Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Spuštěny registrace na jedinečný pražský Army Run v červenci 2018!

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Ročník 2017 znamenal pro organizátory Army Runu velmi cennou zkušenost. V programu se objevily závody v už ověřených lokalitách, ale také nová místa. Vzhledem k počasí se ale nakonec uskutečnily během roku tři závody - na Hluboké, ve Vyškově a v Praze. Závod v Horní Plané dvakrát zrušila vichřice, která zasáhla oblast Šumavy vždy týden před plánovaným závodem.

Účastníci Army Runu v posledních měsících ve svých ohlasech opěvovali zejména závod v Praze, kde je výborná infrastruktura, kvalitní trať i snadná dostupnost prakticky ze všech koutů republiky. Naopak už oproti předchozím letům nesbíral tolik "úspěchů" závod ve Vyškově. Právě tady ve vojenském újezdu ve Vyškově jsou možnosti Army Runu tak trochu vyčerpány, protože prostor vojenského újezdu je omezený a není možné využívat pro stavbu trati další lokality uvnitř vojenského území.

Do Horní Plané byl plánován původně předposlední a po přesunutí na listopad poslední závod sezóny. Na Šumavě měli účastníci příležitost zkompletovat Trikolóru, tedy zaběhnout během roku všechny tři tratě Captain, Major i General. Ti nejzdatnější pak mohli zvládnout všechny tři závody během jediného víkendu. Silný vítr a následné kalamity způsobily, že srpnový i odložený listopadový závod musely být zrušeny.

Právě na základě zkušeností a ohlasů z letošního ročníku Army Runu připravují organizátoři na rok 2018 pro všechny vyznavače extrémních překážkových běhů jeden velký event 21. července 2018 v Praze v lokalitě Balkán na Žižkově. Trasy pro 5 a 10 kilometrů už jsou vyzkoušené a připravené pro další závody Captain a Major. V těchto dnech se hledají cesty, aby právě tady vznikla i trať General na 15 kilometrů. Praha je pro všechny závodníky ideální lokalitou z hlediska výjimečně pestré a kvalitní trati a bezproblémové dopravní dostupnosti. Hlavní událostí Army Runu tak bude v příští sezóně červencový pražský závod.

Kdo se registroval na letošní zrušený závod v Horní Plané, rozhodně nepřijde zkrátka. Všechny registrace na tratích Captain a Major jsou bezplatně převedeny na pražský závod 21. července 2018. Až se podaří v Praze dořešit trasu General, učiní organizátoři totéž i pro registrované na nejdelší patnáctikilometrovou trať General. "Už registrovaní běžci do Horní Plané se do Prahy nijak registrovat nemusí. Jejich registrace je automaticky převedena na pražský závod. Pokud někomu nevyhovuje přeregistrace z Horní Plané na Prahu, ať nás kontaktuje na mailové adrese info@armyrun.cz," říká za tým organizátorů Jiří Chrt.

Všichni zájemci o závod v Praze 21. července 2018 se už mohou registrovat. Registrace byly otevřeny na webové stránce armyrun.cz "Chtěli jsme, aby všichni běžci měli dostatek času se zaregistrovat. Všechny bych ale rád informoval, že kapacita pro pražský závod je omezena, a proto by nikdo, kdo má zájem běžet, neměl váhat. Tím, že jsme převedli registrace z Horní Plané, se počet účastnických míst pro nové registrace snížil," doplňuje ke startu registrací na závod v Praze v roce 2018 Jiří Chrt.



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 75 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie