Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Tipovací soutěž - Wings
of Strength Chicago 2020

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Poslední soutěží, na které závodníci z profesionální ligy IFBB Jima Maniona budou moci bojovat o kvalifikaci na letošní Olympia Weekend, se ve dnech 16. a 17. října stane Wings of Strength Chicago. Kdo dosud postup na Olympii nemá jistý a stále v něj doufá, bude tedy právě zde závodit a to už je samozřejmě pořádná příležitost k tomu, abychom s tímto kláním spojili další kolo naší tipovací soutěže! V té se jako vždy bude hrát nejenom o suplementy věnované jedním z našich partnerů, ale také o plusové body do průběžného pořadí, z nějž po poslední tipovačce roku vzejde deset z Vás, které odměníme dalšími speciálními cenami.

Vaším úkolem bude správně určit, jak si mezi sebe těžkotonážníci z kategorie open na Wings of Strength Chicago 2020 rozdělí umístění v první osmičce, i to, jak si profíci rozeberou první, druhé, třetí a čtvrté místo ve dvěstědvanáctce. Váš tip se jako vždy stane platným, pouze pokud bude kompletní. Žádné pole tedy nesmí zůstat nevyplněné a žádné jméno se nesmí opakovat. Detailní pravidla soutěže najdete zde. A jaké ceny jsou tentokrát ve hře?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Wings of Strength Chicago 2020
v celkové hodnotě přes 5.000 Kč věnovala společnost Survival!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Ultra Speed 80 Fair Power je svým složením i vlastnostmi jedním z nejlepších dostupných proteinových suplementů v České republice. Je určen pro všechny sportovce, kteří usilují o nárůst svalové hmoty, ale i lepší regeneraci či sportovní výkony, často je používán i jako náhrada jídla v redukčních dietách. Je skvělý po tréninku, ráno po probuzení i přes den. Ultra Speed je složený ze tří nejkvalitnějších zdrojů bílkovin, obsahuje plně instantní (= snadno rozpustný) syrovátkový nativní CFM mikrofiltrovaný proteinový koncentrát, dále pak instantní syrovátkový nativní CFM mikrofiltrovaný proteinový izolát a také syrovátkový enzymaticky štěpený hydrolyzovaný proteinový koncentrát s nejvyšším možným stupněm hydrolýzy DH32. Neobsahuje lepek. Suplement vyniká velmi rychlým a snadným vstřebáváním a tím i maximální účinností. Jako sladidlo jsou z největší části použity steviol-glykosidy z rostliny stévie. Ultra Speed 80 Fair Power® je velmi snadno rozpustný, netvoří zbytečnou pěnu, je dostupný v příchutích vanilky, čokolády, borůvky a nově i v netradičních kombinacích ledová káva-smetana a jogurt-jahoda. Podíváte-li se na složení, najdete v něm procentuálně uvedené zastoupení všech klíčových složek bílkovin, díky čemuž získáváte absolutní přehled o složení (což je u proteinových suplementů bohužel stále výjimkou). Čistotu, kvalitu i maximální jakost použitých surovin garantuje majitel Fitness akademie Ronnie.cz a vyhledávaný osobní trenér vrcholových sportovců Pavel Provázek.

Produkt Zinc Chelated Fair Power jako jeden z mála na trhu obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové formě - bisglycinátu zinečnatém. Receptura Zinc Chelated Fair Power® obsahuje látky pouze rostlinného původu, což ocení jak vegetariáni, tak vegani. Ti jsou mimo jiné častými oběťmi nízké hladiny zinku v organismu vlivem jeho nedostatečného obsahu ve stravě, případně jeho nízké využitelnosti. Zinek je esenciální minerální látkou, která je důležitým prvkem pro fungování lidského metabolismu. Dostatečná hladina zinku je potřebná pro zachování funkce více než 300 enzymů. Nutno podotknout, že k největším ztrátám zinku dochází u vysoce aktivních jedinců a sportovců obecně. Při monotónní či přísné veganské stravě nemusí být tyto ztráty adekvátně vyváženy příjmem a může se tak z dlouhodobého hlediska zvyšovat riziko zhoršení sportovní výkonnosti, snížení potenciálu pro svalový růst, prohloubení únavy, zhoršení imunitních funkcí (tzn. zvýšení rizika onemocnění), snížení účinnosti metabolismu sacharidů, bílkovin a tuků, snížení hladiny testosteronu a mnoho dalších.

Synephrine Fair Power je účinným pomocníkem při podpoře redukce hmotnosti a tukových zásob. Jedna drobná kapsle Vám poskytne 20 mg čistého synefrinu, tj. maximální množství, které povoluje česká legislativa! Synephrine Fair Power® tak nesmí chybět v žádném suplementačním plánu všech jedinců usilujících o dokonalou postavu či maximalizaci efektu předsoutěžní diety. Synefrin je přirozeně se nacházející látkou v citrusových plodech. Nejbohatším zdrojem čistého synefrinu jsou však plody pomerančovníku hořkého (lat. Citrus aurantium). Z těchto plodů se vyrábí přírodní, často vysokoprocentní extrakt obsahující tzv. p-synefrin, tedy ideální chemickou formu synefrinu (viz obrázek) pro podporu využívání tuků jako zdrojů energie. Mnoho studií již prokázalo, že p-synefrin se v lidském organismu váže na tzv. beta-3 adrenergní receptory, jejichž stimulací dochází ke zvýšenému metabolismu tělesného tuku (1, 2, 3, 4). Nutno podotknout, že tuto účinnou formu synefrinu (p-synefrin) obsahuje právě Synephrine Fair Power®!

Instant Amino Fair Power jsou fermentací vyrobené volné BCAA aminokyseliny L-leucin, L-isoleucin a L-valin v poměru zastoupení 2 : 1 : 1, doplněné o další 2 díly čistého L-glutaminu a 1 díl L-argininu alfaketoglutarátu - to vše v moderní, snadno rozpustné instantní formě. Každá dávka (6,4 g) obsahuje plných 5000 mg aminokyselin (4800 mg u příchutě cuba libre), prakticky žádné tuky ani cukry. Aminokyseliny Instant Amino Fair Power® se velmi snadno rozpouštějí a výborně chutnají. Jsou vhodné pro použití jak v průběhu dne, tak i před nebo po tréninku, ale i v průběhu cvičení. Obsažené aminokyseliny se prakticky okamžitě vstřebávají do krve a i díky obsahu L-argininu se s maximální účinností transportují do svalů. Instant Amino Fair Power® využívají stejně jako ostatní produkty značky Survival jen špičkových surovin, neobsahují umělá barviva a mají přehledné, nic neskrývající složení. BCAA aminokyseliny jsou jedním z nejvyhledávanějších doplňků sportovní výživy pro všechny sportovce, kteří usilují o lepší a rychlejší regeneraci, lepší svalové výkony, ale také lepší růst svalové hmoty. L-glutamin je aminokyselinou, kterou řada sportovců užívá samostatně „navíc“ nad rámec svého suplementačního plánu, a to mimo jiné i pro zlepšení regenerace, ale také obranyschopnosti organismu a zlepšení tréninkových pokroků. L-arginin je aminokyselinou, která je základem populárních předtréninkových NO suplementů. Sportovci od ní očekávají stimulaci produkce oxidu dusnatého pro větší prokrvení svalů, kterým je tak přirozeně zlepšeno zásobení svalů důležitými živinami či odvod odpadních látek (metabolitů) vznikajících při zátěži (produkt obsahuje cca 12 % arginin alfaketoglutarátu, nicméně pro maximální férovost a otevřenost vůči zákazníkovi je v tabulce nutričních hodnot uveden obsah přímo samotného l-argininu). Spojením všech zmíněných aminokyselin do jediného produktu získáváte suplement, který má využití napříč sportovci všech zaměření, od silových sportů, jako je kulturistika či silový trojboj, přes silově-vytrvalostní disciplíny až po sporty vyloženě vytrvalostní, jako jsou například cyklistika či dálkový běh.

Whey Cream 100 Fair Power vyniká prvotřídním složením, nezaměnitelnou krémovou chutí a perfektní rozpustností (je plně instantní). Whey Cream 100 Fair Power® kombinuje kvalitní nativní mikrofiltrovaný izolát syrovátkové bílkoviny (WPI CFM) a ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát (WPC UF). Whey Cream 100 Fair Power® také obsahuje unikátní trávicí enzym Tolerázu®, který je špičkou mezi enzymy a podporuje stravitelnost mléčných proteinových suplementů. Toleráza® se stará o bezproblémové trávení mléčného cukru - laktózy. Whey Cream 100 Fair Power® je první proteinový doplněk ve své kategorii, který byl vyvíjen ve spolupráci nejen s vrcholovými sportovci, ale také se sportovci kondičními. Některé značky doplňků se chlubí tím, že jejich suplementy jsou testovány na nejnáročnějších sportovcích, kteří jsou často profesionály ve svém sportu. Nicméně v dnešní době nejsou sportovní doplňky cílem pouze té nejvyšší výkonnostní kategorie sportovců, ba naopak největší počet uživatelů sportovních doplňků tvoří sportovci kondiční. Značka Survival vzala při výrobě Whey Cream 100 Fair Power® tento fakt v potaz a oslovila sportovce napříč výkonnostními úrovněmi od amatérů přes poloprofesionály až po vrcholové sportovce. Tímto způsobem bylo možné zjistit, jaké požadavky na proteinový produkt má jak úzká základna profesionálů, tak ta nejširší základna poloprofesionálů a kondičních sportovců. Díky velkému množství zpětných vazeb bylo možné vyladit recepturu produktu Whey Cream 100 Fair Power® takovým způsobem, že uspokojí nejčastější požadavky většiny uživatelů.

Multivitamin Fair Power představuje dokonale vyvážený suplement, který v každé kapsli obsahuje přesně 100 % doporučené denní dávky důležitých vitamínů a vybraných minerálů, dále pak navýšené množství vitamínu C, zinku a chromu, plus přídavek dalších účinných látek, jako jsou extrakt ze zeleného čaje a značková směs trávicích enzymů DigeZyme®. Při doporučeném dávkování vystačí balení celých 60 dní! V případě, že dodáváte Vašemu tělu vitamíny z doplňků sportovní výživy, měli byste vědět, že lidský organismus přebytek vitamínů rozpustných ve vodě prostě a jednoduše vyloučí - tzn. užíváte-li nárazově přípravky s obsahem megadávek těchto vitamínů, Vaše tělo s velkou pravděpodobností velkou část Vaší (mnohdy finančně nezanedbatelné) investice do zdraví vůbec nevyužije. Proto Survival vytvořil Multivitamin Fair Power® - produkt s dokonale vyváženým složením a s navýšeným množstvím vybraných vitamínů a minerálů důležitých (nejen) pro sportovce, který umožní dodat Vašemu tělu jednak vše, co skutečně potřebuje, a zároveň v dávkách, jaké má šanci reálně využít. Pocítíte-li přesto (např. kvůli náročné práci, nachlazení a podobně) potřebu dávkování zvýšit, i v případě použití více kapslí v různých denních dobách dáte tělu (právě s ohledem na použití v jiný čas) dostatek prostoru přijaté látky využít.

Pokud u kreatinu monohydrátu platilo, že se jedná o jeden z nejlepších produktů pro podporu výkonnosti, nejmodernější forma této látky v podobě kreatinu ethylu esteru posouvá účinnost tohoto legendárního doplňku stravy ještě dál. Maximální vstřebatelnost a nejvyšší možná podpora výkonnosti při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Kreatin ethyl ester je základem suplementace všech silových sportovců, ale také hokejistů či atletů. Kreatin ethyl ester je jedním z nejoblíbenějších suplementů ve sportech různých kategorií. Využívají jej především návštěvníci posiloven, a to z řad kondičních cvičenců či závodníků, vzpěrači, siloví trojbojaři, strongmani, ale také třeba sprinteři, hokejisté nebo plavci. Creatin Creatin Ethyl Ester Fair Power společnosti Survival obsahuje v každé kapsli 500 mg účinné látky v nejvyšší kvalitě.

Palatinose Gain 20 Fair Power obsahuje vyladěnou směs sacharidů (většinový podíl - 40 % ze sacharidové složky - tvoří pomalu se uvolňující palatinóza), nejkvalitnější syrovátkové bílkoviny (nově s hydrolyzovaným proteinovým koncentrátem DH5 a CFM mikrofiltrovaným syrovátkovým izolátem), dále pak volné aminokyseliny BCAA společně s volným L-glutaminem podporující regeneraci svalové hmoty a normální funkčnost imunitního systému. Pro své špičkové složení, velmi dobrou rozpustnost i lahodnou chuť je Palatinose Gain 20 Fair Power® jednou z nejlepších možných voleb na současném českém trhu. Navíc, podíváte-li se na složení, najdete v něm procentuálně uvedené zastoupení všech klíčových složek sacharidů i bílkovin, díky čemuž získáváte absolutní přehled o složení. Díky svému složení je Palatinose Gain 20 Fair Power® ideální pro všechny sportovce, kteří usilují o nárůst svalové hmoty a síly, avšak nechtějí přibírat nežádoucí tukové zásoby. Vhodný je ale také pro vytrvalostní sportovce (např. hokejisty, fotbalisty, ale i vytrvalostní běžce apod.), kteří se potýkají kvůli náročným tréninkům s nedostatkem energie a úbytky váhy.

Caffeine Fair Power jsou silné kofeinové tablety s obsahem 200 mg účinné látky v každé z nich. Kofein je vyhledávanou látkou jak mezi sportovci, tak mezi studenty, podnikateli i všemi ostatními osobami, kteří potřebují zvýšit pozornost a zlepšit koncentraci. Kofein má silný stimulační účinek na nervovou soustavu. Již jedna tableta Caffeine Fair Power® zlepšuje soustředění (koncentraci) a kognitivní a mentální schopnosti související s učením, pamětí, rozhodováním a odolností vůči stresu. Kofein také podporuje vytrvalostní výkon u dospělých jedinců, pokud jej přijímají hodinu před zátěží v dávce alespoň 3 mg/kg (platí pro nepravidelné konzumenty kofeinu). Vzhledem k dobré vstřebatelnosti produktu a velmi rychlému působení je vhodný jak při sportovním výkonu, tak i při činnostech vyžadujících maximální soustředění a dlouhodobé udržení pozornosti.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: Wings of Strength Chicago 2020
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 6. místě v kategorii open se umístí:
Na 7. místě v kategorii open se umístí:
Na 8. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 4. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 14. 10. 2020 v 08:00 a končí 16. 10. 2020 v 03:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie