Reklama:
BRZY KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Ještě 8 příchutí na výběr! Více zde.

Tréninkový videolog:
Milan Šádek (03/2019)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+4 hlasy MOOG - Tak tak, dokud se nepotkají na jednom pódiu, jsou veškeré ..
+2 hlasy Radovan77 - Křižánek je mega, o tom není pochyb. Milan ale možná na ně..
+2 hlasy jari - Zbytečná debata. Milan jede první ligu. Tečka. Můžete to o..

Hodnocení: +1
Diegito
Vloženo: 15:29:46, 20.03.2019 | profil autora
Milan je skvělý závodník a může se pochlubit řadou zajímavých úspěchů (př účast na Olympii). Za mě bylo vždy škoda, že při své výšce byl v 212, ale chápu důvody, které uváděl. Výškou je na open a jsem na něj zvědavý, jak se mu povede a kolik na sebe nabalí. Umí se připravit, ve velikostech jednotlivých partií žádná nijak moc nevyčnívá nebo naopak oproti ostatním, je to ok. Na druhou stranu Križánek má opravdu wow effect díky pažím. A to jako hodně. Jsem na něj zvědavý, jak dál. Nohy jsou menší než vršek a vršek opět má dominantní paže. Sám za sebe musím říct, že jsem na Michala tak nějak zvědavější do budoucna, než Milana. Milana samozřejmě taky. Je to individuální, každému se líbí něco a každý má nějaká měřítka. Milan má za sebou zajímavé účasti v IFBB, kde už jeho umístění stojí za to i když nevyhrával. Naopak Michal je v `nižší` divizi, ale zase dominuje. I když je Rando opravdu šílený člověk (neměl nikdy fotku, ale jednou jsem měl štěstí, že umístil ujeté video, pokud to bylo on a ano, jak působí psanou formou, na videu působil stejně:-D ), účastníci oba i když každý v jiné divizi se dají plus minus nějak srovnávat podle fotek a videí tady. Není to nic moc, jako by stáli vedle sebe, ale představa tam aspoň je. Milan vyváženější, vždy připravený, bez wow efectu. Michal wow efect, ovšem nesladěné partie (spodek vs vršek). To je jen můj subjektivní pohled. Když budou někdy spolu na podiu, nechť rozhodčí posoudí. Před oběma klobouk dolů a good luck v budoucnu ať jste z CZ nebo SK nebo Marsu, je mi to putna :-)

Hodnocení: 0
william888
Vloženo: 00:23:42, 20.03.2019 | profil autora
Konečne to tu žije Určite sa z toho teší aj Milan Šádek, že konečne je tu `poriadna diskusia v podstate o hovne` na jeho videologu. Len poďte ďalej do seba rád čítam tieto nezmyselné keby bolo keby...

Hodnocení: 0
Nasser
Vloženo: 07:55:14, 20.03.2019 | profil autora
:)

Hodnocení: 0
70mMyW!53
Vloženo: 19:09:52, 19.03.2019 | profil autora
Nevim me prijde Sadek daleko vic typ pro podia a z Krizanka zas lidi budou asi daleko vic v prdeli kdyz se vyslece v posilovne.

A tak jak pisu porad o kostre jak je dulezita tak taky pisu ze sirsi kostra neznamena lepsi kostra... viz napr. Dillett vs Fux, kde Fux ji mel sirsi ale na podiu ho Dillett znicil, protoze ji mel lepsi geneticky (pas, vcko,..)

Hodnocení: +1
MOOG
Vloženo: 16:25:27, 19.03.2019 | profil autora
Rando, proč ty už dávno nejsi profi rozhodčí? Aha, protože naživo je všechno jinak...

Hodnocení: -2
Turzov
Vloženo: 20:00:06, 19.03.2019 | profil autora
Pretoze nepotrebujem patrit do ziadneho zväzu, klubu, atd. Moj strop je, ze patrim medzi ludi. A viac ma bavi hodnotit _teorericky`, nez aby moje hodnotenie malo realny vplyv na kulturisticky osud niekoho. Tusim ze Nubert po tom ako sa na nejakej Olympii nestal prvym, ukoncil karieru.

Hodnocení: +1
Zodiak411
Vloženo: 09:05:30, 20.03.2019 | profil autora
Jednoduše jsi milý Rando asociální nula, která umí jen blbě kafrat, ale sám jsi nikdy nic nedokázal a ani nedokážeš. Takže se tvoje frustrace projevuje blbými kecy na netu, kde jen děláš chytrého o věcech, kterým ani nerozumíš. Je mi tě ve finále dost líto.

Hodnocení: -1
Turzov
Vloženo: 10:14:59, 19.03.2019 | profil autora
Križo, som debil, idiot, atd, lebo tvrdim, ze si lepsi kulturista nez Milan.....

Byt 6-ty v 212 je asi ako byt 30-ty v Open... Neporovnatelne. A Križo by skoncil v top 15 uz teraz. Skoncil by vyssie nez Milan. Milan moze tazit len z pripravenosti. Kulturista ktory sa umiestni dobre len ked je vysekany viac nez ostatni, pre mna nie je vynikajuci kulturista.

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 21:55:22, 18.03.2019 | profil autora
Rando je tu a konečně nám zase vše vysvětlí .. už zase:-). Snažně Vás všechny prosím, nereagujte na toho blba, nebo tu zase bude po fórech nablito.

Hodnocení: 0
ironfighter
Vloženo: 20:35:39, 18.03.2019 | profil autora
Turzov je presnym prikladem toho, ze zaplat panbuh uz je mezi CR a SR hranice a nemame s tim kdysi fasistickym statem nic spolecneho, nebude-li chtit !!!

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 01:02:32, 19.03.2019 | profil autora
Rando není fašista. On je jenom d.e.b.i.l :)

Hodnocení: -2
Turzov
Vloženo: 08:21:09, 18.03.2019 | profil autora
Prebieha tu smiesna debata. Neobjektivita cechov, do ktorej sa nezapojil ziadny slovak, lebo ten si v tomto pripade mysli svoje a nechcel sa hadat.

Keby ste sa spytali europanov mimo CR ze kto je lepsi, tak v 90% pripadoch by to bol Krizanek. Najväcsia sranda je ako bezne ani nereagujete na Sadekove videa, a mate ho v rebricku mozno niekde za Osladilom a Beranom, ale zrazu sa zhodnete, ze je na vyssej urovni nez najväcsia hviezda Elite Pro, ktora v Elite Pro povyhravala vsetko co sa dalo. Asi ako taky Kuclo, ktory ma pravdepodobne najnezaujimavejsie paze v uzkej profi spicke odkedy tam nie je Pakulski, stred tela bez detailov, nema vlastne zaujimavu ziadnu svalovu skupinu, ziadna extra tvrdost, ziadna extra estetika, nic, ale umiestnuje sa vysoko. Nikto ho tu nikdy za nic nevychvalil, lebo nie je za co. Ale spät k Sadekovi a Krizankovi. Pisete ze Sadek je estetickejsi. Ale prosim vas. Zacinam mat pocit, ze kazdy kto nema siroke klucne kosti a zaroven siroky pas, tak je podla vas esteticky. Trendom nejak zacinaju byt uzoe klucne kosti, ako vidim. Heath, Bonac... Ani Curry neovplyva sirokymi klucnymi kostami, tiez ich ma skor uzsie, hoci nie az tak ako Heath ci Bonac. Krizanek ma prilis dlhy krk, a asi ta jedina vec na nom nie je esteticka. Ano, zatial ma ku vrsku trochu slabsie stehna, ale vrsok o triedu inde nez Sadek. Paze o dve triedy. Milan sa nikdy nedoatsne do top6 na väcsej sutazi. Ktovie, mozno Krizanek tu uz o dva, tri roky nebude (vela hviezd vyhaslo), ale bodaj by som sa mylil a bol by na scene aj o 10 rokov. Sadek sa uz podla mna nema kde posunut... Mozno este naberie 3-4 kg svalov k jeho najtazsej zavodnej forme minuly rok, a to bude jeho strop. Co je esteticke na Milanovi Sadekovi, to fakt neviem... Pride mi uplne `priemerny` v profi. Realita je taka, ze keby nebol Cech, tak by vas ABSOLUTNE nezaujimal.

Hodnocení: +1
lakatosKE
Vloženo: 11:59:09, 18.03.2019 | profil autora
Rando nerob si hanbu! Milan skoncil v top 6 na Olympii v 212, to je podla teba mala sutaz? Nema ziadnu vyraznu slabinu, ked stoji vedla borcov tazsich o 10+kg, vyzera byt rovnako tazky, ma gulate a plne tvary.

Nedovolim si tipovat kto z dvojice Sadek-Krizanek by skoncil lepsie, obaja su nadupani borci, ale zaroven dost ini a rozhodovala by momentalna forma, detaily, samozrejme Krizanek by mal na Milana obrovsku vyhodu v objemoch ale Milan sa dokaze pripravit nadoraz. Ich suboj je zatial mimo misu a takisto aj zrovnavanie.

Hodnocení: +1
lakatosKE
Vloženo: 12:04:50, 18.03.2019 | profil autora
nechapem, ze preco miesto toho aby sme sa tesili, ze v nasich koncinach SR-CR mame tak dobrych borcov ako Krizanek, Sadek, Osladil, Beran a podporovali ich sa stale musime hadat, ze kto docura dalej a ci je lepsi Slovak alebo Cech

Hodnocení: 0
m1ro
Vloženo: 13:04:42, 18.03.2019 | profil autora
Rando, jediny kto tu riesi nezmysly typu, ze kto je Slovak a kto Cech, si tu ale len ty.

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 19:44:06, 18.03.2019 | profil autora
To zase bude v diskuzích nablito....

Btw. Je jedno, co vyhrál, ale pořád je Elite PRO druhá liga. Smiř se s tím. Nikdo neříká, že není dobrý, ale Milan má prostě zkušenosti z mnohem prestižnějších závodů. A upřímně si myslím, že by ho Osladil přejel bez potíží. Mimochodem Šádek bez problémů vypadal větší, jak podstatně těžší Beyeke, sundal Obaida atd atd. Ale jo nic nedokázal máš pravdu.

Hodnocení: -2
Turzov
Vloženo: 20:08:23, 18.03.2019 | profil autora
Obaid je priemerny profesional. Staci mu prist v zlej forme, a dolu ho da aj Ben White z roku 2014, keby prisiel v super forme. Inak to co pises znie tak, akoby si vykon 1000kg total v trojboji na MS povazoval za hodnotnejsi nez 1050kg na ME, len preto, ze MS je väcsie podujatie. Tak to vidim.

Hodnocení: 0
Zodiak411
Vloženo: 11:51:22, 19.03.2019 | profil autora
Dle tvé logiky je nejlepší tým z druhé ligy lepší než ten, který v žebříčku týmu z první ligy se pohybuje kolem sedmého místa? Takto ty uvažuješ. Když je Križánek lepší, tak proč nejde k Manionovi? Tam je prostě nejvyšší soutěž a uznávají to všichni. Ale pardon. Ty víš přece vše nejlépe :)

Hodnocení: +1
Turzov
Vloženo: 15:19:49, 19.03.2019 | profil autora
Podla tvojej logiky ten kto si ide pre `top 3` umiestnenia (zatial dokonca vzdy prve miesto) do federacie kde to vzdy dosiahne, a pekne tam zarobi (viac, nez Milan u Maniona) robi nieco zle ? Hlavne, ked je to len docasne, a svoju kulturisticku karieru v ElitePro neukonci (ak nepridu NAHODOU zdravotne problemy), ale ukonci ju u Maniona ? Preco pises o tyme ? Kulturisti su JEDNOTLIVCI, a federacie nie su tymi, nakolko medzi sebou nesutazia, akurat vedla seba koexistuju. Zober si dva teamy (ked uz hovoris o tymoch)... Jeden team svetovej urovne (IFBB Maniona), druhy tym o nieco nizsej urovne (ElitePro Santoju). Cyklistika... Ten co patri do svetoveho teamu, presiel trat za 180minut... Ten co latri do teamu o nieco nizsej urovne, presiel trat za 170minut. V tom teame nizsej urovne Križo kraluje, a Milan z teamu svetovej urovne je v tom teame svetovej urovne priemerny (keby mal dobre vysledky v Open, Olympiu 212tku 6. miesto nepocitam, 212tka je praveze druha kategoria oproti Open, Milan totiz nemeria 160-165cm, ale viac nez 170cm). Križo MOZNO zatial kasle na to, ze Manion je najväcsia liga. Uvedomuje si dobre (a tym ukazuje svoju inteligenciu v tejto oblasti), ze u Maniona su stalice, POLITIKA JE POLITIKA, a novacik tam bude musiet driet aspon 5 rokov, aby sa ocitol v top6 na Open Olympia, a aj to bude musiet byt takej genetiky ako napr. Križo. Križo si teraz moze zarobit v ElitePro, zacitit chut vitazstiev (na rozdiel od Milana u Maniona), a potom, s nabratymi skusenostami, presedlat k Manionovi, ked bude chciet. Ono kulturistika je v prvom rade biznis. A za par rokov bude ElitePro na podstatne vyssej urovni nez teraz. Europski a ruski zavodnici s velkym potencialom mozu ElitePro velmi skvalitnit. Nechapem, preco by USA malo byt `top`, ked je to krajina ktora ma utocnu politiku voci celemu svetu... A teraz estw hrajme tu `hru`, ze kto jepatri pod USA IFBB Jima Maniona, tak nie je v `top class`, aj keby bol lepsi nez Green ci Coleman v najlepsich rokoch (nepisem, ze Križo je taky, ale je tu nejaka sanca, zeby sa takym mohol stat, a nikto by mu to nemohol vziat, aj keby ostal v ElitePro uplne celu karieru).

Hodnocení: 0
ZdenekRazic
Vloženo: 11:37:05, 20.03.2019 | profil autora
Rando..psal jsem to nekolikrat a napisu to znova..jsi nemocny clovek!!!!

Takovy ho.na, jaky tu pises, tu nikdy nikdo nepsal a asi psat nebude. Jsi totalne mimo misu. Rozumis tomu, jako koza petrzeli. Mel si tu uz milion profilu, ani jednu fotku. Co ty musis byt za cloveka?xD

A to, ze napises, ze 212tka je druha liga v profi hovori o tve inteligenci. Borci bemuzou za to, ze maji treba 165cm a tim padem i nizsi vahu.proto ta 212tka existuje!!!! Jako v dalsich sportech jsou proste udelane kategorie.

Rando, jsi proste blazen! Nezlob se..ale je to tak. xD a za ty tvoje trapne, neznalecke keci by si fakt zaslouzil par facek. Jak muze osoba, ktera nikdy nic nedokazala (alespon ve sportu) takhle drze kritizovat profesionalni sportovce, jako je Kuclo a dalsi? Mas vubec nejakou hranici???! Nemas.. jsi nemocny!

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 21:27:19, 16.03.2019 | profil autora
`Manion` je prostě v BB první liga a rozhodující jsou výsledky tam. A ty jsou jasné. Osladil, pak Šádek a pak ti další.

A pokud si někdo věří že i v té první lize na to má, tak ať se tam zkusí dostat a ukáže to. Dokud to neudělá, tak prostě do té skutečné světové profi špičky nepatří.

U Santonji se dá vyhrávat a dají se tam určitě vydělat slušné prachy. A to není málo. Ale být skutečně TOP se tam prostě nedá.

Hodnocení: -1
Turzov
Vloženo: 08:41:51, 18.03.2019 | profil autora
Sadek je cisty priemer u Maniona, Krizanek najväcsia hviezda u Santoju. ElitePro nie je NABBA, Krizanek nie je Grznar v najlepsej forme, ani Slavoj Bednar. Je o triedu vyssie. V ziadnej zahranicnej diskusii by nevzniklo take neobjektivne hodnotenie Sadek VS Krizanek, ako v tejto diskusii.

Hodnocení: 0
lkocman95
Vloženo: 16:53:45, 16.03.2019 | profil autora
Podle mě je nesmysl srovnávat Milan a Křižánka. Ano ovšem, Milan je menší než Křižánek, ale mnohem estetičtější. Milan sám říkal, že pokud by chtěl, mohl by nabrat větší množství hmoty a bylo by z něj také monstrum. Jen je to chytrý, studovaný člověk, který má rozum a raději to vezme po menších krůčkách. Navíc ty svaly postupně vytvrzuje atd. Kdyby nabral hodně hmoty, hodně rychle, bylo by těžší ty svaly zpracovat a udělat dobrou formu, kterou Milan vždy předvádí.

Hodnocení: 0
ironfighter
Vloženo: 15:51:18, 16.03.2019 | profil autora
Krizanek je moc vysoky, a proto na spicku nedosahne. Milan se svym pristupem a postupnym zlepsovanim muze dosahnout vysoke mety !

Hodnocení: +4
MOOG
Vloženo: 19:29:32, 15.03.2019 | profil autora
Tak tak, dokud se nepotkají na jednom pódiu, jsou veškeré tyto úvahy mimo mísu...

Mildo palec hore .

Hodnocení: +2
jari
Vloženo: 17:35:34, 15.03.2019 | profil autora
Zbytečná debata. Milan jede první ligu. Tečka. Můžete to okecávat jak chcete, ale dokud bude Križánek v Elite, nemůže se Milanovi rovnat. Jednoduchá rovnice.

Hodnocení: -2
m1ro
Vloženo: 20:45:59, 17.03.2019 | profil autora
Presne tak no. Ale taky chapu Michala, ze jeste neprestoupil. Zkratka to udela, az bude sam citit, ze je konkurenceschopnej, na coz je jeste zbytecne brzo. A proc do ty doby nesbirat prize money, kdyz v Elite je nejlepsi? Taky bych to udelal stejne na jeho miste, nic mu neutece :)

Hodnocení: +2
Radovan77
Vloženo: 16:19:10, 15.03.2019 | profil autora
Křižánek je mega, o tom není pochyb. Milan ale možná na něj nemá teď. Za dva roky to může být jinak. Michal se může zranit nebo cokoliv (ne že bych mu to přál či prorokoval), a pokud se Milan pořád bude zlepšovat jako doteď, pomalu krůček po krůčku za dva tři roky bude neskutečný. Už poslední rok či rok a půl je fantastický. . Držím palec oběma. Vlastně fandím všem co trénují. každý má jiné možnosti a kdo jde ve svých možnostech na maximum ten si zaslouží respekt, tento sport člověk musí milovat, je to nejen o fitku, ale o celém životě kolem toho.

Hodnocení: 0
ivolgin
Vloženo: 16:41:10, 15.03.2019 | profil autora
Pekne napsane, nelze, nez souhlasit...

Hodnocení: 0
m1ro
Vloženo: 20:40:11, 17.03.2019 | profil autora
Ja si spis myslim, ze je to naopak, aktualne je stale lepsi Milan nez Michal Krizanek, ac muze byt Michal i 2x tak velkej. Milan ma tvary, plnost svalu, pusobi daleko mohutnejsim dojmem, nez ve skutecnosti je. Ale pri tom jak se Krizanek rok co rok zlepsuje je to mozna jen otazka casu, nez bude proste lepsi. Protoze ten potencial je u nej primo obri. No vzdyt uvidi se :)

Hodnocení: +1
ivolgin
Vloženo: 15:22:52, 15.03.2019 | profil autora
Při vší úctě k Milanovi, na Michala Križanka nemá, Michal je opravdové monstrum.

Hodnocení: -2
Jan777
Vloženo: 15:01:05, 16.03.2019 | profil autora
Opravdu? A od kdy je to to nejdůležitější? Vzpomeňme na Labradu staršího zabijáka monster. A Milan není žádná lehká váha jako býval Labrada, ale estetiky shrábl dost. Na pódiu se uvidí.

Hodnocení: 0
Turzov
Vloženo: 08:45:16, 18.03.2019 | profil autora
V com je Milan esteticky ?

Hodnocení: -1
Turzov
Vloženo: 15:40:39, 19.03.2019 | profil autora
Kulturiati sa nedelia len na esterov (Taylor, mlady Sarcev, Wheeler), `neestetov` (Bonac, DeVis, Toth) a `neesteticke monstra` (Dilett, Kovacs, Ruhl, neskorsi Ronnie)... Milan nie je postavou ani estet, ani neestet. Sieste miesto z 212 Showdown mu nik neberie... Ale nie je estet.







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 160 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínIFBB Mr. Universe Prague 2024 - kompl...
moab (19:19) • Bejt jedním ze třiceti vítězů víceméně lokální soutěže... To má váhu.
magazínDominik Vrátný - trénink ramen a tric...
moab (19:16) • Je fakt, že je to humus tohle mít dobrovolně na zádech.
magazínDominik Vrátný - trénink ramen a tric...
Sidic (17:38) • Představ si, že lidi maj takový akné i bez věcí, protože je to vcelku přirozený mít akn...
magazínDominik Vrátný - trénink ramen a tric...
Deny01 (16:08) • Mít vlivem věcí na zádech takový akné, tak se to aspoň snažím nějak zakrejt..
magazínIFBB Mr. Universe Prague 2024 - kompl...
Valasekjakub123 (14:49) • Jak je možné že na takové soutěži je mnohem méně závodníků než na Moravě? Tím počtem zá...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie