V redakci jsme si říkali, jaké máslo by asi tak mohlo vzniknout, kdybychom do toho mohli mluvit my. Jednoznačně jsme se shodli na tom, že by bylo proteinové, takže když přišla nabídka spojit síly s Lucky Alvinem, bylo rozhodnuto. Vytvoříme pro Vás nový arašídový krém s proteinem!
Vznikly dvě příchutě speciální edice, které Vás rozhodně nenechají chladnými. To, že arašídy jsou bohaté na bílkoviny a zdravé tuky, je všeobecně známo. A když k nim přidáte kvalitní syrovátkový protein? To je teprve bomba!
Lucky Alvin s proteinem?
Příchuť kokos s čokoládou je nesmrtelná kombinace, co se zkrátka nepřejí! 70 % argentinských na sucho pražených arašídů, 20 % prvotřídní proteinové směsi se syrovátkovým koncentrátem a 10 % strouhaného kokosu ze Srí Lanky na dotvoření chuti. Právě díky kokosu krém příjemně křupe, zároveň ale zůstává dominantní chuť arašídů a čokolády. A chuťová symfonie je na světě!
Oceňuji přirozený a relativně vysoký obsah kokosu oproti tradičním máslům, která jsou kolikrát jen aromatizovaná a po kokosu aby člověk pátral. Spojení kokosu a čokolády mi přijde povedené a celá směs není chuťově přeslazená, ačkoliv typická chuť sladidel je v tomhle případě trochu znát.
Michal
Na své si přijdou i milovníci vanilky. Právě pro ně jsme připravili tuto vymazlenou speciálku. Jak je u nás zvykem, sestává pouze ze dvou hlavních složek té nejlepší kvality - 80 % argentinských na sucho pražených arašídů a 20 % prvotřídní proteinové směsi se syrovátkovým koncentrátem. Výborná chuť a skvělé složení téměř bez cukru, zato našlápnuté bílkovinami. Jemná struktura s trochu tužší konzistencí (právě díky proteinu) s nezaměnitelnou vůní a chutí vanilky.
Přítomná sladidla mi s vanilkovou příchutí ladila více než u varianty čoko-kokos. Příchuť mi přišla na jazyku celkově "lehčí", takže ji ocení ti, kteří preferují jemnější a pocitově odlehčené příchutě...
Lukáš
Takže kdo ještě nestihl ochutnat, doporučujeme zkusit co nejdříve, ať se na Vás ještě dostane. Tahle netradiční máslíčka jsou totiž limitka!