11.2021 | profil autora
Kliknutím otevřete v novém okně. Jak vkládat obrázky?

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 11:57:45, 12.11.2021 | profil autora
Ano zdá se mi, že byl bal v roce 2018 estetický. V-tvar, dobré ruce, ramena, skvělé břicho. Břicho už tak skvělé nemá (je to dost vidět když pózují vedle sebe s Turkem, který ho má skvělé).

Vzhledem k tomu, že s Pavlem spolupracuješ, tak ani nemůžeš být nestranný. A jsem rád, že si tě vybral na spolupráci, protože věřím, že ho navedeš na jinou a lepší cestu!

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 12:25:10, 12.11.2021 | profil autora
Asi mám jiné oko na estetiku. Chápu, že tam má o něco menší pas, ale každý máme nějaký základ a na tom se staví. Ono prostě nejde přifukovat jen tam, kde bychom chtěli. Jo, mám s tím trochu problém být nestranný :D Na druhou stranu, kdybych viděl důkaz, že je to špatně, řeknu to narovinu. Nevidím ho, respektive vím, že je lepší. Jen to nemohl ukázat naplno, to zaprvý a za druhý fotky jsou zkreslený odraz skutečnosti. Jinak ti děkuju ;) Samozřejmě, to jestli nějak budeme pokračovat je na něm. Teď bude odpočinek a pak se uvidí.

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 12:28:08, 12.11.2021 | profil autora
Dal jsem si tu práci.....tolik k progresu oproti 2018. Kdo se tím může pochlubit? Vojta? Milan? :) (pravá noha je zkopírovaná z té levé, jediná úprava, co jsem udělal)

Kliknutím otevřete v novém okně. Jak vkládat obrázky?

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 12:46:05, 12.11.2021 | profil autora
Máme určitě jiný pohled na estetiku :) (Už dřív jsme se trochu dohadovali v diskuzi o Mr. Olympiích, kde jsem hájil Phila a ty Kaie :D... jen jsme měl jinou přezdívku a zapomněl heslo)

Ty ale asi nechápeš mě. Mě je ukradený že má o 8-10kg víc, mě jde o jeho umístění a celkový posun. Každý cítí, že měl Pavel být po 3 letech jinde.

Nevím co tou úpravou chceš říct. Držel bych se reality a ikdyby měl stehna jako ve Španělsku, tak to je skok o 1-2 místa max a to je té kvalifikaci na Olympii sakra daleko.

Když na to chceš koukat jako na kdyby, tak asi takhle. kdyby Pavel neměl problém se stehnem (=měl by ho jako ve Španělsku), mohl zatnout naplno rameno (a s ním i napnout pořádně láty v obou dvojitých bicepsech), přišel s lepší barvou a měl o fous lepší formu, tak stejně ten posun není na to, aby vůbec mohl přemýšlet na Top 10 na světě. A těch kdyby tam je bohužel až moc.

Hodnocení: 0
jari
Vloženo: 12:58:07, 12.11.2021 | profil autora
Já tebe chápu, ty nechápeš mě :D :D Každí cití jooo? A to je právě ono. Na základě čeho to cítí? Co jako cítí, že už měl být na Olympii? To jsou představy a přání fanoušků, realita je jinde. Ten hype, co se kolem Pavla vytvořil, ten neudělal on, ale vy :) Samozřejmě, že jde o umístění, ale spousta z vás si neuvědomuje, že není podle čeho posuzovat. Vidí jen to čtvrté místo z EVLS a co dál? To je v podstatě všechno. To není žádná předzvěst zářné budoucnosti, tu jste vytvořili vy a pak samozřejmě přijde náraz. Je `jen` devátý a hroutí se veškerý představy. Pane bože, ten potenciál je obrovský, je mladej, je to v podstatě začátečník. Kdo říká, že měl být top 10 na světě? :D Já samozřejmě vím, že ikdyby měl stehna stejná, že to tam nerozseká, chtěl jsem ukázat jak velký rozdíl je oproti 2018, je to kurevský rozdí.

Hodnocení: -1
maxpoint97
Vloženo: 13:04:45, 12.11.2021 | profil autora
Tak Paulie a teď jsi přesně napsal to, proč je celá tahle diskuze úplně špatně.

`tak stejně ten posun není na to, aby vůbec mohl přemýšlet na Top 10 na světě. A těch kdyby tam je bohužel až moc.`

Do TOP10 se v historii český kulturistiky zatím dostal jediný!!! člověk a to je Lukáš Osladil, který má za sebou dlouhou kariéru a spoustu závodů. Dostat se do TOP10 je snem tisíců kulturistů, to by se na to měli jako vysrat, kdybys jim napsal `hmm, ten progres nic moc, o TOP10 si můžeš nechat jen zdát`.

Nechápu, odkud se vzaly ty představy, že po třech letech bude Pavel mít takovej progres, že bude moct myslet na TOP10 na Olympii.

Progres tam je a to je nejdůležitější. To, že si evidentně většina fanoušků představovala něco jinýho, to je bohužel problém těch fanoušků. Kdyby tam progres nebyl žádnej, tak je to problém, jenže on tam je... a i kdyby udělal Pavel cca 3kg masa za rok, tak ve 31 letech bude mít o dalších 8-10kg víc.

Bylo by dobrý se začít na věci koukat střízlivě.

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 13:33:40, 12.11.2021 | profil autora
S tím porovnáváním bych se raději držel více reality :)

Kliknutím otevřete v novém okně. Jak vkládat obrázky?

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 13:41:06, 12.11.2021 | profil autora
maxpoint97: Příště odpovídej trochu s rozvahou. Já neřeším progres nabírání svalů, nejsem slepej! Já řeším celkový progres postavy. Progres takový, aby šel výsledkově nahoru.

No a ty představy si představoval hlavně Pavel, kterého sleduji a poslouchám co kdy říkal a psal. Já nejsem trouba a rozhodně jsem nečekal, že Pavel přijde na EVLS a příští rok rovnou na Olympii.

A jen aby bylo jasno, tak já Pavlovi fandím a chci aby byl opravdu TOP! Ten potenciál tam prostě je.

Hodnocení: +1
jari
Vloženo: 13:48:43, 12.11.2021 | profil autora
Realita je, že tys byl první, kdo srovnává obrázky. Já ti rozumím, že myslíš progres aby šel výsledkově nahoru. Ale ukazatelem není jedna soutěž, nebo dvě, tři za sebou. Každej, naprosto každej, kdo ho viděl osobně, teď vemu třeba Adlta, ti řekne, že ten progres je neskutečnej. To, že se nepovede soutěž, přijde zranění, to se prostě stává. Honza Turek taky udělal krok zpátky a minulý víkend proháněl Winklaara.

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 15:51:22, 12.11.2021 | profil autora
Nebrat to rozhodně jako kritiku JT, ale jak sice šel JT nahoru, tak proti němu šel o to více Winklaar dolů. Takže zrovna tohle měřítko asi není úplně nejšťastnější.

Hodnocení: 0
R_K
Vloženo: 20:07:43, 12.11.2021 | profil autora
Kluci proč se tady hádáte? Vždy se bere v jakémkoli sportu umístění a to je u Berana horší, takže je asi něco někde špatně. Místo progresu je to sešup dolů a to borci v TOP4 nebyli v kdoví jaký SUPER formě.

Hodnocení: 0
Paulie02
Vloženo: 11:54:58, 13.11.2021 | profil autora
My se nehádáme, ale diskutujeme.

Ano, já byl první kdo srovnával fotky ze soutěží, protože to je jediné jak my fanoušci můžeme porovnat rozdíl závodníka (a ukazatelem jsou soutěže). Máme na spoustu věcí jiný názor a to je normální. Dle Maxpointa se na věci nedívám střízlivě, ale ono to je spíš naopak, vzhledem k tomu, že Pavlovi pomáháte.

Ten hype si Pavel vytvořil sám. Stačí si pustit pár jeho videi nebo rozhovorů (doporučuji rozhovory s klukama od EVLS).

Shodneme se na zásadní věci, že Pavel má obrovský potencionál.

Hodnocení: 0
Neutralni typ
Vloženo: 12:35:00, 13.11.2021 | profil autora
klasika pred tremi lety mel ten young a streamline look a ted jen nabral vsude vcetne pasu,vylepsil mezery, ale to co mel driv uz nikdy jako vsichni ostatni vzledem k starnuti a delce uzivani gearu nedosahne. Pdobne jako napr Cutler 2001 vs the rest

Hodnocení: 0
LOPO
Vloženo: 23:04:53, 11.11.2021 | profil autora
Podcast zase naparadu 🥇👏👏👍. Aj mne sa najviac páčila zostava Samsona . Podobné ako Kai,ale ešte nie tak dokonale. Súťaž som sledoval . Ten De Asha bol nasrany riadne 🤣, ale čakal som ho na 2-3 mieste . Winklaar ,že bol na dovolenke kde sa náhodou konala súťaž 🤣🤣🤣🤣👍. Všimol som si ,že na EVLS bol pozrieť aj Križo.







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 27 sekundami?



Supertelo.cz, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 03222543 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2022 Supertelo.cz, s. r. o. • Copyright © 2001-2022 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie