Reklama:

J&M podcast: Zhodnocení Olympia Weekendu 2020

6.051 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+4 hlasy Mikuc - Paráda, chlapi! Jsem zatím ve 1/3 a masochisticky si to st..
+3 hlasy ALKAPONE - Tak dokoukano na jeden zátah a úplně v klidně, takový log ..
+2 hlasy Mikuc - Pfff... Dokoukal a díky moc! Pobavil jsem se, dozvěděl spo..

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 08:15:43, 21.01.2021 | profil autora
Moc povedený podcast, dal jsem to také na jeden zátah a hezky to utíkalo :) Chci se zeptat, jak často máte v plánu podcast vydávat? :)

Jinak k Bonacovi a Currymu jsem našel pěkné srovnání. Přijde mi bohužel, že Bonacův ústup se asi pomalu blíží

https://www.instagram.com/p/CKR8bKtjlUG/

Hodnocení: +1
Majka
Vloženo: 08:53:10, 21.01.2021 | profil autora
Podcasty jsou zatím plánovány cca jednou měsíčně :)

Hodnocení: +3
ALKAPONE
Vloženo: 19:42:34, 20.01.2021 | profil autora
Tak dokoukano na jeden zátah a úplně v klidně, takový log by mohl byt klidně i po každé větší profi soutěži a byl bych spokojenej . Celkově za mě fakt super.

Jen klidně příště více fotek ať víme o čem přesně je řeč

Hodnocení: 0
Majka
Vloženo: 09:04:11, 21.01.2021 | profil autora
Jsme rádi, že se líbilo :) Počet fotek bohužel výrazně omezujeme, a to i v článcích o výsledcích, protože nejsou námi pořízené a tedy naše... Vím, že to není šikovné se dívat zároveň na fotogalerie na webu NPC, ale pravděpodobně se na tomto z výše uvedeného důvodu nic nezmění ani v příštích podcastech k soutěžím, na nichž osobně nejsme :)

Hodnocení: +2
Mikuc
Vloženo: 12:35:22, 20.01.2021 | profil autora
Pfff... Dokoukal a díky moc! Pobavil jsem se, dozvěděl spoustu věcí a celkově získal nový pohled na věc. Já už to až tak nesleduju, videa mě, jako staršího člověka:) povětšinou unavují, ale toto stálo za to! Možná to seknout na 2 díly, proložit i vícero fotkama, když u někoho extra hodnotíte nějakou svalovou skupinu... Rozhodně ale nekrátit, s pusou dokořán bych si klidně dal i 5h. povídání, jasně že s pauzama na jídlo, wc a cvičení:))) Jen tak dál a houšť!:)

Hodnocení: 0
maxpoint97
Vloženo: 12:43:00, 20.01.2021 | profil autora
Tak tahle reakce mě upřímně fakt zahřála, děkuju :))

Ono, jak píše moab, pod hodinu by to šlo jedině, kdybychom na každou kategorii dali zvlášť video, jinak asi ne, pokud člověk chce sdělit opravdu všechno, co mu přijde důležité a neochudit posluchače o informace :)

Zatím je to pořád jen druhé video, takže věříme, že příště to bude zase o něco lepší - i díky vaším reakcím :))

Hodnocení: 0
Mikuc
Vloženo: 13:06:00, 20.01.2021 | profil autora
Vy to během sezóny sledujete vše a všude možně na netu, je pak zajímavé ty `drby` vyslechnout. Je mi jasné, že se vůbec sejít a dát to vše dohromady i s případnýma doprovodnýma fotkama je sakra náročné, ale já bych to přivítal i vícekrát za rok, nejen před a po Arnoldovi či Mr.O.:)) A Jari ať se příště vezme nějakou barvou, bude vypadat ještě lépe.))

Hodnocení: +1
moab
Vloženo: 08:06:16, 20.01.2021 | profil autora
Zajímavě o tom povídáte, chlapi, ale 3 hodiny už je na mě moc, to nedám...

Hodnocení: 0
maxpoint97
Vloženo: 12:08:50, 20.01.2021 | profil autora
Díky za reakci!

Ono je to natažené i díky tomu, že od cca 2:26:00 (takže posledních zhruba 35 minut) už to není povídání o soutěži jako takové, ale rozebíráme pozadí Ramyho cesty na Mr. Olympia a jeho spolupráci s Chadem Nichollsem. Tohle samotné téma by asi vydalo na zvlášť video.

Hodnocení: 0
moab
Vloženo: 12:30:37, 20.01.2021 | profil autora
Také děkuji za reakci. Když budu mluvit za sebe (možná i za pár jiných čtenářů), uvítal bych příště cca hodinu, to je tak akorát. :-)

Hodnocení: +4
Mikuc
Vloženo: 18:02:12, 19.01.2021 | profil autora
Paráda, chlapi! Jsem zatím ve 1/3 a masochisticky si to stopuji a odkládám na později!.)

Hodnocení: 0
maxpoint97
Vloženo: 21:31:32, 19.01.2021 | profil autora
Díky za pozitivní reakci! :) Nám bylo jasný, že tohle není úplně stravitelný na jeden zátah, ale holt bylo pořád o čem povídat :D :)







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínDennis Wolf je po operaci
Zodiak411 (22:12) • Dennis má hezkou `důchodovou` formu. Snad se brzy uzdraví a zase ho někdy uvidíme v Pra...
magazínJak se stát závodníkem v powerlifting...
powr (21:13) • u lidí s objemem stehna `metr` (uezza jeppa/ray wiliams) asi blbost
magazínLazar Angelov: Bral anabolické steroi...
moab (09:28) • Proč by to dělal? S vysokou pravděpodobností by končil v poli poražených, což by jeho b...
magazínJak se stát závodníkem v powerlifting...
Palec077 (07:23) • `Vykoná dřep s takovou hloubkou, kdy je střed kyčelního kloubu níže než vrchol kolene,...
magazínLazar Angelov: Bral anabolické steroi...
Arnold Strong (23:14) • A proc Angel nezavodil v nejake kategorii ?kvuli zdraví?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2021 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2021 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu společnosti Erasport, s. r. o. zakázáno.
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie  ::   Fitness centra