Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

COVID-19 těžce poznamenal i prestižní CrossFit Games 2020

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Novinky v pravidlech soutěže CrossFit Games pro rok 2019

Aktualizováno 7. 7. 2020: Závod byl kvůli trvajícím restrikcím v cestování opět odložen, nejbližší možný termín je v současné době 14. - 20. 9. 2020.


Koncem ledna 2020 spustila společnost CrossFit předprodej vstupenek na velkolepé finále celosvětové crossfitové soutěže CrossFit Games, kde se každoročně setkávají nejlepší crossfitoví atleti světa, aby se utkali o prestižní titul Fittest on Earth. Soutěž měla proběhnout v termínu 29. července - 2. srpna 2020 v americkém státě Visconsin, v obrovském madisonském multifunkčním komplexu Alliant Energy Center. Počítalo se i s mnoha aktivitami pro diváky, představit se měla na výstavní ploše celá řada prodejců a sponzorů. Nic z toho se ale neuskuteční. Velké plány vzaly po vypuknutí celosvětové koronavirové epidemie za své.

Vzhledem k některým omezením, která stále trvají, ale zároveň se neustále mění, je pro vedení CrossFit Games obtížné přijít s konečně platnými informacemi pro účastníky i fanoušky. Ty budou průběžně aktualizovány na základě globálního vývoje situace. Proto stále není jasné ani přesné datum konání soutěže. Dle posledních zpráv by mohl být nejbližší možný start Games 17. srpna, ale tento termín je zatím pouhým odhadem. Co už ale jasné je, že letošní Games se neuskuteční ve visconsinském Madisonu, ale v kalifornském Aromas. Soutěž se bude konat bez účasti diváků a také počet pozvaných atletů bude kvůli restrikcím v shromažďování výrazně omezen.

V tomto roce se bohužel musí smířit se svou neúčastí na největší crossfitové akci světa zástupci týmů, atleti z age groups a také národní šampióni, pokud se na závod nekvalifikovali jinou cestou.

Kdo naopak se svou účastí může počítat? Pozvání do Aromas obdrží nejlepších 20 mužů a 20 žen z celosvětového žebříčku Open a na Games si zasoutěží i vítězové konaných soutěží Sanctionals. Pokud se některý z vítězů Sanctionals na Games kvalifikoval již z Open, bude jeho místo postoupeno následujícímu nejlepšímu atletovi. Všichni vítězové ze Sanctionals, kteří obdrželi pozvánky na Games ještě před koronavirovou pandemií, budou znovu kontaktováni a status jejich pozvání bude aktualizován.

Všechny uvedené změny vznikly v souvislosti s nestandardní mezinárodní situací, v příštím roce se atleti i diváci mohou opět těšit na stejný formát soutěže, jaký byl představen v minulém roce.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie