Reklama:
Legendární Matrix protein opět v akci!
Spousta příchutí a luxusní láhev ZDARMA! Více zde.

J&M podcast: Zhodnocení EVLS Prague Pro 2021

10.199 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

EVLS Prague Pro 2021 - výsledky
a fotografie
EVLS Prague Pro 2021 - fotogalerie semifinále
EVLS Prague Pro 2021 - fotogalerie finále
VIDEO: EVLS Prague Pro 2021: kulturistika mužů open - semifinále
VIDEO: EVLS Prague Pro 2021: kulturistika mužů open - finále

Velmi očekávaný nový díl J&M podcastu je zde. Moderátoři Jarda Kvěch a Honza Mlynár rozeberou EVLS Prague Pro 2021, vracející se po třech dlouhých letech k českým fanouškům. Oba byli přítomni jak před pódiem, tak v zákulisí, aby mohli z první ruky přinést to nejobjektivněji subjektivní hodnocení.

Soutěž proběhla za hojné účasti českých závodníků a v krásných prostorách pražského Hiltonu nabídla skvělou show s překvapivými výsledky. Dozvíte se, jaké želízko v ohni máme v kategorii bikiny fitness nebo jak Tereza Linhartová spolu se svým dvojčetem Gabrielou ovládly kategorii figure. Překvapivě kluky zaujala kategorie physique mužů zásluhou Miroslava Juríčka a za účasti Martina Mestera. Jak dopadlo vystoupení obrovitého Pavla Szotkowského v classic physique a jak to s ním vidí do budoucna?

Královské kategorie kulturistiky pak nabídly ve dvěstědvanáctce těsný souboj o titul, ale i vydařený profi debut Petera Kováče. V open pak velmi vyrovnanou čtveřici s překvapivým rozuzlením, to vše a i něco navíc v novém díle.

V příštím díle se můžete opět těšit na rozhovor se známou osobností.

Kluky z J&M podcastu můžete nadále sledovat na jejich facebookovém a instagramovém profilu a též na jejich YouTube kanálu, kde naleznete archiv všech dosavadních dílů.


J&M podcast: Zhodnocení EVLS Prague Pro 2021



Líbil se Vám článek?
Sdílejte ho na Facebook. Děkujeme.

Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

15.11.20:20Mikuc - Tak jsem to konečně dokoukal, zase dobrý:)) Měli by se seh..
15.11.14:10chadsfan - jari: na reklamě není špatně vůbec nic. Je to v pořádku. J..
14.11.06:37Zodiak411 - Pokud tady vyčítáte Pavlovi to, že napsal knihu o kulturis..
13.11.15:26jari - Schválně jsem si ten log poslechl. To myslíte vážně tohle?..
13.11.13:47chadsfan - Těžko Ivanovi777 vyčítat, že se nechává ovlivnit kazatelsk..+1
13.11.12:35Neutralni typ - klasika pred tremi lety mel ten young a streamline look a ..
13.11.11:54Paulie02 - My se nehádáme, ale diskutujeme. Ano, já byl první kdo s..
13.11.11:45jari - No, já vím teda o jiných, kterým chybí pokora a Pavel mezi..-1
13.11.09:40Ivan777 - Pavlovi chýba pokora a rešpekt ak si dovolí tvrdiť že on m..+2
12.11.20:07R_K - Kluci proč se tady hádáte? Vždy se bere v jakémkoli sportu..
12.11.15:51ygg - Nebrat to rozhodně jako kritiku JT, ale jak sice šel JT na..
12.11.13:48jari - Realita je, že tys byl první, kdo srovnává obrázky. Já ti ..+1
12.11.13:41Paulie02 - maxpoint97: Příště odpovídej trochu s rozvahou. Já neřeším..
12.11.13:33Paulie02 - S tím porovnáváním bych se raději držel více reality :) ..
12.11.13:04maxpoint97 - Tak Paulie a teď jsi přesně napsal to, proč je celá tahle ..-1
12.11.12:58jari - Já tebe chápu, ty nechápeš mě :D :D Každí cití jooo? A to ..
12.11.12:46Paulie02 - Máme určitě jiný pohled na estetiku :) (Už dřív jsme se tr..
12.11.12:28jari - Dal jsem si tu práci.....tolik k progresu oproti 2018. Kdo..+1
12.11.12:25jari - Asi mám jiné oko na estetiku. Chápu, že tam má o něco menš..+1
12.11.12:24Neutralni typ - ne delam si srandu... ve skutecnosti to byla Ashova anglic..-2
12.11.12:15Neutralni typ - nabral za 3 roky par kilo ale za jakou cenu? 6:05 https://..-1
12.11.11:57Paulie02 - Ano zdá se mi, že byl bal v roce 2018 estetický. V-tvar, d..
12.11.11:51Paulie02 - https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1636244440_3.jpg
12.11.11:39jari - Ok, ty to provedení nechápeš, já ano. Nevím jak mám vysvět..
12.11.11:29maxpoint97 - `kladete velky duraz na nejakou prezentaci a pozovani, his..
12.11.11:29Paulie02 - Dvojitý biceps ve Španělsku byla katastrofa! Myslel jsem s..
12.11.10:42LaFontaine - Nevím, jestli je to provedením, Pavlovou postavou nebo obo..
12.11.10:30Neutralni typ - jenom jak ve finali pri vyhlaseni vysledku stoji vedle Bra..-3
12.11.10:27Neutralni typ - kazdopadne souhlasim ze byl o dost lepsi 2 tydny pred tim,..-3
12.11.10:22Neutralni typ - kladete velky duraz na nejakou prezentaci a pozovani, hist..-4
12.11.09:13jari - https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1636704288_1.jpg+1
12.11.09:11jari - Respektuju tvůj názor,ale já zas nesouhlasím, že by Pavel ..
12.11.07:44Paulie02 - Já souhlasím s tím, že Pavel nabral spoustu kil a samozřej..
11.11.23:04LOPO - Podcast zase naparadu 🥇👏👏👍..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 26 sekundami?



Supertelo.cz, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 03222543 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2022 Supertelo.cz, s. r. o. • Copyright © 2001-2022 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie