Toto je komerční sdělení, Ronnie.cz není jeho autorem.
Tohle je Tomáš Bureš. Říká se mu "Burák" a jeho slabinou je, že miluje burákové máslo. Má ale problém, protože si hlídá figuru, a tak si holt sám vyrobil nové vlastní máslo bez přidaného cukru, éček, lepku a konzervantů.
Celoživotní sportovec, prezident Svazu kulturistiky a fitness ČR, státní trenér, výborný člověk a podnikatel. Nejenže přednedávnem otevřel další fitness centrum Olympia Fitness Hostivař, které vypadá fantasticky, ale stíhá do toho vyrábět výborné ořechové a arašídové krémy té nejvyšší kvality značky Big Boy®.
Co znamená Grand Zero?
Grand Zero je název pro novou řadu arašídových krémů s čokoládou bez přidaného cukru! Produkty této řady obsahují nasucho pražené arašídy z Argentiny a speciálně pro Bigboy® na zakázku vyrobenou čokoládu z Belgie ve třech variantách:
- bílá čokoláda bez cukru
- mléčná čokoláda bez cukru
- tmavá čokoláda bez cukru
Grand Zero je dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkovin, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.
A jak se takové Grand Zero vyrábí?
Ze všeho nejdříve se rozemelou úplně najemno argentinské arašídy ve speciálním velkém mixéru. Poté se tato čistá "pasta" ochladí na 42 stupňů, kde se udržuje teplota, než se přidá čokoláda. Čokoláda se nakrájí na malé kousky a vloží do temperovací nádoby, kde se postupně ochlazuje a zahřívá ze 32 stupňů do 36,4 stupně.
Jakmile dosáhne čokoláda dokonalé konzistence, přidá se do arašídové "pasty" ve chvíli, kdy mají stejnou teplotu, tak aby nedocházelo ke krystalizaci tuků. Potom se směs míchá minimálně 20 minut, než se obě suroviny spojí. Pak už stačí naplnit a polepit skleničky a Grand Zero může rovnou k Vám.
Big Boy® Grand Zero v bodech:
- bez konzervantů
- bez barviv
- bez lepku
- bez palmového oleje či jiných příměsí
- vhodné pro vegany
- bez přidaného cukru
Nejlepší je Big Boy® Grand Zero do ovesné kaše, na vafle, na palačinky, do tvarohu nebo rovnou ze skleničky.