Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Obrazem: osm profesionálů v přípravě na Arnold Classic 2020

13.318 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Arnold Classic 2020
se dvěma dalšími těžkotonážníky?
Ze seznamu účastníků Arnold Classic vypadlo zvučné jméno
S tím, jak se dostávají do světa informace o tom, kteří profesionální závodníci by letos měli nastoupit k jaké soutěži, se čím dál tím více zdá, že fanoušky bodybuildingu čeká opravdu výborná sezóna. Atraktivní podívanou a napínavé souboje by měly přinést už závody profesionálů konající se v rámci tradičního severoamerického Arnold Sports Festivalu, které jsou na programu ve dnech 6. a 7. března. To se během zmíněné multisportovní akce odehrají soutěže Arnold Classic (pro mužské kategorie) a Women's Physique, Figure, Fitness a Bikini International (pro ženské kategorie). Pokud patříte k pravidelným čtenářům Ronnie.cz, pak víte, že pro Vás přípravu účastníků blížící se události pečlivě sledujeme. Dnes v tomto duchu budeme pokračovat.

Mamdouh Elssbiay

Začneme rovnou u jednoho z horkých favoritů na vítězství v ostře sledované kulturistice mužů open, v níž se na Arnold Classic závodí už od roku 1989, a to u Mamdouha Elssbiaye. Stříbrný medailista Mr. Olympia z roku 2017 vloni nezávodil, a tak všichni netrpělivě čekají, s čím na pódium nadcházející profesionální show přijde. Že "Big Ramy" bude jako vždy obrovský, nepochybuje asi nikdo. Otázkou ale je, jak bude připravený. Pokud se mu podaří nastoupit ve formě, v jaké ještě nezávodil, pak jeho soupeři zřejmě ostrouhají. V opačném případě budou mít dveře k úspěchu otevřené určitě i další. Zatím si ale soutěžní formu Mamdouha Elssbiaye na letošním Arnold Classic všichni můžeme leda tak představovat, což je dohromady k ničemu. A tak se raději můžete zabavit třeba sledováním následujícího videa, které pětatřicetiletého Egypťana zachycuje při tréninku ramen asi sedm týdnů před závody.

Mamdouh Elssbiay - trénink ramen 7 týdnů před Arnold Classic 2020

William Bonac

Když už je řeč o favoritech na vítězství z letošního Arnold Classic mezi těžkotonážníky, nejde z toho vynechat ani Williama Bonaca. Nizozemský kulturista je totiž také stříbrným medailistou Mr. Olympia, když tohoto úspěchu dosáhl vloni. William má navíc na kontě už i vítězství z Arnold Classic 2018 a určitě by tento úspěch chtěl zopakovat. Jak na tom byl s formou necelých osm neděl před vstupem na pódium, napovídá následující fotografie.

William Bonac 7,5 týdne před Arnold Classic 2020

Patrick Moore

Dalším borcem, kterého v Columbusu, kde se závody odehrají, uvidíme v kulturistice mužů open bojovat o přízeň rozhodčích, je Patrick Moore. Profík, který si udělal jméno zejména svým vydařeným vystoupením na Mr. Olympia 2019, před letošním "Arnoldem" ke kandidátům na vítězství sice vyloženě nepatří, ale není vyloučeno, že by na nějaký opravdu dobrý výsledek dosáhnout mohl. Moore má ostatně za sebou silný tým. S přípravou mu pomáhá vyhlášený specialista v tomto oboru Chris Aceto a mentorem mu není nikdo jiný než sedminásobný šampión Olympie Phil Heath. S Philem Patrick teď bude přibližně týden trénovat, přičemž první z několika plánovaných společných návštěv posilovny oba borci už mají za sebou. Vznikly při ní následující záběry.

Patrick Moore na tréninku s Philem Heathem 6 týdnů před Arnold Classic 2020

Lionel Beyke

Z přípravy dalšího účastníka Arnold Classic v královské kategorii Lionela Beyekeho pro Vás obvykle mnoho zpráv nemíváme. Letos to ale tento francouzský profík pojal jinak a podobně jako třeba "Big Ramy" svou cestu za startem na prestižních závodech dokumentuje prostřednictvím série videí. Dnes Vám tak můžeme nabídnout následující snímek z jeho tréninku stehen, rozdělený do dvou částí.

Lionel Beyeke - trénink stehen v přípravě na Arnold Classic 2020 (část I.)

Lionel Beyeke - trénink stehen v přípravě na Arnold Classic 2020 (část II.)

Alejandro Cambronero

Nechme ale už pro dnešek být představitele hardcore bodybuildingu a pojďme se na okamžik věnovat ještě přípravě sportovců z dalších kategorií. I jejich formy totiž aktuálně už stojí za pozornost. Platí to například o svěřenci trenéra Neila Hilla Alejandrovi Cambronerovi, jenž na Arnold Classic 2020 nastoupí v classic physique. Alejandro by na soutěži měl patřit k vyzyvatelům mírně favorizovaného Terrence Ruffina a zdá se, že si pro svůj start v Columbusu chystá opravdu výbornou formu!

Alejandro Cambronero 6 týdnů před Arnold Classic 2020

Fernando Chala

Když už jsme u těch výborných forem, tak skvěle připravený je šest neděl před závody už i Fernando Chala, jenž se Arnold Classic zúčastní ve physique mužů. Právě současná Fernandova fazóna dává tušit, že tento borec do sezóny vstoupí ještě o něco dříve než všichni dosud zmínění závodníci. V úvahu v jeho případě totiž připadá už start na Sheru Classic Colombia, které se odehraje v polovině února.

Fernando Chala 6 týdnů před Arnold Classic 2020

Tyler Brey

V tomto článku jsme se dosud nějakým způsobem dotkli všech mužských kategorií, ve kterých se na Arnold Classic závodí, s výjimkou profesionální kulturistiky vozíčkářů. Ale to právě teď napravíme. Máme pro Vás totiž i dva snímky věnované současné formě Tylera Breye, který v Columbusu závodil už i vloni.

Tyler Brey 6 týdnů před Arnold Classic 2020

Anne-Lorraine Mohn

Na závěr pro Vás máme také fotografii, která přibližuje současnou formu účastnice Women's Physique International Anne-Lorraine Mohn. Francouzské závodnici se mezi profesionálkami dařilo už vloni, přičemž od minulé sezóny zaznamenala viditelné celkové zlepšení. Bude jistě zajímavé sledovat, na jaký výsledek bude na nadcházející profesionální show v jejích silách dosáhnout.

Anne-Lorraine Mohn 6 týdnů před Women's Physique International 2020

Na výsledky Arnold Classic 2020
v kulturistice mužů open si na Ronnie.cz budete moci vsadit v tipovací soutěži.


Foto:
www.instagram.com/william_bonac
www.instagram.com/fernando_chala
www.instagram.com/blackbeltbodybuildingcripple
www.instagram.com/almbody



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

30.01.17:42Patrick Moore - Držím palce kulturistovy Patrick Moore, a doufám že to vyh..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 129 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie