Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Najdi a vyhraj! (41/2020)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Pokud chcete vycvičit národ superobčanů, neobejde se to bez disciplíny, čehož si je nový ministr zdravotnictví plk. Roman Prymula vědom lépe než kdokoliv jiný. Prymula se několik měsíců držel v pozadí ve stínu neškodně vyhlížejícího Adama Vojtěcha, prostřednictvím různých opatření ovšem občany postupně učil poslouchat. Roušky nasadit, roušky sundat, vytvořit rozestupy, večerka v 10 hodin večer... Nyní ovšem nastává další fáze plánu, na jehož konci Češi ovládnou svět. Dnes vyhlášené uzavření posiloven by se mohlo jevit jako pokus o torpédování fyzické kondice obyvatel, opak je ale pravdou. Podle vědeckých výzkumů je to právě 14 dní, které jsou nutné na to, aby organismus zatížený pravidelným, ať už správně zvoleným, nebo nevhodným, silovým, nebo vytrvalostním tréninkem, plně zregeneroval. Po těchto 14 dnech se fitka znovu otevřou, současně ovšem přijde celonárodní povinné začátečnické fullbody, které připraví i tělesné schránky dosud necvičící populace na další zátěž. Podle zdrojů blízkých ministrovi by se mělo jednat o čtyřtýdenní program, na konci kterého budou výsledky každého jedince individuálně vyhodnoceny, aby jim byla dále předepsána ruská silová rutina, anebo trénink zaměřený čistě na svalovou hypertrofii. Pod stromečkem najdou všichni Češi společně s rozpisem aplikací "vakcínu", která zajistí, že stagnace se stane neznámým slovem. Kdo nebude mít do jara 120 kilo (u žen bude stačit 100 kilo), bude vystěhován na Slovensko (pravděpodobně východní).

A co potom? Na Velikonoční neděli 4. dubna 2021 se jedna půlka národa vydá ovládnout Evropu, zatímco druhá potáhne rovnou na Jeruzalém, který se stane branou pro expanzi do Asie. Souběžně bude k Česku připojena Amerika (pochopitelně Severní i Jižní), k čemuž nám dopomůže miliardář Elon Musk (ve skutečnosti český agent Josef Václavek narozený v Leštině). Že pak bude následovat kolonizace Marsu a blízkého vesmíru (prozatím) je asi nasnadě. No a pak se uvidí.

Zatím si tedy užijte 14 dní volna, než přijdou další instrukce.

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří výherců obdrží Joint Care Drink (280 g) od společnosti PROM-IN, kloubní výživu obohacenou vitamínem C. Obsahuje účinné látky hydrolyzovaný kolagen Fortigel®, hydrolyzovaný kolagen Tendoforte®, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan) a chondroitin sulfát. Vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu a napomáhá k udržení normální funkce imunitního systému.


Kdo letos pomáhal s přípravou na soutěže kulturistovi Tomáši Machovi?

Najdi a vyhraj! (41/2020)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Kdo letos pomáhal s přípravou na soutěže kulturistovi Tomáši Machovi?
Milan Šádek
Slavoj Bednář
Lukáš Osladil
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 08. 10. 2020 v 08:00 a končí 15. 10. 2020 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (40/2020):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, se kterým českým kulturistou je spojena soutěž PeVan Clean Cup. Správná odpověď zní: Petr Vaniš.

Vylosováni byli a dvě balení L-Glutamine (2x 500 g) od společnosti Smartlabs obdrží:

  • Milan Herka - milan.herka@...cz
  • Jana Zoulová - zoulova.jana@...cz
  • Pavel Jurásek - rizek_@...cz

Gratulujeme!


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 15. října. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 3 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie