Reklama:
AKCE: Smart Whey protein 1+1
Nově v moderním sáčkovém balení!
Více zde.

Tipovací soutěž: The
Battle of Britain Pro 2019

10.229 zhlédnutí
Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Profesionální soutěž v kulturistice mužů open se ve Velké Británii nekonala od roku 2012, kdy zde na British Grand Prix vítězství slavil dnešní úřadující šampión Mr. Olympia Shawn Rhoden. Tento půst je ale u konce a už v neděli 30. června se osobnosti z profesionální ligy IFBB Jima Maniona ve špičkových formách na Ostrovech představí znovu, když zde změří síly v rámci soutěže The Battle of Britain Pro (někdy je také její název uváděn pod prostším a v minulosti již zavedeným označením British Grand Prix).

My s tímto kláním spojujeme třetí kolo letošní tipovací soutěže a opět se jistě nebude jednat o snadnou tipovačku. Celkově v ní však budete moci získat až jedenáct plusových bodů, a tak Vaše tipy znovu budou důležité z hlediska celoročního pořadí tipovací soutěže. Z něj vzejde deset z Vás, které odměníme dalšími cenami. Pro tuto chvíli ale zůstaňme u této konkrétní tipovačky, v níž jako vždy odměníme tři nejúspěšnější sázející. Vaším úkolem bude správně určit, jak si mezi sebe těžkotonážníci z kategorie open rozdělí umístění v první pětici. To ale není vše. Zároveň totiž budete muset určit přesný výsledek všech českých a slovenských účastníků soutěže! Jako obvykle platí, že Váš tip se stane platným, pouze pokud bude kompletní. Žádné pole tedy nesmí zůstat nevyplněné a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Detailní pravidla soutěže najdete zde. A jaké ceny jsou tentokrát ve hře?

Ceny do tipovací soutěže na výsledky The Battle of Britain Pro 2019
v celkové hodnotě blížící se k 6.000 Kč věnovala společnost MaxxWin!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

100 % Whey 80 od společnosti MaxxWin Nutrition je unikátní protein se skvělou chutí. Díky svému jedinečnému složení poskytuje přísun kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, a tím výrazně přispívá k nárůstu a udržení svalové hmoty.

BCAA 2:1:1 Instant Powder (leucin, isoleucin, valin) v ochuceném nápoji je doplněk podporující tvorbu svalstva s obsahem větvených aminokyselin. Podáním před výkonem zvyšuje energii, sílu a regeneraci. BCAA během výkonu šetří svalový glykogen a snižují vytváření kyseliny mléčné. Jsou pro sportovce velmi důležité, protože zásadně ovlivňují regeneraci, zotavení po sportovní zátěži a funkci svalů.

Produkt Nitric Oxide Booster je předtréninkový nápoj našlapaný účinnými složkami! Má vynikající chuť a rozpustnost, neobsahuje žádný cukr ani kreatin. A-AKG (arginin alfa-ketoglutarát) stimuluje produkci NO (oxidu dusnatého) a napomáhá tak okysličování průtoku krve a regeneraci. Taurin je silný stimulant, pomáhá vstřebávání glukózy a aminokyselin do svalových buněk a zároveň pomáhá snižovat hladinu kyseliny mléčné při intenzivních trénincích. Navíc jsou přidány citrulin, beta alanin a kofein.

Kaše Maxxwin Protein Mash je určená jako sladká energetická snídaně nebo jako malé jídlo i během dne. Svým unikátním složením zabezpečuje příjem bílkovin a dodává potřebné množství energie v dobře stravitelné formě. Základem kaše je instantní rýže, obohacená o MPC (mléčný proteinový koncentrát obsahující kasein i syrovátku). Výhodou MPC je, že je nativní, tzn. mléko neprošlo záhřevem, tím jsou proteiny v přirozeném, nezměněném stavu (na rozdíl od WPC - syrovátkových proteinových koncentrátů, kde jsou již ohřevem bílkoviny změněny - denaturovány).

Caffeine Energy představuje přírodní kofeinový stimulant, který Vás opravdu nastartuje! Obsahuje 100 mg bezvodého kofeinu v jedné kapsli. Představuje parťáka, který Vám doplní potřebnou energii. Obsahuje mnohem více kofeinu než běžně se vyskytující nápoje (kafe, energetické drinky...) a jedná se pouze o čistý kofein bez zbytečných látek navíc. Takže stimulace Vašeho organismu je opravdu zaručena. Pokud hledáte něco, co Vás nastartuje před tréninkem, zkouškou či jakoukoli aktivitou, Caffeine Energy je správná volba, jak vydat ze sebe to nejlepší!

Synephrine Maxx obsahuje 100% synefrin. Synefrin je extrakt z oplodí rostliny Citrus aurantium, který se používá pro různé účely v tradiční čínské medicíně. Synefrin má podobné účinky jako kofein a efedrin. Synephrine Maxx je vhodný pro sportovce a osoby s vysokou fyzickou aktivitou. Citrus Aurantium (synefrin) usnadňuje odbourávat tukové zásoby, snižuje procento tělesného tuku a přispívá ke snížení tělesné hmotnosti.

Isotonic Drink Instant je sportovní instantní nápoj k doplnění vitamínů a minerálů. Izotonické iontové nápoje se používají u sportů s vysokou intenzitou, které trvají kratší dobu (do 60 minut). Při těchto aktivitách se člověk hodně potí a jeho pot je podstatně koncentrovanější a nedochází k tak extrémním ztrátám tekutin, ale hlavně ke ztrátám minerálů. Při svalové práci je totiž třeba větší množství iontů, zejména pak sodík, draslík, vápník a hořčík. Dále je můžeme použít ve fázi regenerace. Obsahuje palatinózu, která zásobí tělo energií mnohem déle než cukr. Isotonic Drink Instant dodá Vašemu tělu všechny potřebné vitamíny a minerály, které při fyzické zátěži spotřebovalo. Jedná se o instantní prášek, ze kterého si namícháte lahodný sportovní nápoj.

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Tipovací soutěž: The Battle of Britain Pro 2019
Jméno:
E-mail:
Tučně uvedené položky jsou povinné.
Na 1. místě v kategorii open se umístí:
Na 2. místě v kategorii open se umístí:
Na 3. místě v kategorii open se umístí:
Na 4. místě v kategorii open se umístí:
Na 5. místě v kategorii open se umístí:
Slavoj Bednář se v kategorii open umístí na:
Milan Šádek se v kategorii open umístí na:
Igor Illés se v kategorii open umístí na:
Hlasování již bylo ukončeno.
Podmínky soutěže: soutěž začíná 26. 06. 2019 v 05:00 a končí 30. 06. 2019 v 04:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

27.06.17:22Zodiak411 - Nevěřím tomu. Je to macek, ale poslední soutěže byly zklam..
26.06.19:54Blaster - Drzim mu prsty, nech sa dostane do top3. Hoci holub mi pos..
26.06.13:36janinho - tvl, Zack Khan *2* ZKK *88*
26.06.11:53Pekami - Ja tam De Ashu mám.+1
26.06.11:45Blaster - Preco Jirkovi Tkadlecikovi nikto pod clankom uvadzajucom j..
26.06.11:19Arnold Strong - Proč Nathan de asha nebi na startovní listině?
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie