Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Obrazem: pět profesionálů
v přípravě na Arnold Classic 2020

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Arnold Classic 2020
se dvěma dalšími těžkotonážníky?
Ze seznamu účastníků Arnold Classic vypadlo zvučné jméno
Arnold Sports Festival 2020 bude nabitý hvězdami!
Zdá se, že značky Arnold Classic a Arnold Sports Festival ještě zdaleka nevyčerpaly svůj potenciál. Aktuálně se totiž ukázalo, že skutečnost, že se v současnosti Arnold Classic koná už po jednom na většině z obydlených kontinentů, neznamená, že by Arnold Sports Festivalů nemohlo být ještě více. Podle všech pro tuto chvíli dostupných informací se totiž v roce 2021 v Evropě kromě ve Španělsku pořádaného Arnold Classic Europe odehraje i Arnold Sports Festival UK, který jeho promotéři v čele s bývalým špičkovým profesionálním strongmanem Eddiem Hallem už nyní s veškerým úsilím připravují. Co se týká zmíněného britského Arnold Sports Festivalu, ale ještě dost předbíháme. Do doby, než na něj dojde, se totiž všechny ostatní sportovní události, které si nesou jméno Arnolda Schwarzeneggera v názvu, uskuteční ještě dvakrát. Jako první z nich je na řadě severoamerický Arnold Sports Festival, který v kalendáři zabírá dny 6. a 7. března. Tradičně se bude jednat o velkolepou multisportovní akci, nás ale v tomto okamžiku budou nejvíce zajímat soutěže, které se v rámci festivalu budou konat pod hlavičkou profesionální ligy IFBB Jima Maniona. Máme pro Vás totiž nejnovější snímky z přípravy hned pěti závodníků, kteří se na nich představí!

Johnnie Jackson

Nejdůležitějším dílem skládačky, z níž je tvořen severoamerický Arnold Sports Festival, je Arnold Classic v kulturistice mužů open. Na něm se letos po bezmála tříleté soutěžní odmlce k závodění vrátí aktuálně už devětačtyřicetiletý Johnnie Jackson, jenž ovšem v přípravě se svými sparingpartnery Branchem Warrenem a Joem Mackeym nedře s o nic menší intenzitou než zamlada. Johnnie ani Branch, který si v současnosti užívá kulturistického důchodu, totiž jinak než tvrdě trénovat neumí. Zdá se přitom, že na tohle jejich texaské šílenství, které se odehrává denně ve vybraných jižanských posilovnách, Joe po boku svých zkušenějších přátel najel naplno a bude zajímavé sledovat, jak si i on v letošní sezóně povede. Vstoupit by do probíhajícího soutěžního ročníku měl na tradičním New York Pro, které je plánováno na sobotu 16. května. Pokud jsme tréninkové úsilí zmíněného trojlístku nazvali texaským šílenstvím, věřte, že jsme nikterak nepřeháněli. Všichni tři borci se řídí heslem, že příliš mnoho je tak akorát, a podle toho vypadal i jejich společný trénink ramen, při němž vzniklo následující video.

Johnnie Jackson - trénink ramen v přípravě na Arnold Classic 2020 s Branchem Warrenem a Joem Mackeym

Dexter Jackson

Johnnie není zdaleka jediným veteránem, který v přípravě na Arnold Classic trénuje dost možná tvrději než jeho někteří příští výrazně mladší soupeři. Na hranice svých možností, a dost možná ještě kousek za ně, jde v přípravě i padesátiletý Dexter Jackson, jenž o sobě i letos chce dát ještě slyšet. Ostatně, ačkoliv je šampiónem Mr. Olympia a nadcházející soutěže se zúčastní jako její pětinásobný vítěz, stále má ve svém sportu o co bojovat. Třeba o jubilejní třicáté profesionální prvenství, kterým by ještě vylepšil svůj vlastní rekord v počtu triumfů na profesionální scéně.

Série hacken dřepů nadoraz v podání Dextera Jacksona 4,5 týdne před Arnold Classic 2020

Dexterovy parádní paže v akci při tréninku 4 týdny před Arnold Classic 2020

Akim Williams

Mezi pořádně tvrdě trénující profesionální kulturisty patří i další účastník letošního Arnold Classic v kulturistice mužů open Akim Williams, jenž je podobně jako Johnnie pověstný svou silou. Paradoxně Vám ale dnes nabídneme video z jeho lehčího tréninku zad. Pětatřicetiletý Američan totiž zmíněnou partii trénuje dva dny v týdnu, a zatímco v sobotu je na řadě tvrdý trénink, při kterém sází na vícekloubové cviky, ten úterní odcvičí lehce a zařazuje do něj především cviky izolované.

Lehký trénink zad Akima Williamse v přípravě na Arnold Classic 2020

Alejandro Cambronero

Od představitele brutální svalové hmoty, jakým právě Akim v každém ohledu je, se přesuneme k borci se zcela jinou koncepcí postavy, jenž koneckonců k Arnold Classic nastoupí i v jiné kategorii. Řeč je o Alejandru Cambronerovi, který v posledních sezónách působí v classic physique, v němž je hmotnost závodníka omezena ve vztahu k jeho výšce. Dnes pro Vás máme hned dvě videa, která Alejandra v přípravě na nadcházející profesionální show zachycují během nácviku pózování.

Alejandro Cambronero - nácvik pózování v přípravě na Arnold Classic 2020 (I.)

Alejandro Cambronero - nácvik pózování v přípravě na Arnold Classic 2020 (II.)

Steve Laureus

Také v samotném závěru tohoto článku zůstaneme u kategorie classic physique. Máme pro Vás totiž aktuální snímek z přípravy Steva Laureuse, jenž se na Arnold Classic 2020 připravuje v roli loňského stříbrného medailisty. Právě spolu s Alejandrem a ještě Terrencem Ruffinem Steve přitom před blížícími se závody může být ve své kategorii považován za horkého favorita na vítězství. Zda to bude právě on, kdo uspěje, se dozvíme už brzy!

Steve Laureus 4 týdny před Arnold Classic 2020

Na výsledky Arnold Classic 2020 v kulturistice mužů open si budete moci vsadit v tipovací soutěži.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

10.02.16:40Zodiak411 - Musí být :D :D Přece by jinak ti borci nebyli dost hardcor..
10.02.15:53janinho - 234234 krat lepsie sa pozera na trening niekoho kto cvici ..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie