Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Nikola Zívalová a Lucie Hajduchová - rozhovory před MS ve fitness 2021

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+2 hlasy Qubevm - Trosku nechápu proč se na MS derou holky co nedokážou získ..
+2 hlasy nikey - Postupové klíč je finále na mčech nebo republice to jsem s..
+2 hlasy Qubevm - Je to samozřejmě problém svazu , že podmínky pro MS jsou n..

Hodnocení: +2
Qubevm
Vloženo: 11:15:37, 14.01.2022 | profil autora
Je to samozřejmě problém svazu , že podmínky pro MS jsou nastaveny takto volně, možná by nikdo ani jinak nejel …proto by bylo fajn kdyby svaz podporoval úspěšné sportovce a s nominaci je třeba i finančně podpořil …. Pak by i o MS jevilo zájem mnohem víc sportovců , kteří mají i nějakou výkonostni Úroveň … Nickey nic proti tobě , udělala jsi obrovský pokrok za posledních par let ale na MS to zatím není , ale chápu zes tam chtěla a mohla, tak proč to nezkusit. Každopádně přeju hodně úspěchů do Budoucna

Hodnocení: 0
nikey
Vloženo: 11:28:14, 14.01.2022 | profil autora
Souhlasím :) děkuji:))

Hodnocení: 0
Hockey1000
Vloženo: 12:40:53, 14.01.2022 | profil autora
@Qubevm teď jsem to napsal tady dole ale napíšu i sem. Tohle úplně nejde nazvat `problém` svazu, to je záměr, protože pokud ten svaz a země nemá silnou skupinu závodníků, kteří by na ME/MS jeli a všichni dosáhli na placku, je prostě lepší tam posílat aspoň nějaké závodníky, kteří sice všichni nedosáhnou na medaile, ale i tak zvýší vliv a sílu celé národní federace, což pak pro ní má svá další pozitiva. Takže pokud je na výběr `nejet nikdo nebo jen pár elitních` nebo `poslat hodně, kteří ale na medaile nedosáhnou, plus pár elitních`, je ta druhá možnost mnohem lepší. A to je to co se poslední roky děje.

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 17:04:26, 14.01.2022 | profil autora
Hele, mezi skupinou `reálná šance na placku` a skupinou co skončí `bez umístění` je fakt hodně prostoru, aby tam nejela výprava jak do mariáše. Když si klikneš na výsledky toho MS a koukneš na ty souhrnné přehledové tabulky umístění, tak junioři pohoda. Super výsledky, slušné výsledky a opravdu jen pár těch, kdy to prostě nevyšlo. To se stává, no stress. Tak by to rozložení výsledků mělo vypadat. Fitness (všechno) ale už tak moc pohoda není a když koukneš na kulturistiku (opět je tam kde co) a vidíš, že ze 7 lidí je 6 bez umístění, tak to už mi fakt přijde jako smutný příběh.

Hodnocení: 0
Hockey1000
Vloženo: 20:03:21, 14.01.2022 | profil autora
Ty ale zjevně nevidíš realitu české kulturistiky, ta nemůže být v mezinárodní konkurenci dobrá. Máš svůj ideální svět, kterého se držíš. Ale tohle je realita, držící se reálných linií a možností a ty jsou takové, že česká scéna na umístění v některých kategoriích prostě nemá a mít nejspíš v blízké době ani nebude.

Hodnocení: +1
nikey
Vloženo: 10:29:04, 14.01.2022 | profil autora
Zodiak411 lidi ne nenarážím na nikoho z komentářů :)

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 10:37:51, 14.01.2022 | profil autora
Dobře :) Trošku to na mě tak působilo, tak jsem se na to chtěl zeptat :) Ať se ti daří :)

Hodnocení: 0
nikey
Vloženo: 09:02:02, 14.01.2022 | profil autora
Ygg souhlasím, proč ne, když by někdo přišel a řekl pojď zaplatím ti svět a chci aby si tam závodila kdo by z vás nešel? :D 💁🏽♀ Myslím že nikdo z vás by neřekl ne :) úspěch je jedna věc druhá to jaké závody si člověk vybírá :) moje první byl evls ano asi bych si měla dat lehčí cíle ale to bych nebyla já ;) příště si teda vybereme závod poslední sezóny v horní dolní :) a pak možná bude někdo brát že je to úspěch ? Jít na závod někde kde jsou 3 závodníci a chvástat se vyhrál jsem ? To není opravdu pro nás 🖤

Humanic145 na tvou nenarážím:)))

To vše co jsem k tomu chtěla 🖤

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 10:21:55, 14.01.2022 | profil autora
Proč mám pocit, že zkoušíš narážet na mě? :) Pokud ano, tak můj komentář nebyl mířen proti tobě, nebo tvé kolegyni z článku. Upřímně jsem článek ani nečetl, ale viděl jsem diskuzi o trendu, který se zde probíral a narážel jsem svým komentářem zejména kluky a holky v juniorském věku :)

Hodnocení: -1
Humanic145
Vloženo: 10:35:35, 14.01.2022 | profil autora
Já si myslím, že každý by měl být dostatečně sebekritický a pokud má výkonnost na závody v horní dolní, tak by měl závodit v horní dolní a když tam uspěje, tak ať postoupí přece dál. V hokeji taky nezačínáš v extralize nebo i v jiných sportech. Záleží samozřejmě čeho chceš dosáhnout a co tě naplňuje, ale já sám za sebe bych na MS nejel kdybych na to neměl a proč? Pokud bych věděl, že chci nečeho ve fitness dosahnout, tak bych se nechtěl zapsat u rozhodčích jako ten co na to nemá a aby si mě takto zaškatulkovali.

Samozřejmě ať si to každý děla po svém, když mu to svaz / pravidla umožňují ( já si myslím, že je to špatně ). Osobně považuji výhru v horní dolní mezi třema lidma jako větší úspěch než byt neklasifikován na MS.

každý máme jiný pohled, tohle je ten můj a tobe přeji rozhodně mnoho úspěchů, fandím každému v tomhle sportu kdo nás reprezentuje, jen si prostě myslím, že reprezantace by mělo být to nejlepší a pokud stačí 6. místo na nominaci na MS... no vzhledem k tomu, že 5 lidi bylo lepších jen v Čr, kolik jich asi bude lepších na celém světě že...

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 10:43:26, 14.01.2022 | profil autora
Dívám se na to stejně Luboši. Dost mě vždy udivovali závodníci, kteří tam jeli a přitom měli výčet závodů ve stylu `Smartlabs Cup - 5. místo`. Ale je to každého volba. Nedávno do mě jedna závodnice u nás v posilovně hučela, že je něco špatně, když mě ještě trenér nenachystal na závody ven, že ona jede. I když končila mezi posledními ve své ktg :)

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 10:51:55, 14.01.2022 | profil autora
Ještě doplním. Mezi posledními ve své ktg. na domácích závodech.

Hodnocení: +1
ygg
Vloženo: 12:10:48, 14.01.2022 | profil autora
nikey ... pokud bych měl pocit, že tam jsem/budu jen do počtu, tak bych tam nešel. Fakt netuším, co by mi něco takového mělo dát. Respektive vím. Nic. A ještě jednou zdůrazním, bavíme se ne o osobní účasti na nějakých závodech, kde je to fakt šumák a každého věc, ale o reprezentaci naší republiky na mistrovství světa. Pro mne v tom je docela rozdíl. Jet někam reprezentovat republiku s tím, že skončím někde úplně vzadu fakt není něco, po čem bych toužil. Jasně, jsou výjimky. Vždy. Pokud třeba úspěšný junior pojede na seniorské MS, tak to lze prostě brát jako nabírání zkušeností a i když třeba výsledek nebude nic moc, tak je to ok. Ale musí tam být už ten úspěch v těch juniorech. Osobně si myslím, že min. podmínkou nominace na MS by měla být placka z MS/ME v posledních dvou letech, nebo placka na MČR v aktuálním roce. Výjimky být mohou, ale ty by měly být podmíněny předchozími sportovními výsledky.

Hodnocení: 0
Hockey1000
Vloženo: 12:37:06, 14.01.2022 | profil autora
@Ygg ty vidíš ale jen jednu část pohledu. Ta druhá je, že vyšší účast závodníků dané země pro danou zemi (celou zemi, celý fitness sektor) znamená další možnosti, třeba pořádání více mezinárodních soutěží na svém území nebo dosažení lepších termínů, a i další pozitivních věci plynoucí ze síly národní federace, která v případě česka mezi ostatními IFBB členy není nízká -- a to právě i díky (díky!) těm závodníkům, co sice skončí na schvostu pole, ale na MS/ME jsou.

Hodnocení: 0
nikey
Vloženo: 15:00:01, 14.01.2022 | profil autora
ygg když bych takhle přemýšlela v životě bych na žádné závody nešla.... chápu co tím myslíš ale trend všeobecně v kategorii bikinifitness je každý zavod jiný ! chápu že lidi co závodí jako kulturisti nebo physique tak u vás je to jasné co se chce ale bohužel v této kategorii už to tak jasné není když jsou kolikrát na 3 místě holky co patří např... do welness a další sezonu jsou třeba zase 1 v jiné kategorii tady je něco špatně asi nemyslíte?:)

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 16:31:19, 14.01.2022 | profil autora
Hockey ... tenhle argument neberu a při vší úctě je úplně mimo. Napsal jsem jasně, že na nominaci do repre na MS by z mého pohledu stačila i placka MČR. Klidně jakákoli. To máš 3 lidi do každé kategorie. To fakt není nějak elitní kritérium, ale docela dost lidí. Samozřejmě je otázkou, zda ti medailisté naši republiku na MS reprezentovat chtějí. Pokud ne, tak je potřeba to nějak řešit. Ale řešit to tím, že nominace na TOP amatérskou světovou soutěž roku má pomalu formu náborového inzerátu na Ronnie:-), to mi tedy jako cesta nepřijde. A pokud ano, tak nechci napsat cesta kam. A jak jsem kdysi v této diskuzi psal, pamatuji případy, kdy pro dotyčnou bylo MS její úplně první soutěží, což fakt volalo do nebe.

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 16:44:43, 14.01.2022 | profil autora
nikey ... my dva si furt nerozumíme v jedné věci. A tou je rozdíl mezi účastí na soutěži, kdy si myslím, že je úplně v pohodě když každý startuje na těch soutěžích, na kterých chce, popřípadě na které se dostane. Je to čistě jeho věc druhým je do toho prd. Řeč je nicméně o reprezentaci ČR na mistrovství světa, což je ale dost jiná pohádka a jinak by se tedy mělo přistupovat i k nominaci. Jezdi na soutěže jak uznáš za vhodné a jak tě baví a já ti od srdce přeji, aby ty výsledky byly čím dál tím lepší. Ostatně, na tebe se opravdu hezky kouká:-). A přeji ti, abys měla jak tu placku z MČR, a ne jednu, tak i následně finále/placku na ME/MS. Ale prostě ty dosavadní výsledky, a to nejen u tebe, podle mne na nominaci na MS stačit neměly. Když vezmu analogii opět podle té čtvrtky, tak když se mi bude líbit nějaká holka a bude super a skvělá a milá a hodná a budeme se mít rádi a tak dále, tak super. Ale pokud bude mít tu čtvrtku za 53 a nebo i víc, tak na MS má prostě jet Vondrová s Malíkovou.

Hodnocení: +2
nikey
Vloženo: 15:20:16, 13.01.2022 | profil autora
Postupové klíč je finále na mčech nebo republice to jsem splnila ;) jen se divím lidi tu píšou jak kdyby to šlo z jejich kapsy 😀🤌🏽 Radši formu bez medaile než medaile bez formy jako par závodníků ;)

Hodnocení: +1
ygg
Vloženo: 17:40:05, 13.01.2022 | profil autora
Tady prostě žije pár lidí v představě, nebo možná ve vzpomínkách na minulost:-), jak je libo ... třeba já ... že reprezentace ČR na akci typu MS by měla být podmíněna nějakou sportovní výkonností, resp. soutěžními výsledky, které (nejen) ty zatím nemáš. Pochybuji, že proti tobě tu někdo něco osobně má, vypadáš jako sympatická zajímavá a hezká holka a pokud jde čistě o tebe, tak i chápu, že pokud to jde, tak proč to nezkusit se na to MS podívat. To ale nic nemění na tom, že kritéria Svazu pro účast na MS, na základě kterých jsi byla nominována ... a opět nejen ty, fakt to není nic osobního ... jsou prostě špatná. Kdyby nějaká holka skončila loni čtvrtá na MČR na 400m s časem okolo 55 s, tak se bude taky hodně lidí divit, kdyby se najednou objevila v Tokiu na startu. Právem.

Hodnocení: 0
Humanic145
Vloženo: 17:56:13, 13.01.2022 | profil autora
ygg něco podobného jsem chtěl napsat, ale ty jsi to sepsal mnohem lépe. Nic osobního v tom není. Ikdyž pokud Niky naráží na mou formu,chápu-li to správně :D

Hodnocení: 0
nikey
Vloženo: 11:04:22, 13.01.2022 | profil autora
Díky za názory ale tolik zla jsem fakt nečekala ;)

Hodnocení: 0
Humanic145
Vloženo: 15:10:59, 13.01.2022 | profil autora
neřekl bych, že je to zlo ale selský rozum. Smím se zeptat, co vlastně od takové soutěže očekáváš? Mě přijde naprosto přirozené prvně vyhrát MČR a pak postupovat dál. Je velká chyba skfčr,že nemá už žádný postupový klíč.

Hodnocení: 0
Hockey1000
Vloženo: 15:15:32, 13.01.2022 | profil autora
To ale žiješ o 10 let zpátky. Pravidla, kdo může a nemůže jet jsou nastavená prostě jinak a pokud si chce závodník zazávodit, není důvod toho nevyužít.

Hodnocení: +1
ygg
Vloženo: 17:51:32, 13.01.2022 | profil autora
Otázkou je, co mu to může po sportovní stránce přinést. A co Svazu. Lautr nic. Jako jo, osobní zážitek asi fajn a prima, ale to je tak všechno. Ten rozdíl ve výkonnosti je prostě moc velký a skončit někde mezi posledními a neklasifikovanými ... to je ze sportovního hlediska tak nějak naprd. A u MS bych možná překvapivě očekával, že o to sportovní hledisko jde. Ale samozřejmě, názory se mohou lišit a i takový Eddie Edwards měl řadu fanoušků:-). A opět raději zdůrazním ... není to nic proti závodníkům, vůbec a žádnému z nich ... je to smysluplnosti nominačních kritérií Svazu na MS.

Hodnocení: +2
Qubevm
Vloženo: 16:21:05, 30.10.2021 | profil autora
Trosku nechápu proč se na MS derou holky co nedokážou získat medaili ani na české pohárovce ….

Hodnocení: +1
Marczus
Vloženo: 18:38:48, 30.10.2021 | profil autora
Když máš peníze na výlet do Španělska, tak na formě příliš nezáleží :-)

Hodnocení: -3
Sárinka.S
Vloženo: 20:44:16, 30.10.2021 | profil autora
Jak pro koho, třeba Ty bys tam šels bez diety, a na někoho budeš valit ty svoje bulvy např. Tyhle komenty jóóó na ně jsem alergicá jako dost

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 23:20:53, 30.10.2021 | profil autora
Někdo je zase alergický na to, že někdo, kdo nic nedokázal doma, jede na MS. Na druhou stranu, byly tu i případy, kdy pro dotyčnou bylo MS první soutěží. Takže to vlastně není až tak hrozný:-))).

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 06:07:06, 31.10.2021 | profil autora
Není nějak neobvyklé, že lidé, kteří se sotva umístili na kondičkách pak jedou na Diamond, ME, MS apod. Je to způsobeno sebevědomím nekritických závodníků, ale i trenérů, kteří prostě ví, že říct si o desítky tisíc za přípravu na závody, které v celkovém měřítku nic neznamenají, může dojnou krávu odradit. A je snazší někoho narvat deseti věcmi, které mu prodáš a chystat ho na Diamond, kde je vidina té profi karty, než ho chystat na MČR, kde jdeš o pohár a protein :)







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie