Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Tipovací soutěž
- Arnold Classic 2020

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Už pěknou řádku let na Ronnie.cz můžete sázet na výsledky profesionálních show v tipovacích soutěžích. Loňský rok byl přitom, alespoň co nám paměť sahá, rekordní, když jste hráli o ceny od našich partnerů v celkové hodnotě převyšující 145.000 Kč, za což jim ještě jednou patří naše poděkování. Ale je tu rok nový, před námi je tradiční severoamerické Arnold Classic, které letos navíc bude skvěle obsazené, a tak je načase, abychom seriál tipovaček odstartovali znovu!

Vaším úkolem v dnešním prvním kole tipovací soutěže bude správně určit, jak si meze sebe účastníci Arnold Classic 2020 v kulturistice mužů open rozdělí umístění v první osmičce. Váš tip se stane platným, pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Pravidla soutěže jsou podobná jako loni a najdete je níže v článku po představení cen, o které tentokrát budete hrát.

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Arnold Classic 2020
v celkové hodnotě více než 15.000 Kč věnovala společnost MaxxWin!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí tentokrát získá:

Třetí v pořadí tentokrát získá:

100 % Whey 80 od společnosti MaxxWin Nutrition je unikátní protein se skvělou chutí. Díky svému jedinečnému složení poskytuje přísun kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, a tím výrazně přispívá k nárůstu a udržení svalové hmoty.

Maxx Gain 15 se řadí mezi špičkové gainery s perfektním vyvážením živin. Obsahuje unikátní kombinaci mono a polysacharidů, které zajišťují rovnoměrné vylučování inzulínu, a tím dochází k maximálnímu ukládání glykogenu do svalových buněk. To řadí Maxx Gain 15 mezi nejlepší dostupné gainery na trhu. Použitím vysoce kvalitních bílkovinových zdrojů na bázi koncentrátu syrovátkové bílkoviny WPC je zaručena rychlá stravitelnost a maximální využitelnost v organismu. Obsahuje kreatin. Je vhodný pro amatérské i vrcholové sportovce. Neobsahuje aspartam.

Produkt Nitric Oxide Booster je předtréninkový nápoj našlapaný účinnými složkami! Má vynikající chuť a rozpustnost, neobsahuje žádný cukr ani kreatin. A-AKG (arginin alfa-ketoglutarát) stimuluje produkci NO (oxidu dusnatého) a napomáhá tak okysličování průtoku krve a regeneraci. Taurin je silný stimulant, pomáhá vstřebávání glukózy a aminokyselin do svalových buněk a zároveň pomáhá snižovat hladinu kyseliny mléčné při intenzivních trénincích. Navíc jsou přidány citrulin, beta alanin a kofein.

Kreatin monohydrát patří k nejpopulárnějším suplementům pro nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Má přímý vliv na regeneraci po náročném tréninku a napomáhá ke spalování tuků. Ve 100 % Micronized Creatine naleznete ten nejčistší možný kreatin monohydrát, který poskytne okamžitý zdroj energie pro Váš náročný trénink.

Carbo Maxx představuje přírodní zdroj pro rychlé doplnění energie. Dextróza neboli hroznový cukr je přírodně se vyskytující oligosacharid a polysacharid. V kombinaci s maltodextrinem, který je znám jako výhodný zdroj energie pro sportovce, tvoří ideální kombinaci k doplnění sacharidů. Pokud Vaše svaly vyčerpaly všechnu svou energii, ale Vy ještě nemáte dost, pak je Carbo Maxx pro Vás tím správným suplementem. Svaly rychle doplní potřebnými látkami a během okamžiku jsou připraveny zvládnout další výkon!

BCAA 4:1:1 Instant (leucin, isoleucin, valin) v ochuceném nápoji je doplněk podporující tvorbu svalstva s obsahem větvených aminokyselin. Podáním před výkonem zvyšují energii, sílu a regeneraci. BCAA během výkonu šetří svalový glykogen a snižují vytváření kyseliny mléčné. Jsou proto pro sportovce poměrně nedostatkové, přitom zásadně ovlivňují regeneraci, zotavení po sportu a funkci svalů.

Synephrine Maxx obsahuje 100% synefrin. Synefrin je extrakt z oplodí rostliny Citrus aurantium, který se používá pro různé účely v tradiční čínské medicíně. Synefrin má podobné účinky jako kofein a efedrin. Synephrine Maxx je vhodný pro sportovce a osoby s vysokou fyzickou aktivitou. Citrus aurantium (synefrin) usnadňuje odbourávat tukové zásoby, snižuje procento tělesného tuku a přispívá ke snížení tělesné hmotnosti.

Caffeine Energy představuje přírodní kofeinový stimulant, který Vás opravdu nastartuje! Obsahuje 100 mg bezvodého kofeinu v jedné kapsli. Představuje parťáka, který Vám doplní potřebnou energii. Obsahuje mnohem více kofeinu než běžně se vyskytující nápoje (káva, energetické drinky...) a jedná se pouze o čistý kofein bez zbytečných látek navíc. Takže stimulace Vašeho organismu je opravdu zaručena. Pokud hledáte něco, co Vás nastartuje před tréninkem, zkouškou či jakoukoli aktivitou, Caffeine Energy je správná volba, jak vydat ze sebe to nejlepší!

Multi Vital Spectrum Sport je doplněk stravy s obsahem všech vitamínů a minerálů potřebných pro zdravý a kvalitní život. Jedná se o komplexní produkt, který přispívá k udržení normální funkce imunitního systému a podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání. Pravidelným užíváním Multi Vital Spectrum Sport dosáhnete opravdu silné obranyschopnosti a Váš imunitní systém jen tak něco nezaskočí!

Tribulus Terrestris 90 % (kotvičník zemní) se používal po staletí ve starověkém Řecku, Indii a Africe k omlazení těla, obsahuje vysokou hladinu rostlinných "anabolických steroidů". V každé tabletě najdete 500 mg Tribulu terrestris s obsahem 90 % saponinů, který zaručuje vysokou účinnost.

L-Glutamine Pure 100 % Fermented, jak již název produktu napovídá, obsahuje L-glutamin, jenž se řadí mezi neesenciální aminokyseliny a tvoří více než 60 % obsahu všech aminokyselin svalových buněk. Je vysoce hodnocen pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a urychlení tvorby čisté svalové hmoty. Dokáže zabránit rozpadu ostatních aminokyselin, v neposlední řadě podporuje imunitní systém. L-glutamin je látka, kterou by neměl opomíjet žádný sportovec, protože jednoznačně působí na zlepšení sportovního výkonu. Glutamin urychluje tvorbu svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení. Přispívá k zotavení po tréninku.

MaxxWin Booster obsahuje unikátní kombinaci látek, kterými jsou: peruánská maca, kterou již od pradávna používali Inkové pro podporu energie a sexuálního zdraví, a Tribulus terrestris (kotvičník zemní) obsahující vysokou hladinu rostlinných "anabolických steroidů". Anabolic Booster je suplement, který oceníte nejen ve fitness centru. Je legální, bez vedlejších účinků!

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Pravidla tipovacích soutěží pro rok 2020:

1) Pro hlasování je nutné být přihlášen na Ronnie.cz (vpravo nahoře).

2) Podmínkou je správně vyplněný hlas. Počet odeslaných jmen musí odpovídat počtu nabízených možností.
Například v tomto kole musíte tedy vybrat celkem osm jmen. Jména na odeslaném tiketu se nesmí opakovat.

3) Prvním a rozhodujícím kritériem je počet plusových bodů. Plusový bod je udělován za správně uhodnuté jméno. Počet plusových bodů odpovídá počtu správně zvolených jmen na prvních místech, tedy od prvního místa až po první chybu.
To například znamená, že pokud netipnete vítěze a další místa budete mít bez chyby, nezískáte žádný plusový bod!

4) Druhým kritériem, které rozhodne při shodě plusových bodů, jsou minusové body. Ty můžete získat dvěma způsoby:

Za každého chybně zařazeného závodníka dostanete tolik minusových bodů, jaký je rozdíl (v absolutní hodnotě) mezi Vámi tipnutým a skutečným umístěním.

Za závodníky, kteří se umístí na tipovaných místech, ale Vy je do svého tipu nezařadíte, dostanete tolik minusových bodů, jaký je rozdíl mezi skutečným umístěním a prvním netipovaným místem (v absolutní hodnotě).
Například v tomto kolo tipujeme šest finalistů v kulturistice mužů open, takže první netipované místo je sedmé.

5) Pokud se některý ze závodníků na poslední chvíli nezúčastní soutěže, neovlivní to Vaše skóre. Jméno bude z Vašeho tipu smazáno a závodníci za ním budou posunuti výše.

6) Tipování přesného výsledku určeného závodníka je ohodnoceno následovně:

  • výsledek se shoduje s tipem: 2 plusové body
  • výsledek se liší od tipu o +/- 1 místo: 1 plusový bod
  • výsledek se liší od tipu o +/- 2 místa: 0 bodů
  • výsledek se liší od tipu o +/- 3 místa: 1 minusový bod
  • výsledek se liší od tipu o +/- 4 místa: 2 minusové body
  • každá další odchylka přináší další minusový bod

7) Uzávěrka tipů se uskuteční 12 hodin před zahájením soutěže.

8) Jeden čtenář nesmí pro zvýšení svých šancí na úspěch v tipovací soutěži zasílat tipy z více než jednoho uživatelského účtu. V případě, že tak učiní, může být ze soutěže diskvalifikován. Odměna v takovém případě připadne dalšímu soutěžícímu v pořadí.

9) V případě zaslání více tipů z jednoho uživatelského jména bude zohledněn jen ten první.

10) V případě shodných tipů na předních místech rozhoduje o udělení věcných výher čas zaslání tipu. Starší tip je výš.

11) Ceny pro výherce budou zaslány pouze čtenářům s dodací adresou na území České a Slovenské republiky.


Tipovací soutěž: Arnold Classic 2020
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 6. místě v kategorii open se umístí:
Na 7. místě v kategorii open se umístí:
Na 8. místě v kategorii open se umístí:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 03. 03. 2020 v 18:00 a končí 07. 03. 2020 v 06:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

15.03.10:44Vladimír Kubík - Zdravím a prosím o vyhodnocení Tipovací soutěže-Arnold Cla..+1
04.03.07:36mysH - .. tipuju že se celý svět už kompletně pomátl. Gratulace m..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie