Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Najdi a vyhraj! (42/2021)

5.243 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

K jablečnému octu jsem se dostal víceméně náhodou. V jednom ze svých videí na YouTube o něm mluvil Dave Palumbo, který ho tam prezentoval jako tajnou zbraň kulturistů, o které většina lidí neví. Podle jeho slov má pozitivní vliv na zažívání a inzulínovou senzitivitu, přičemž oboje mezi kulturisty patří k velmi skloňovaným tématům. Zlepšit a zefektivnit trávení prospěje komukoli, ať už cvičí, nebo necvičí, a i proto, že se jedná o přírodní produkt, jsem si řekl, že za zkoušku nic nedám. Po několika týdnech musím říct, že trávení se mi skutečně o něco zlepšilo, ale stalo se navíc něco, s čím jsem vůbec nepočítal. Záhadně mi ubyl tělesný tuk, a to tolik a tak rychle, že to takhle dolů nešlo, ani když jsem cíleně hubnul, měl ubrané kalorie a dělal pravidelně kardio. Teď jsem přitom nezměnil na jídle ani tréninku vůbec nic. Pocitově mi to přijde, jako kdyby se mi vrátil metabolismus před dvacítkou, kdy jsem spálil všechno, co jsem snědl. Začal jsem proto trochu více pátrat a ukázalo se, že jablečnému octu je skutečně přisuzován i efekt na pálení tuku. Nevýhodou je, že mi teď padají už i tepláky a dvakrát se mi stalo, že mi z dříve pěkně baculatého prstu už dvakrát sklouznul na zem prstýnek a zakutálel se bůhvíkam, jednou dokonce ve vlaku, takže jsem ho pak hledal pod sedadly až na konečné v Praze. Jestli někdo máte s jablečným octem také zkušenost, budu rád, když se o ni podělíte. Je pravda, že občas ho u někoho zahlédnu, naposledy si ho v jednom ze svých videí přidával do nápoje i John Call alias "Jujimufu".

Jen tak mezi námi, abyste pak nebyli překvapení, jednu nevýhodu ten jablečný ocet přece jenom má. Je to ocet. Dokážete si asi představit, že chuťově to není zrovna lahůdka. Osobně jsem už ze suplementů všeho druhu (a chuti) dost otrlý, ale když jsem dával tenhle svůj elixír ochutnat kolegyni... nebudu zacházet do podrobností, ale řekněme, že její tělo velmi jasně naznačilo, že ocet ne e. Pro ty náročnější z nás jsou tu už dnes ale k dispozici alternativy. Ty mají zpravidla kromě neporovnatelně lepší chuti díky vychytanému složení i větší benefity.

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří výherců obdrží Goli Apple Cider Vinegar Gummies (60 želé) od společnosti Goli Nutrition. Lahodný způsob, jak si užít benefity jablečného octa bez jeho typické chuti. Goli jsou vyrobené ze skutečných jablek, jsou veganské, neobsahují lepek a konzervační látky, chemikálie ani umělé přísady. Dva želé bonbóny obsahují 1000 mg jablečného octa. Zdroj silných antioxidantů naplněný superpotravinami. Jablečný ocet se používá po staletí jako tradiční lék na zažívání, potlačuje chuť k jídlu a ovlivňuje celkové zdraví člověka.


Co neobsahují želé bonbóny Goli Apple Cider Vinegar Gummies?

Najdi a vyhraj! (42/2021)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Co neobsahují želé bonbóny Goli Apple Cider Vinegar Gummies?
jablečný ocet
červenou řepu
červený pomeranč
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 21. 10. 2021 v 08:00 a končí 28. 10. 2021 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (41/2021):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, kde se bude konat soutěž EVLS Prague Pro 2021. Správná odpověď zní: hotel Hilton Prague.

Vylosováni byli a předtréninkový přípravek Furious Clown® Yellow Bastard (50 cps) od české společnosti Smartlabs obdrží:

  • Robert Schon - rob.schon@...cz
  • Tomáš Jarkovský - tomjarkovsky1994@...cz
  • Tomáš Flaksa - fantom.1984@...cz

Gratulujeme!

Náš čtenář Lukáš nám poslal fotografii s výhrou z jedné z tipovacích soutěží. Děkujeme.


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 28. října. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie