Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Tipovací soutěž
- Mr. Olympia 2019

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Ulice Las Vegas už zdobí billboardy poutající na letošní Olympia Fitness & Performance Weekend Joea Weidera a to neznamená nic jiného, než že je tato vrcholná událost sezóny závodníků z profesionální ligy IFBB Jima Maniona za dveřmi. V proslulém městě kasín se odehraje již ve dnech 12. až 15. září, a tak je na čase, abychom Vám přinesli další kolo naší tipovací soutěže, tentokrát spjaté právě s výsledky Olympie.

Vaším úkolem bude správně určit, jak se účastníci Mr. Olympia poskládají do nejlepší osmičky a jak si účastníci Olympia 212 Showdown rozdělí místa v první šestici. Navíc budete sázet také na přesný výsledek Lukáše Osladila a Tomáše Tabačiara, a tak tentokrát budete bojovat i o výraznou porci plusových bodů do konečného pořadí letošní tipovačky. Z něj vzejde deset z Vás, které v závěru roku odměníme ještě dalšími cenami od našich partnerů, ale prozatím zůstaňme u Olympie. V tipovací soutěži na výsledky Mr. Olympia a Olympia 212 Showdown 2019 rozdáme ceny třem z Vás. Šanci uspět budete mít přitom za předpokladu, že Váš tip bude nejenom dostatečně přesný, ale také správně vyplněný. To znamená, že se na Vašem tiketu žádné jméno nesmí u dané kategorie opakovat a žádné pole nesmí zůstat nevyplněné. Detailní pravidla soutěže najdete zde.

Zvláštností letošní tipovací soutěže je, že v tuto chvíli ještě nevíme, v jaké kategorii k Olympia Weekendu nastoupí Hadi Choopan. Íránský profesionál se letos kvalifikoval jak k účasti na Mr. Olympia, tak i ke startu na Olympia 212 Showdown. Mezi oběma soutěžemi si bude muset jednu vybrat, ale do této chvíle to ještě neudělal. Proto na jeho výsledek budete sázet u obou kategorií. Tip na jeho umístění v kategorii, ve které nakonec nenastoupí, nebude mít vliv na Vaše skóre. Jeho jméno bude z Vašeho tipu v takovém případě smazáno a závodníci za ním budou posunuti výše. A o jaké ceny budete hrát?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Mr. Olympia a Olympia 212 Showdown 2019
v celkové hodnotě přes 32.000 Kč věnovala společnost Extrifit!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

High Whey 80 představuje špičkový 100% syrovátkový proteinový koncentrát a CFM proteinový izolát pro nárůst svalové hmoty! Jedná se vysoce kvalitní protein obsahující instantní (je výborně rozpustný) syrovátkový ultrafiltrovaný 80% koncentrát a špičkový instantní syrovátkový mikrofiltrovaný 90% izolát vyrobený metodou CFM neboli Cross-Flow Microfiltration. High Whey 80 je tedy kombinací dvou mimořádně kvalitních zdrojů syrovátkového proteinu se zachováním všech přírodních bílkovinných frakcí (beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, glykomakropeptidy, imunoglobulin G, bovinní sérový albumin, laktoferin). Kombinace těchto dvou proteinových zdrojů přináší výhody obou z nich - neuvěřitelně lahodnou chuť, výbornou konzistenci, skvělé zastoupení živin, velmi dobrou stravitelnost. Proteiny obsažené v High Whey 80 jsou doplněny o enzymy papain a Tolerase (pH stabilní laktázu). Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

Nut 6! je oříšková superpotravina od společnosti Extrifit. Lahodný krém ze 6 druhů ořechů, kdy každý druh je zastoupen stejným dílem. Tento produkt je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až do Z! Je složen z těchto ořechů: kešu, lískové ořechy, mandle, kokos, vlašské ořechy, arašídy.

Proteinut® je unikátní mandlová a proteinová superpotravina firmy Extrifit. Jako zdroj bílkovin obsahuje 90% syrovátkový proteinový izolát CFM a zdravé tuky mandlí, kokosu a lněného semínka. Obsah proteinů je rovných 30 %! Proteinut® výborně chutná a dodá Vašemu tělu proteiny z 90% syrovátkového CFM izolátu a zdravou formu oříškových tuků. Je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až do Z! Je složen z mandlí (pražených na sucho - bez oleje!), syrovátkového 90% CFM izolátu, proteinových kuliček, kokosu a zdravých semínek.

Arginine 1000 mg Arginine 1000 mg obsahuje 1000 mg argininu ve volné formě v každé kapsli. Arginin je základním kamenem suplementace pro napumpování svalů krví. Je součástí naprosté většiny takzvaných pre-workoutových (předtréninkových) produktů. Nyní máte možnost si dávkovat arginin sami dle své individuální potřeby. Můžete posílit svůj předtréninkový přípravek o další gramy argininu. Arginine 1000 mg je ideálním prokrvovacím suplementem také při večerním tréninku, kdy nejsou vhodné přípravky s obsahem kofeinu (kofein stimuluje a může narušit usínání a spánek).

Agrezz® je profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti nejen kulturistů, ale všech sportovců, jejichž výkon má silově-vytrvalostní charakter, jako jsou hokejisté, zápasníci MMA apod. Agrezz® dokáže odstranit lenost a výrazně prodloužit délku a intenzitu silového tréninku. Výrazným účinkem je efekt maximálního soustředění na výkon, což potvrdili prakticky všichni respondenti, kteří měli možnost Agrezz® vyzkoušet ještě před uvedením na trh.

Protein Break! představuje plnohodnotné vysokoproteinové jídlo (25 g bílkovin v jediné porci). Je určeno k přípravě ideální snídaně či svačiny s komplexním nutričním složením a optimálním zastoupením živin. Tento produkt je ve sportovní a funkční stravě naprosto ojedinělý a unikátní. Kombinace syrovátkového proteinového 80% koncentrátu, chia semínek, ovesných vloček a rýže představuje plnohodnotné jídlo s ideálním zastoupením nejkvalitněji stravitelných bílkovin i sacharidů. Tyto základní ingredience jsou obohaceny navíc o inulin z kořene čekanky - vlákninu s prebiotickým účinkem. Žádné vaření - vše za studena. Příprava 1 - 2 minuty!

Whey Amino Hydro obsahuje komplex všech potřebných aminokyselin výhradně v peptidických vazbách. Whey Amino Hydro jsou zcela nové hydrolyzované (předtrávené) aminokyseliny vyrobené ze 3 hydrolyzovaných syrovátkových proteinových zdrojů - 90% izolátu a 2x 80% koncentrátů. Tablety jsou velmi koncentrované a silné, přitom je však jejich velikost příjemně malá a dobře se tedy polykají. Obsah čistých aminokyselin ve Whey Amino Hydro je 90,4 % v každé tabletě! Užívání tablet Whey Amino Hydro podporuje růst svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení při náročném tréninku či redukční dietě, kdy je ohrožena katabolismem. Whey Amino Hydro vyniká velmi nízkým obsahem sacharidů a tuku, proto je můžete užívat jak v objemovém tréninku, tak při rýsování.

Aminogel® je světová novinka na trhu aminokyselin od firmy Extrifit. Jedná se o unikátní aminokyselinový produkt, který v jednom balení chutného gelu obsahuje velmi silnou dávku 11 030 mg výhradně volných aminokyselin. Gelová forma zajišťuje ideální stravitelnost a vstřebatelnost a pečlivě vyvážený poměr volných aminokyselin maximální anabolický, regenerační a antikatabolický účinek. Aminogel® je díky svému unikátnímu obsahu určený především pro všechny silové sportovce, kteří usilují o růst svalové hmoty a síly (anabolický účinek), a také pro všechny sportovce silově-vytrvalostních a vytrvalostních disciplín, kteří chtějí ochránit svalovou hmotu při tvrdých trénincích nebo při redukci podkožního tuku (antikatabolický účinek).

Express Energy Gel je unikátní energetizující produkt od Extrifitu, který sportovci používají k okamžitému dodání energie před tréninkem a při tréninku. Jdete na trénink unavení po dlouhém dni v práci? Chybí Vám energie v průběhu delší fyzické aktivity? Express Energy Gel Vám okamžitě vrátí energii do sportovního i mentálního výkonu díky vyváženému poměru tří druhů sacharidů, obsahu energizérů, stimulantů a vyváženému komplexu minerálních látek. A to vše v kompaktním balení hotového gelu, který je připravený k okamžité konzumaci.

BCAA GT+ je jedinečný produkt od firmy Extrifit, který Vám přináší velmi silnou dávku větvených aminokyselin (BCAA) a glutaminu v nové gelové formě, která zajišťuje rychlou stravitelnost a ideální vstřebatelnost, což je pro anabolický, antikatabolický a regenerační účinek volných aminokyselin zásadní. Jedno balení BCAA GT+ obsahuje celých 5000 mg glutaminu a 5000 mg volných větvených aminokyselin (BCAA).

BCAA Free Form Liquid 80000 mg obsahuje optimální poměr větvených aminokyselin 2:1:1 - dvakrát více leucinu než isoleucinu a valinu. Suplementací BCAA Free Form Liquid 80000 mg při intenzivním tréninku nebo při redukční dietě můžete zabránit tomu, aby se "spalovala" svalová hmota, chránit ji proti katabolizaci - pro tento účinek podávejte BCAA před výkonem, popř. i v jeho průběhu. Pro nárůst svalové hmoty, na němž se podílejí bílkoviny složené z aminokyselin, podávejte BCAA Free Form Liquid 80000 mg po tréninku.

Protein Caffé Latte 80 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování svalové hmoty. Nápoj je optimální ranní dávkou bílkovin a současně Vás tento šejk příjemně probudí a osvěží. Zkrátka ideální start do nového dne nebo jako chutné kávové a proteinové osvěžení kdykoli během dne.

Multimineral Chelate 6! obsahuje 6 důležitých minerálů, a to ve špičkově využitelných chelátových vazbách. Multimineral Chelate 6! se svou kvalitou řadí na úplný vrchol mezi produkty určenými pro doplňování minerálních látek. Dokonalou vstřebatelnost všech šesti minerálů zajišťují chelátové vazby, ve kterých jsou tyto minerály vázány. Tyto chelátové formy minerálů garantují vynikající využití lidským organismem! Multimineral Chelate 6! je určen jak pro širokou veřejnost, tak pro výkonnostní sportovce.

Magnesium Chelate obsahuje minerál hořčík v chelátové vazbě. Tato forma hořčíku vyniká nad jinými formami špičkovou vstřebatelností a dokonalou využitelností lidským organismem. Zdrojem hořčíku v tomto produktu je bisglycinát hořečnatý. Výborná vstřebatelnost chelátové vazby hořčíku skýtá další velkou výhodu - pro zajištění účinku nemusíte užívat tak vysoké dávky hořčíku jako u jeho jiných, levných forem.

Produkt Q10 firmy Extrifit obsahuje 30 mg koenzymu Q10 v jedné kapsli, jedné z nejdůležitějších látek vyskytujících se v živočišných buňkách. Jedná se o látku podobnou vitamínům. Koenzym Q10 je částečně tělem produkován a částečně přijímán potravou. S tím, jak stárneme, se schopnost produkce koenzymu Q10 snižuje a hrozí jeho nedostatek. Stejně tak je příjem koenzymu Q10 důležitý, když je naše tělo vystaveno zátěži, jakou je intenzivní silový trénink, o to více, pokud je spojen se striktní dietou. Koenzym Q10 je naprosto nezbytný pro oxidoredukční reakce a funguje jako reaktivátor buněčné energie, stabilizátor buněčných membrán a kofaktor mnoha metabolických procesů. Příjem koenzymu Q10 může přispívat ke zvyšování energie a odstraňovaní únavy, posilování imunitního systému, normalizaci krevního tlaku, zvyšování výkonnosti a vytrvalosti a obecně posilování antioxidační ochrany buněk.

Sleep! obsahuje velmi účinnou směs látek na podporu kvalitního spánku a snadného usínání. Je určen pro kohokoliv, kdo trpí problémy se spánkem, které jsou dnes velmi časté, ať už jako důsledek stresu, pracovního přetížení, či třeba u sportovců v důsledku intenzivní tréninkové zátěže. Základem produktu je silná dávka bylinných výtažků obohacených o aminokyselinu tryptofan, vitamín B6 a minerál hořčík v chelátové vazbě, která je výhodná pro její výbornou vstřebatelnost. Jedná se o produkt na přírodní bázi.

Vynikající pomocník pro dokonalé trávení všech živin. Bílkovin, sacharidů i tuků. Enzy 7! Digestive Enzymes je naprosto unikátní a nejúčinnější produkt svého druhu. Tento výrobek Vás zbaví zažívacích obtíží. Obsahuje komplex 7 trávicích enzymů pro lepší trávení bílkovin, sacharidů a tuků. Obsahuje enzymy papain, alfa-amylázu (Aspergillus oryzae), bromelain, laktázu (Aspergillus oryzae), celulázu (Trichoderma reesei), neutrální proteázu (Bacillus licheniformis) a lipázu (Aspergillus aryzae).

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty. Nápoj vyniká úžasnými nutričními hodnotami! Protein Caffé Isolate 90 obsahuje 100% kávu + 90% proteinový izolát CFM + kofein a maličké množství sladidla. A to je vše! Žádné přídatné látky, žádná ochucovadla, prostě nic, co by navyšovalo nežádoucí tuk nebo cukr.

Bunda Extrifit pánská 45 a bunda Extrifit dámská 48 shodně představují lehké bundy firmy Extrifit s potiskem a děrováním, bez kapuce a s dvěma kapsami na zip vpředu. Jsou bílé barvy s oranžovými aplikacemi, mají kontrastní pružné obruby rukávů a spodního lemu (s černým nápisem Extrifit), zip bundy i kapes. Poutko na pověšení, prodlužovače jezdců zipů oranžové s černým nápisem Extrifit. Černé boky a zadní strany rukávů. Vyrobeny jsou z lehkého, příjemného a vzdušného materiálu, na přední straně má potisk a na zadní straně děrování. Přední strana - černo-oranžový potisk s logem a symbolem Extrifit na levé straně hrudníku, zadní strana - nápis Extrifit ve velkém provedení na zádech vertikálně v provedení děrováním do materiálu.

Triko Extrifit pánské E04 je pohodlné funkční triko firmy Extrifit s potiskem a děrováním, krátký rukáv, kulatý výstřih. Oranžová barva s černými vsadkami v podpaží a kontrastním černým švem. Vyrobeno je z funkčního, příjemného, vzdušného a pružného materiálu, na přední straně má gumový potisk a na zadní straně děrování. Přední strana - černý potisk s logem a symbolem Extrifit na levé straně hrudníku, zadní strana - nápis Extrifit ve velkém provedení na zádech vertikálně v provedení děrováním do materiálu. Za krkem nášivka s gumovým barevným logem firmy.

Tílko Extrifit dámské E07 je pohodlné funkční tílko firmy Extrifit s potisky, kulatý výstřih. Černá barva s barevným a šedým potiskem. Vyrobeno je z funkčního, příjemného, vzdušného a pružného materiálu, na přední straně má gumový potisk a na zadní straně klasický. Přední strana - oranžovo-bílý potisk s logem a symbolem Extrifit na levé straně hrudníku, zadní strana - šedý nápis a symbol Extrifit ve velkém provedení na zádech vertikálně v provedení potiskem.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: Mr. Olympia 2019
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Na 6. místě v kategorii open se umístí:
Na 7. místě v kategorii open se umístí:
Na 8. místě v kategorii open se umístí:
Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 4. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 5. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Na 6. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
Lukáš Osladil se v kategorii open umístí na:
Tomáš Tabačiar se v kategorii do 212 liber umístí na:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 05. 09. 2019 v 12:00 a končí 13. 09. 2019 v 07:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

07.09.11:11Hockey1000 - To je solidní nálož cen, v Extrifitu nešetřili!*79* *79* +1
05.09.18:46ZdenekRazic - To je tipovacka jak vino..zrovna u zavodnika, kterej ma na..
05.09.16:41dzordn2 - Viz text článku: `Zvláštností letošní tipovací soutěže je,..
05.09.16:1870mMyW!53 - Ten Iranec bue startovat v obou kategoriich?
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie