Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Tipovací soutěž
- Arnold Classic 2018

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Ačkoliv se letos v profesionální lize IFBB Jima Maniona uskutečnily už dvě soutěže (Legends Pro Classic a Sheru Classic Colombia), naplno se sezóna v této organizaci rozběhne až ve dnech 2. a 3. března, kdy se v americkém Columbusu odehraje tradiční Arnold Sports Festival. Jeho součástí přitom bude jak jubilejní třicátý ročník Arnold Classic v kulturistice mužů open, tak i páté pokračování Arnold Classic v kulturistice mužů do 212 liber. Zápolení borců z obou kategorií slibuje nabídnout atraktivní podívanou a Vy si na jejich výsledky nyní můžete vsadit v prvním kole letošní tipovací soutěže.

Stejně jako v předchozích letech i tentokrát tipovačka na Ronnie.cz bude mít přibližně osm kol. V každém z nich budete soutěžit nejenom o věcné ceny pro první tři nejlepší, ale také o výhry pro deset nejlepších konečného pořadí, které vznikne ze součtu získaných bodů ze všech tipovaček roku (v roce 2017 bojovali naši čtenáři v celoročním pořadí o ceny věnované společností Extrifit v hodnotě přes 33.000 Kč)!

Dobře poskládané startovní pole letošního Arnold Classic přímo vybízí k tomu, abyste si hned v úvodní tipovačce roku vsadili pořádně dlouhý tiket. Odhadovat tak na základě svých znalostí profesionální scény a intuice budete, jak si mezi sebe kulturisté z lehčí váhy rozdělí umístění v první pětici i jak se do první šestice poskládají borci z kategorie open. Navíc před Vámi stojí ještě úkol správně si tipnout, jak si na soutěži povede český profesionál Lukáš Osladil. Pokud při své sázce budete stoprocentně přesní, můžete si tak tentokrát do celoročního pořadí zapsat až třináct plusových bodů!

Váš tip se stane platným, pokud bude kompletní, tzn. žádná kolonka nesmí zůstat nevyplněná a žádné jméno se ve Vašem tiketu nesmí opakovat. Pravidla soutěže jsou shodná s těmi loňskými a najdete je v závěru článku po představení cen, o které v prvním kole tipovačky budete hrát.

Ceny do tipovací soutěže na výsledky Arnold Classic 2018
v celkové hodnotě více než 8.000 Kč věnovala společnost Extrifit!

Vítěz tipovací soutěže tentokrát získá:

Druhý v pořadí získá:

Třetí v pořadí získá:

Produkt Q10 firmy Extrifit obsahuje 30 mg koenzymu Q10 v jedné kapsli, jedné z nejdůležitějších látek vyskytujících se v živočišných buňkách. Jedná se o látku podobnou vitamínům. Koenzym Q10 je částečně tělem produkován a částečně přijímán potravou. S tím, jak stárneme, se schopnost produkce koenzymu Q10 snižuje a hrozí jeho nedostatek. Stejně tak je příjem koenzymu Q10 důležitý, když je naše tělo vystaveno zátěži, jakou je intenzivní silový trénink, o to více, pokud je spojen se striktní dietou. Koenzym Q10 je naprosto nezbytný pro oxidoredukční reakce a funguje jako reaktivátor buněčné energie, stabilizátor buněčných membrán a kofaktor mnoha metabolických procesů. Příjem koenzymu Q10 může přispívat ke zvyšování energie a odstraňovaní únavy, posilování imunitního systému, normalizaci krevního tlaku, zvyšování výkonnosti a vytrvalosti a obecně posilování antioxidační ochrany buněk.

CLA - konjugovaná kyselina linolová je známá hlavně jako látka podporující spalování podkožního tuku a poslední vědecké poznatky svědčí o tom, že užívání CLA má ještě více benefitů. U sportovců se jedná především o podporu růstu svalové hmoty a podporu regenerace organismu.

Lecithin podporuje spalování tuků, proto je užíván v redukčních programech. Je vhodný nejen pro sportovce, kteří usilují o vyrýsování, ale obecně pro všechny, kteří chtějí podpořit regeneraci po náročném výkonu. Lecitin je látkou, která má řadu pozitivních účinků, když snižuje hladinu LDL cholesterolu v krvi, snižuje krevní tlak, zlepšuje činnost nervového systému, zlepšuje paměť působí protektivně na játra, podporuje funkci imunitního systému, má pozitivní vliv na stav pokožky, zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů a podporuje regeneraci.

Produkt Vita-E 400 IU obsahuje přírodní vitamín E (400 IU = 294 mg v jedné kapsli). U sportovců, a obzvláště silových sportů, potřeba vitamínu E stoupá a je nutné jeho doplňování. Vitamín E patří k vitamínům rozpustným v tucích, je důležitým antioxidantem a zpomaluje mimo jiné proces stárnutí.

Omega 3-6-9 obsahuje kombinaci omega 3, 6 a 9 mastných kyselin (1000 mg v kapsli) obohacených o vitamín E (10 mg v kapsli). Příjem omega mastných kyselin je velmi důležitý pro zdraví srdce, činnost mozku, funkci zraku, spalování podkožního tuku i nárůst svalové hmoty. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Peptides Arginine = pumpa, prokrvení, tvorba oxidu dusnatého! Jedná se o základ suplementace každého kulturisty a mimořádně silný arginin v peptidové formě. V jediné kapsli Peptides Arginine od Extrifitu je 500 mg peptidů argininu. V současnosti je tato forma argininu považována za vůbec nejkvalitnější, má nejvyšší účinek a vstřebatelnost. Co argininy dělají? Prokrvují svaly. Prokrvení a napumpování svalových vláken je nesmírně důležité kromě příjemného pocitu tvrdosti procvičovaného svalu také z toho důvodu, že do svalů se dostávají v tomto zesíleném krevním řečišti důležité výživné látky, díky nimž sval regeneruje, sílí a roste!

V jediné kapsli Arginine AKG 1000 mg od Extrifitu je 1000 mg argininu alfa-ketoglutarátu (argininu AKG), který je považován za ještě účinnější formu argininu. Arginin je základním kamenem suplementace pro napumpování svalů krví. Je součástí naprosté většiny takzvaných pre-workoutových (předtréninkových) produktů. Nyní máte možnost si dávkovat arginin sami dle své individuální potřeby. Můžete posílit svůj předtréninkový přípravek (NOčko) o další gramy argininu. Arginine 1000 mg je ideálním prokrvovacím suplementem také při večerním tréninku, kdy nejsou vhodná NOčka s obsahem kofeinu (kofein stimuluje a může narušit usínání a spánek).

Arginine 1000 mg Arginine 1000 mg obsahuje 1000 mg argininu ve free formě v každé kapsli. Arginin je základním kamenem suplementace pro napumpování svalů krví. Je součástí naprosté většiny takzvaných pre-workoutových (předtréninkových) produktů. Nyní máte možnost si dávkovat arginin sami dle své individuální potřeby. Můžete posílit svůj předtréninkový přípravek (NOčko) o další gramy argininu. Arginine 1000 mg je ideálním prokrvovacím suplementem také při večerním tréninku, kdy nejsou vhodná NOčka s obsahem kofeinu (kofein stimuluje a může narušit usínání a spánek).

Držíme Vám palce při tipování. Budete-li mezi prvními třemi, máte doma pěknou výhru!


Pravidla tipovací soutěže jsou podobná jako v předchozích letech:

1) Pro hlasování je nutné být přihlášen na Ronnie.cz (vpravo nahoře).

2) Podmínkou je správně vyplněný hlas. Počet odeslaných jmen musí odpovídat počtu nabízených možností.
Například v tomto kole musíte tedy vybrat celkem jedenáct jmen a k tomu si ještě tipnout přesný výsledek Lukáše Osladila. Jména na odeslaném tipu se nesmí opakovat.

3) Prvním a rozhodujícím kritériem je počet plusových bodů. Plusový bod je udělován za správně uhodnuté jméno. Počet plusových bodů odpovídá počtu správně zvolených jmen na prvních místech, tedy od prvního místa až po první chybu.
To například znamená, že pokud netipnete vítěze a další místa budete mít bez chyby, nezískáte žádný plusový bod!

4) Druhým kritériem, které rozhodne při shodě plusových bodů, jsou minusové body. Ty můžete získat dvěma způsoby:

Za každého chybně zařazeného závodníka dostanete tolik minusových bodů, jaký je rozdíl (v absolutní hodnotě) mezi Vámi tipnutým a skutečným umístěním.

Za závodníky, kteří se umístí na tipovaných místech, ale Vy je do svého tipu nezařadíte, dostanete tolik minusových bodů, jaký je rozdíl mezi skutečným umístěním a prvním netipovaným místem (v absolutní hodnotě).
Například v tomto kolo tipujeme šest finalistů v kulturistice mužů open a pět v kulturistice mužů do 212 liber, takže první netipované místo je sedmé u kategorie open a šesté u dvěstědvanáctky.

5) Pokud se některý ze závodníků na poslední chvíli nezúčastní soutěže, neovlivní to Vaše skóre. Jméno bude z Vašeho tipu smazáno a závodníci za ním budou posunuti výše.

6) Tipování přesného výsledku určeného závodníka je ohodnoceno následovně:

  • výsledek se shoduje s tipem: 2 plusové body
  • výsledek se liší od tipu o +/- 1 místo: 1 plusový bod
  • výsledek se liší od tipu o +/- 2 místa: 0 bodů
  • výsledek se liší od tipu o +/- 3 místa: 1 minusový bod
  • výsledek se liší od tipu o +/- 4 místa: 2 minusové body
  • každá další odchylka přináší další minusový bod

    7) Uzávěrka tipů se uskuteční 12 hodin před zahájením soutěže.

    8) V případě zaslání více tipů bude zohledněn jen ten první.

    9) V případě shodných tipů na předních místech rozhoduje o udělení věcných výher čas zaslání tipu. Starší tip je výš.

    10) Ceny pro výherce budou zaslány pouze čtenářům s dodací adresou na území České a Slovenské republiky.


    Tipovací soutěž: Arnold Classic 2018
    Jméno:
    E-mail:
    Tučně uvedené položky jsou povinné.
    Na 1. místě v kategorii open se umístí:
    Na 2. místě v kategorii open se umístí:
    Na 3. místě v kategorii open se umístí:
    Na 4. místě v kategorii open se umístí:
    Na 5. místě v kategorii open se umístí:
    Na 6. místě v kategorii open se umístí:
    Na 1. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
    Na 2. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
    Na 3. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
    Na 4. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
    Na 5. místě v kategorii do 212 liber se umístí:
    Lukáš Osladil se v kategorii open umístí na:
    Hlasování již bylo ukončeno.
    Podmínky soutěže: soutěž začíná 27. 02. 2018 v 06:00 a končí 02. 03. 2018 v 06:00. Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Všeobecnými pravidly soutěží.




  • Související články:

    Diskuse k článku:
    Reklama:
    Uživatelské jméno:
    Heslo:
    Text:
    ...
    Upozornit na novou odpověď e-mailem.
    Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

    27.02.18:48Zodiak411 - Bude i přenos?
    Zobrazit všechny příspěvky







    Jméno: pamatovat
    Heslo:
    NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
    havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
    magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
    mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
    magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
    Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
    magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
    Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
    magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
    maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



    Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
    Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
    Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
    MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
    Vyhledávání:
    RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie