Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Výsledky tipovací soutěže
- New York Pro 2021

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

p. nick / jméno plus
body
minus
body
1. Wohyss 6 -8
1. david.lee.hat 6 -8
1. PRoman 6 -8
4. kulturistikabb 6 -13
5. Pikto 5 -8
5. sethes 5 -8
7. Petulienka87 5 -15
8. Zodiak411 4 -11
8. Dzanek 4 -11
10. fidosek 4 -12

Už patnáctou sezónu, ve které na Ronnie.cz můžete sázet na výsledky soutěží v profesionální kulturistice, otevřelo 167 soutěžících. Jejich úkolem bylo co nejpřesněji určit výsledky tradičního New York Pro, které se tentokrát konalo na netradičním místě, a to na Floridě. V lehčí hmotnostní kategorii jste nejvíce věřili zkušenějšímu Johnu Jewettovi, kterého předčil nováček mezi profesionály Nathan Epler. Nathan se týden před New York Pro uvedl stříbrem na Indy Pro, takže v jeho vítězství doufalo v této tipovačce téměř třicet procent sázejících. Obecně lze říci, že tuto kategorii naši tipující odhadli správně, protože medailisty mělo dobře 26 soutěžících. Čtyři z nich přidali i čtvrtého Derika Oslana a soutěžící pod nickem sethes měl dokonce celý tip na tuto kategorii bez chyby!

Nick Walker a Blessing Awodibu na New York Pro 2021


Čtenáři, kteří se zúčastnili tipovací soutěže pod více uživatelskými jmény, byli z hlasování vyřazeni. Upozorňujeme, že soutěž dovoluje účast pouze s jedním uživatelským účtem!


Také v kategorii open jste více očekávali vítězství zkušeného Luise Rodrigueze, kterého porazil zkušenosti teprve sbírající Nick Walker. I přesto se dají Vaše tipy opět označit za úspěšné. Medailisty mělo správně 18 tipujících. Nikdo již ale nevsadil na čtvrté místo Doriana Haywooda. Dorian se dá jistě označit za překvapení a až šestý Blessing Awodibu naopak za zklamání soutěže. Pro úspěch v prvním kole letošního seriálu tipovacích soutěží bylo potřeba, abyste zabodovali u obou kategorií, a dokonce ani bezchybný tip na výsledky dvěstědvanáctky v podání již zmíněného sethese nestačil na vítězství. K tomu bylo potřeba šest plusových bodů, jen osm minusových, a to navíc v kombinaci s velmi rychle zaslaným tipem. Takto vyrovnanou tipovačku nepamatujeme! Nejlepší tři tipující s nicky Wohyss, david.lee.hat a PRoman měli naprosto totožné tipy a o tom, jak si rozdělí ceny, tak rozhodoval až čas odeslání tiketu.

Ceny do tipovací soutěže na výsledky New York Pro 2021
v celkové hodnotě přes 12.000 Kč věnovala společnost Extrifit!

1. místo - Wohyss vyhrává:

2. místo - david.lee.hat vyhrává:

3. místo - PRoman vyhrává:

100 % Whey Protein je plně instantní, skvěle se rozpouští a jeho příprava je tedy velmi snadná. Hotový nápoj má velmi příjemnou konzistenci. Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje bílkovin přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. 100 % Whey Protein od Extrifitu je výborně stravitelný protein za skvělou cenu. Jedná se o ryzí syrovátkový protein, v každé odměrce je plných 23 g bílkovin nejvyšší kvality!

High Whey 80 představuje špičkový 100% syrovátkový proteinový koncentrát a CFM proteinový izolát pro nárůst svalové hmoty! Jedná se vysoce kvalitní protein obsahující instantní (je výborně rozpustný) syrovátkový ultrafiltrovaný 80% koncentrát a špičkový instantní syrovátkový mikrofiltrovaný 90% izolát vyrobený metodou CFM neboli Cross-Flow Microfiltration. High Whey 80 je tedy kombinací dvou mimořádně kvalitních zdrojů syrovátkového proteinu se zachováním všech přírodních bílkovinných frakcí (beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glykomakropeptidy, imunoglobulin G, bovinní sérový albumin, laktoferin). Kombinace těchto dvou proteinových zdrojů přináší výhody obou z nich - neuvěřitelně lahodnou chuť, výbornou konzistenci, skvělé zastoupení živin, velmi dobrou stravitelnost. Proteiny obsažené v High Whey 80 jsou doplněny o enzymy papain a Tolerase (pH stabilní laktázu). Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

Zinc 100 Chelate obsahuje minerál zinek v chelátové vazbě. Tato forma zinku vyniká nad jinými formami špičkovou vstřebatelností a dokonalou využitelností lidským organismem. Zdrojem zinku v tomto produktu je bisglycinát zinečnatý. Výborná vstřebatelnost chelátové vazby zinku skýtá další velkou výhodu - pro zajištění účinku nemusíte užívat tak vysoké dávky zinku jako u jeho jiných, levných forem! V balení je dávka na 100 dní!

V 52 Vita Complex Forte je profesionální multivitamínová a multiminerálová formule obsahující 52 aktivních látek vytvořená speciálně pro osoby s vysokou fyzickou a psychickou zátěží a pro výkonnostní a kondiční sportovce. Obsahuje kromě vitamínů a minerálů řadu dalších účinných látek jako adaptogeny, enzymy a probiotika, a to vše v dávkách, které uspokojí potřeby velmi náročných sportovců. Pokud usilujete o maximalizaci svalové hmoty, potřeba vitamínů i minerálů stoupá, nezapomeňte proto v takovém případě zařadit tento náš produkt do svého jídelníčku! Pokud zároveň chcete snížit podkožní tuk na minimum, oceníte obzvláště vliv V 52 na funkci imunitního systému a snížení míry únavy.

Magnesium Chelate obsahuje minerál hořčík v chelátové vazbě. Tato forma hořčíku vyniká nad jinými formami špičkovou vstřebatelností a dokonalou využitelností lidským organismem. Zdrojem hořčíku v tomto produktu je bisglycinát hořečnatý. Výborná vstřebatelnost chelátové vazby hořčíku skýtá další velkou výhodu - pro zajištění účinku nemusíte užívat tak vysoké dávky hořčíku jako u jeho jiných, levných forem.

AminoFree ® Peptides je absolutní světová špička v aminokyselinových suplementech. Jedná se o vůbec nejčistší, nejrychlejší a nejlépe vstřebatelnou formu základních stavebních kamenů lidské svalové hmoty. Extrifit vyvinul zcela výjimečný produkt, který je složen z vysoce kvalitních a velmi drahých komponent. Aktuálně ve světě aminokyselin a peptidů nic lepšího, čistšího ani rychlejšího pro růst svalů a svalovou regeneraci neexistuje. Jedná se o sofistikovanou kombinaci výhradně volných (free form) aminokyselin v plném aminospektru s naprosto novou a revoluční formou značkových peptidů PepForm®. Tyto patentované peptidy jsou v produktu zastoupeny v masivní míře a jedná se o peptidy těchto nejdůležitějších aminokyselin: arginin PepForm®, glutamin PepForm®, leucin PepForm®, isoleucin PepForm®, valin PepForm®.

Triko Extrifit pánské 09 je pohodlné neonově oranžové triko firmy Extrifit s oboustranným černým potiskem, krátkým rukávem a kulatým výstřihem s překladem. Vyrobeno je z příjemného, vzdušného a pružného materiálu, na přední i zadní straně a jednom rukávu má potisk - černé logo Extrifit.

Sleep! obsahuje velmi účinnou směs látek na podporu kvalitního spánku a snadného usínání. Je určen pro kohokoliv, kdo trpí problémy se spánkem, které jsou dnes velmi časté, ať už jako důsledek stresu, pracovního přetížení, či třeba u sportovců v důsledku intenzivní tréninkové zátěže. Základem produktu je silná dávka bylinných výtažků obohacených o aminokyselinu tryptofan, vitamín B6 a minerál hořčík v chelátové vazbě, která je výhodná pro její výbornou vstřebatelnost. Jedná se o produkt na přírodní bázi.

Protein Pudding od firmy Extrifit® je skvělý vysokoproteinový krém mimořádně lahodné chuti. Žádné vaření, vše za studena - příprava pouze 2 minuty! Protein Pudding je vhodný jako skvělá svačina a je také vynikající alternativou k běžným proteinovým koktejlům - pudink lépe zasytí a navíc si výborně pochutnáte! Je vhodný nejen pro všechny, kdo usilují o nárůst síly a svalové hmoty, ale i při rýsování a redukční dietě. V tomto prémiovém proteinovém pudinku najdete 25 gramů nejkvalitnějšího syrovátkového izolátu.

Příjem tekutin při tělesné zátěži, například při tréninku ve fitness centru, je velmi důležitý. A to obzvlášť tehdy, snažíte-li se také o spalování podkožního tuku. Na čistou vodu většinou nemáme při cvičení velkou chuť a musíme se často k jejímu pití nutit. Snazší příjem tekutin zajistí ochucený nápoj. Tréninkový drink Carnifresh je přesně takovým nápojem, který nás motivuje při cvičení průběžně pít, protože skvěle chutná. Carnifresh je lahodný nápoj s obsahem karnitinu, kofeinu, chromu a hořčíku s výbornou vstřebatelností.

Protein Pancake 50 % je fantastická proteinová palačinka s obsahem 25 g bílkovin! Proteinové koktejly jsou fajn, o jejich přínosu pro růst svalové hmoty není třeba diskutovat, ovšem velice často máte po nich brzy hlad a začne Vás honit mlsná. Přeci jen nezaplní Váš žaludek dostatečně, zejména v období diety. Proteinovo-sacharidová palačinka Pancake 50 % toto řeší. Skutečně si uvaříte. Žádná náhražka jídla, ale opravdové a dietní jídlo a příjemné, avšak nijak náročné vaření. Vynikající dietní hodnoty a báječná chuť palačinek!

Proteinová tyčinka Hydro Protein Bar obsahuje kombinaci proteinových složek - mléčného proteinu, sójového proteinu a hydrolyzovaného pšeničného glutenu. Tyčinka zažene hlad a dodá Vám až 25 gramů bílkovin (proteinů), a to v mimořádně povedené karamelové příchuti s vysoce kvalitní čokoládovou polevou a vynikající čoko-cookies příchuti. Proteinová tyčinka v příchuti čoko-cookies je navíc obohacena o komplex vitamínů.

Extrifit vyvinul naprosto unikátní produkt. Amigo® de facto představuje lidský sval v kapslích! Jestliže chcete budovat svalovou hmotu, je naprosto nezbytné dodat svalu všechny aminokyseliny, ze kterých se sval skládá. A to ve stejném poměru, jako jsou zastoupeny ve svalu. Svalová bílkovina je složena z 18 hlavních aminokyselin. Tyto aminokyseliny mají přesně daný poměr. Některé jsou ve svalu zastoupeny více, jiné méně. Avšak žádná nesmí chybět! A žádná nesmí naopak vyčnívat nad fyziologický poměr. Bez zajištění této jednoduché podmínky Vám sval prostě nevyroste. Co v Extrifitu udělali? Vzali bílkovinu lidského svalu (její aminospektrum) a vytvořili její přesnou kopii. Všechny aminokyseliny navážili jednu po druhé a ve stejném poměru tak, jak jsou zastoupeny v lidském svalu, a dali je do kapsle. Vzniklo tak Amigo® - lidská svalová bílkovina v kapslích! Proto najdete na obalu hesla jako muscle copy (kopie svalu), muscle amino analogy (shodné zastoupení aminokyselin jako ve svalu) a human muscle (lidský sval). Použitím produktu jednoduše "nalijte" do Vašich svalů to samé, z čeho jsou svaly složené. Jinak Vám ani nevyrostou, ani neztvrdnou. Amigo® je samozřejmě kompletně free form (složeno výhradně z jednotlivých volných aminokyselin). Nemá poměr aminokyselin jako mléko (ze kterých jsou proteinové nápoje), ani jako rýže nebo brambory, ani jako hovězí steak. Amigo® má poměr aminokyselin takový, jaký je v lidském svalu. Zkrátka muscle copy. Pokud budete užívat Amigo®, dodávka volných aminokyselin zajistí svalovým receptorům přesně to, co potřebují pro růst. Tedy muscle amino analogy. V Amigo® není nic navíc, nic nechybí, nic není v nepoměru. Amigo® = sval (svalová bílkovina). Pokud není poměr jednotlivých aminokyselin vyvážený (když je jiný než v lidské svalové bílkovině), tak např. nepoměrně nízký obsah některé z aminokyselin může zapříčinit malé využití i ostatních aminokyselin a snížit tak celkový účinek produktu. To se Vám s Amigo® nestane!

Protein Pancake 20 %, proteinovo-sacharidové palačinky Extrifit® jsou opravdovým proteinovým jídlem, které Vás výborně zasytí a které si doma jednoduše uvaříte. Jsou ideální pro ty situace, kdy potřebujete tělu dodat kombinaci kvalitní bílkoviny a kvalitních komplexních sacharidů. Mají úžasné komplexní složení a dokonalé zastoupení živin. Kombinace chia semínek, pohanky, ovsa, rýže a syrovátkového 80% proteinového koncentrátu tvoří plnohodnotné jídlo s ideálním zastoupením bílkovin a sacharidů. Uvedené suroviny jsou doplněny o inulin z kořene čekanky, vlákninu s prebiotickým účinkem. Stejně jako v případě Protein Pancake 50 % si skutečně uvaříte. Žádná náhražka jídla, ale opravdové a dietní jídlo a příjemné, avšak nijak náročné vaření. Vynikající dietní hodnoty a báječná chuť palačinek!

Tribulus 90 % je doplněk stravy obsahující výtažek z plodů Tribulu terrestris (kotvičníku zemního) s nejvyšším obsahem saponinů 90 %. Pozitivní účinky této byliny byly známy již od antiky. V poslední době je častou složkou nejen doplňků stravy pro sportovce, ale i přípravků podporujících mužskou hormonální aktivitu a potenci. Díky širokému spektru účinků a především právě díky účinku na hormonální aktivitu, na svalové napětí a podporu vitality je Tribulus terrestris užíván sportovci, a to především sportovci silových sportů včetně kulturistů.

Produkt Lactase Enzyme 5000 FCC je vynikající pomocník pro trávení laktózy. Lactase Enzyme 5000 FCC obsahuje enzym laktázu, který zlepšuje trávení laktózy u osob, které laktózu špatně tráví. Enzymatická aktivita obsažené laktázy je 5000 FCC jednotek v každé kapsli.

Produkt Citrulline Pure Powder obsahuje volnou aminokyselinu L-citrulin v sypké formě sloužící pro přípravu chutného předtréninkového nápoje. V kulturistice je citrulin znám především jako stimulant produkce oxidu dusnatého, díky kterému se Vám při tréninku podaří svaly lépe prokrvit. Díky lepšímu prokrvení pak máte pocit lepšího napumpování, které samozřejmě souvisí i s lepším přívodem živin ke svalu. A ten hraje ve svalovém růstu velmi důležitou roli. Kromě toho může lepší prokrvení svalu a v důsledku toho vyšší přívod živin ke svalu zefektivnit jeho regeneraci, což je významné nejen pro kulturistiku, ale i pro další sportovní disciplíny.

Triko Extrifit pánské 32 je pohodlné triko firmy Extrifit s velkým oboustranným potiskem, krátkým rukávem a kulatým výstřihem. Vyrobeno je z příjemného, vzdušného a pružného materiálu, na přední i zadní straně má potisk. Přední strana - šedý potisk s nápisem "less meat, more rice today", zadní strana - šedý potisk s nápisem "less rice, more meat tomorrow". Má zahrnuté rukávy.

Vynikající pomocník pro dokonalé trávení všech živin. Bílkovin, sacharidů i tuků. Enzy 7! Digestive Enzymes je naprosto unikátní a nejúčinnější produkt svého druhu. Tento výrobek Vás zbaví zažívacích obtíží. Obsahuje komplex 7 trávicích enzymů pro lepší trávení bílkovin, sacharidů a tuků. Obsahuje enzymy papain, alfa-amylázu (Aspergillus oryzae), bromelain, laktázu (Aspergillus oryzae), celulázu (Trichoderma reesei), neutrální proteázu (Bacillus licheniformis) a lipázu (Aspergillus aryzae).

p. nick / jméno plus body minus body p. nick / jméno plus body minus body
11. Milda18 3 -6 90. kelevra 0 -15
12. Adri.VIKI 3 -8 90. xPítrx 0 -15
13. Peter5420 3 -9 90. Dejf111 0 -15
13. Catharin 3 -9 93. seul 0 -16
15. Romaniková Barbora 3 -10 93. Ryan91 0 -16
15. thaarm 3 -10 95. Anna.Bruzek 0 -17
17. decarabas 3 -11 95. kozenyPesek 0 -17
17. nemjana 3 -11 95. peter74 0 -17
19. FireLuce 3 -12 98. Josef Volf 0 -19
19. Acht 3 -12 98. petr_sotona 0 -19
19. deiw 3 -12 100. bbvka 0 -20
19. Jakub01 3 -12 100. Mindandbody 0 -20
23. VR78 3 -13 100. Marián Janovský 0 -20
24. MrkevZ 3 -14 103. dispel 0 -21
24. Mr.Rob.Zombie 3 -14 103. Záprtek 0 -21
24. Dekster 3 -14 105. vlcacek 0 -22
24. Petr Kolínský 3 -14 106. Muriel 0 -24
28. loop 3 -15 106. BodyEvolution 0 -24
29. Meda87 3 -16 106. Jakub270216 0 -24
29. Denisschloff 3 -16 109. GOGOV 0 -25
31. lakatosKE 3 -17 109. owar 0 -25
31. jindra-N 3 -17 111. Ikaros 0 -27
31. Jenins11 3 -17 111. Zvesy 0 -27
34. roky 3 -19 111. Angelos77 0 -27
35. Nordico 3 -20 114. GabrielaSed 0 -28
36. LeToucan 3 -21 114. mx1 0 -28
37. Milosek108 3 -23 116. m.poliacik 0 -30
38. rizek51 3 -24 117. Bali 0 -32
39. Turabean 3 -27 117. KILLDR 0 -32
40. supros 3 -30 117. md 0 -32
41. ShDW 3 -31 117. Prasa 0 -32
42. Kachnaaa 2 -12 121. accept 0 -33
43. mr.kvadriceps 2 -15 122. mamaja 0 -34
44. renba 2 -20 122. harik 0 -34
45. Veteran 2 -21 124. Francoa 0 -35
46. aron55 2 -23 124. Doomio 0 -35
46. moab 2 -23 124. slavia85 0 -35
48. Pally 2 -24 124. DavidKorny 0 -35
49. Stolkr 2 -25 124. Humanic145 0 -35
50. jardaflex 2 -28 129. Kamil Binar 0 -36
51. CHMEL 2 -30 130. PeKralik 0 -37
52. tumic1 2 -32 130. C3RV 0 -37
53. Marek000 2 -38 132. bystri14 0 -38
54. dre.mc 2 -42 133. ondra6 0 -39
55. Romanik Jozef 1 -10 133. matej111 0 -39
56. JakubGur 1 -15 133. czepa 0 -39
57. Libca3X 1 -16 136. Coufy 0 -40
58. mvojvodikova 1 -18 136. Negr86 0 -40
59. kubasbubas 1 -19 136. amoresPE 0 -40
60. Valasekjakub123 1 -25 139. milenkoburlica 0 -41
60. jorinek 1 -25 140. Daniel2 0 -42
62. alenka1208 1 -26 140. synthrax 0 -42
63. fsaidl 1 -27 142. Dominik01 0 -43
64. DRiMR 1 -29 143. hruskamara 0 -44
65. DanielK 1 -30 143. Hary.Mckvak 0 -44
66. Kouba1988 1 -31 143. dozahranici 0 -44
66. Zielina 1 -31 146. adamfranek2003 0 -46
66. balbi 1 -31 146. zvobornik 0 -46
69. kyzi 1 -32 148. Noremorsedan 0 -47
70. Kissarmy 1 -33 148. lubosformanek 0 -47
71. donk 1 -35 150. ONEILL 0 -48
72. Jakub Novotny3 1 -36 150. Pav0l1574 0 -48
73. Marek chejn 1 -37 150. Hana444cze 0 -48
74. Angel_779 1 -38 153. romanironmann 0 -50
75. vacul 1 -39 153. persie87 0 -50
75. RadimBB 1 -39 155. Lukyn55 0 -51
77. Dalis 1 -41 156. fitnes 0 -53
78. denny_rocx 1 -42 156. Keni 0 -53
79. janinho 1 -43 156. Misa910 0 -53
80. Gard 1 -52 156. Zdeněk Zahálka 0 -53
81. Tommm 1 -55 156. Houmí 0 -53
82. Marvelous 0 -10 161. Zeler 0 -54
83. mp123 0 -12 162. Ferrouš 0 -55
83. Masaryková Renata 0 -12 162. Pavel Reichenbach 0 -55
85. mirek ruda 0 -13 164. scorpionus 0 -58
86. krispet 0 -14 165. LaFontaine 0 -62
86. william888 0 -14 166. Simp´[L]e 0 -64
86. Pekami 0 -14 166. Daniel69 0 -64
86. Serpentin628 0 -14



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 153 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie