Pětatřicetiletý americký profesionální kulturista Akim Williams zvládl letos výrazně posunout svou formu k lepšímu. Dopomohl mu k tomu trenér Oscar Ardon, kterého mnozí z Vás jistě znáte z doby, kdy připravoval na závody Kaie Greena. Akim patří mezi mohutné typy, má na sobě spoustu masa a disponuje taky řádnou sílou, Dave Palumbo Akima považuje za nejsilnějšího profíka. Má i pěkné tvary a symetrii, zaostává ale v kvalitě, detailech, zkrátka připomíná nedokončenou sochu, která je sice velká, ale potřebuje dotáhnout a opracovat k dokonalosti. Jak jsem zmínil na začátku, Akim se vydal správným směrem a zlepšuje se, bohužel ale nemá šanci to prodat na soutěžním pódiu. Stejně jako všichni ostatní.
Dá se ale předpokládat, že Akim má to nejlepší ještě před sebou. Doufejme, že nepůjde ve stejných šlépějích, jako například Cedric McMillan nebo Lionel Beyeke, kterým se jejich obrovský potenciál stále nedaří naplňovat. V následujícím videu se podívejte na vysněné místo všech závodníků, kde si mohou dopřát tu nejbláznivější sladkou pizzu, kterou můžete vymyslet. Akim ale zrovna držel dietu, takže všechno zvládl ustát pouze o kuřeti, batátech a brokolici.
Co si (ne)dopřává profík Akim Williams v restauraci?