Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Najdi a vyhraj! (33/2020)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

V nejlepším se má přestat. Hafthor Bjornsson doklepnul rovnou desítku titulů nejsilnějšího muže Islandu a po několika letech nadvlády mezi profi strongmany pověsil závodění na hřebík. Někdo by mohl namítnout, že aktuálním nejsilnějším mužem světa je formálně Martins Licis, který loni Hafthorovi vyfouknul titul poté, co se islandský obr zranil, ale ruku na srdce, už jen když si oba tyhle chlapíky představíte vedle sebe, je těžké brát Martinse jako toho silnějšího. Kromě Martinse Thora poslední roky setrvale stíhal polský fenomén Matuesz Kieliszkowski, ale na soutěžích to zpravidla končilo vždycky stejně - deadlifty a Mateuszovým druhým místem. Právě tenhle usměvavý polský koblížek je pro mě osobně nejvážnějším kandidátem na novou strongmanskou jedničku, ale musím říct, že mě trochu mrzí, že jsem ho nikdy neviděl Thora porazit. Thor tak, alespoň v mých, odchází ze strongmanského trůnu neporažen, podobně jako kdysi v kulturistice Lee Haney, a je možné, že jeho stín, shrnutý do zkratky "ale Thora by stejně neporazil", bude padat na další šampióny ještě po mnoho let - dokud se neobjeví někdo podobně dominantní, jako byl Hafthor.

Zapojit se mohou i čtenáři ze Slovenska!

Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


O co v tomto týdnu hrajeme?

Tentokrát každý ze tří výherců obdrží předtréninkový přípravek Furious Clown Yellow Bastard (50 cps) a Synephrine (60 tbl) od společnosti Smartlabs. Furious Clown obsahuje nejúčinnější látky v ideálním poměru zaručujícím maximální efekt napumpování svalstva a posunutí hranice fyzického výkonu. Je určen jak pro silový, tak pro vytrvalostní výkon a dodá energii a sílu po celou délku sportovní aktivity. Synephrine je látkou vhodnou při redukčních dietách. Je ideální volbou pro všechny, kteří touží po vyrýsované postavě s nízkým podílem tukové hmoty a po zefektivnění sportovního výkonu.


V jakém roce se narodil Hafthor Bjornsson?

Najdi a vyhraj! (33/2020)
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
V jakém roce se narodil Hafthor Bjornsson?
1986
1988
1990
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 13. 08. 2020 v 08:00 a končí 20. 08. 2020 v 08:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.


Výherci soutěže Najdi a vyhraj! (32/2020):

V minulém kole soutěže jsme se Vás ptali, na jakou soutěž se aktuálně připravuje kulturista Pavel Beran. Správná odpověď zní: Vancouver Pro 2021.

Vylosováni byli a instantní Glutamine (400 g) od společnosti My Identity obdrží:

  • Jana Málková - jana.malkovav@...cz
  • Michal Drozd - drozdmichal@...cz
  • Filip Jaroch - filipjaroch@...cz

Gratulujeme!


Vyhráli jste v předchozí soutěži? Vyfoťte se s cenou, pošlete nám tuto fotografii
a získáte navíc hodnotnou cenu z našeho e-shopu!

(Fotografie bude zveřejněna u některé z pravidelných týdenních soutěží, či na našem FB.)


Hodnotné ceny z našich soutěží by mohli vyhrát také Vaši přátelé na Facebooku - dejte jim o tom vědět kliknutím na odkaz „Sdílet článek“ či „To se mi líbí“ v závěru článku a podělte se tak s nimi o možnost příjemné výhry!


Pravidla soutěže: Každý čtenář může zaslat pouze jednu odpověď. Své tipy zasílejte do čtvrtka 20. srpna. Jména výherců budou zveřejněna ve čtvrtek prostřednictvím článku, v němž naleznete také další soutěžní otázku pro následující týden. Znalostního souboje se mohou zúčastnit pouze čtenáři s dodací adresou pro výhry na území České a Slovenské republiky.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie