Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Najdi a vyhraj! (34/2020)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

YouTube je studnicí poznání všeho druhu. Svůj kanál už tam dnes má pomalu každý druhý kulturista, strongman nebo fitnessák a o inspiraci tak není nouze. Kromě tréninků a výživy jsou poměrně velkým tématem zranění, což platí hlavně u strongmanů, kteří jsou zpravidla jako trhací kalendář. Pokud jde navíc o borce ze strongmanské špičky, dopřávají si často péči fyzioterapeutů a dalších expertů všeho druhu, z čehož můžete těžit i Vy. Například aktuální nejsilnější, a jak o sobě říká, taky nejunavenější muž světa Martins Licis si nedávno nechal projet celou dolní i horní polovinu těla od Dr. Aarona Horschiga z tzv. Squat University, který s ním probral také to, co se s tím vším dá dělat. Pokud Vás na Vašem těle něco trápí, je poměrně pravděpodobné, že to trápí i Martinse, který má v tomhle ohledu opravdu pestrou sbírku. Mě například poslední dobou pobolívá rameno, když natáhnu ruku nad hlavu, tzv. shoulder impingement, což je nepřekvapivě problém, který má Martins taky, takže jsem byl rád, že jsem se dozvěděl nějaké tipy, jak na tom zapracovat.

Pokud jste tedy moc líní anebo lakomí, abyste si zaplatili skutečného odborníka, podobně jako já, dejte šanci alespoň YouTubu, než se zbytečně doje*ete ještě víc, aneb pokud Vás to bolí už půl roku, pravděpodobně to samo nepřestane a bude třeba s tím něco dělat.

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří výherců obdrží 100 % Pure Whey Protein (2270 g) od společnosti ATP Nutrition. Ať už zařazujete protein do diety jako náhradu jídla, používáte-li jej jako přísadu při vaření a pečení, a nebo je-li Vaším cílem zlepšení kondice a přibrání svalové hmoty, 100 % Pure Whey Protein je skvělou volbou. Jedná se o moderní přípravek s vysokým obsahem syrovátkového proteinu, který obsahuje cca 24 % peptidicky vázaných větvených aminokyselin BCAA.


Kolik závodníků se letos přímo kvalifikuje na Olympii z European Pro?

Najdi a vyhraj! (34/2020)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Kolik závodníků se letos přímo kvalifikuje na Olympii z European Pro?
20
24
30
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 20. 08. 2020 v 08:00 a končí 27. 08. 2020 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (33/2020):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, v jakém roce se narodil Hafthor Bjornsson. Správná odpověď zní: 1988.

Vylosováni byli a předtréninkový přípravek Furious Clown Yellow Bastard (50 cps) a Synephrine (60 tbl) od společnosti Smartlabs obdrží:

  • Petr Mach - petrm77@...cz
  • Denis Wachtl - wachtl.denis@...cz
  • Alena Hofírková - ala.hofirkova@...cz

Gratulujeme!

Náš čtenář František nám poslal fotografii s výhrou z jedné z předešlých soutěží. Děkujeme a posíláme mu za to malý dárek.


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 27. srpna. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 113 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie