Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Ohlédnutí za soutěží ve street workoutu Battlemania 2017

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

[Text: Tomáš Vágner] Stále nemám slov, protože akce dopadla ještě lépe, než jsem předpokládal. Jsem opět velice spokojený, že se nám podařilo zorganizovat v tuto chvíli již úspěšný druhý ročník jak po organizační, tak soutěžní stránce, kdy do Mělníka zavítaly spousty diváků a soutěžících z celé ČR, Slovenska i Polska. Za tři roky našeho působení na street workoutové scéně je tento projekt pro náš tým srdcovou záležitostí a začíná mít dobré jméno! Příprava a všechno okolo ní bylo opět náročné a zdlouhavé, řešil jsem vše se členy týmu již od ledna 2017, ale pokud mohu mluvit za celý tým, tak si myslím, že jak jsem již psal, soutěž byla vydařená. Určitě bychom našli nějaké mouchy, ale od začátku se povedlo splnit skoro všechny úkoly, které jsme si zadali před akcí, a hlavně i důležitý časový harmonogram akce.

Úvodní slovo k návštěvníkům události pronesl místostarosta města Mělníka Mgr. Milan Schweigstill společně s Martinou Neubauerovou, kterým děkujeme za výraznou podporu při realizaci nové dopadové plochy, která soutěžícím přinesla vynikající komfort. Z důvodu zranění a plánovaných rehabilitací nemohl přijet speciální host Ivan Markioli, který se omluvil, ale příznivcům přislíbil svoji účast v brzké době.

Co se týče důležitého faktoru akce, kterým je počasí, tak letos bylo velice přijatelné a bez dešťových přeháněk. Hodně nám pomohli naši členové a především má rodina, které chci tímto moc poděkovat! V rámci akce se měl konat útok na světový rekord od mistra v oboru Jana Kareše, ale nakonec si dal Honza kvůli chybějícím kamerám (ne naší vinou) pouze "trénink", kdy za tři hodiny vylepšil svůj rekord v počtu shybů a udělal jich 2141! Opravdu vynikající výkon!

Jsem moc rád, že se povedla myšlenka s cílem motivovat lidi k pohybu a sportu všeobecně. Potkali se zde lidé se stejným zájmem, předali si rady a dosavadní zkušenosti, odnesli si z akce spousty zážitků a dobré nálady, vše v přátelském duchu a fair play. Diváci se bavili díky skvělým výkonům všech soutěžících, kteří od minulého roku posunuli level street workoutu na vyšší úroveň! Opět nás osobně přijela podpořit legenda a zakladatel tohoto sportu na české a slovenské scéně - Adam Raw z Ostravy, který se týden před událostí oženil na Ukrajině se svojí ženou - Taniou Raw, která byla zároveň jednou z porotkyní druhého ročníku. Také jsme moc rádi, že přijali naše pozvání soutěžící z Polska a Slovenska, kteří jsou ve svých zemích velice úspěšní a do akce přinesli kvalitu.

Chceme poděkovat za skvělou účast divákům, jednotlivcům a také týmům z Prahy, Chomutova, Písku, Rakovníku, Karviné, Ostravy, Brna, Olomouce a Hradce Králové! Největší díky patří naší šestičlenné porotě, která opět splnila naše požadavky, když celá soutěž probíhala podle striktních a nastavených pravidel, ve kterých chceme do budoucna pokračovat. Tři váhové kategorie a přidané dřepy na jedné noze se závažím potvrdily své opodstatnění v disciplíně Weighted, aby se cvičilo komplexněji celé tělo, snížení přidaných kg u ženské kategorie zase letos přilákalo více žen, což splnilo náš prvotní plán a moc nás to těší.

S týmem vše probereme a začneme plánovat 3. ročník Battlemania 2018, ale vše je, jak víme, o penězích a sponzorech. Jsme nesmírně vděční za podporu, ceny pro soutěžící a finanční dary od našich stálých sponzorů, moc si toho vážíme - bez nich by to nešlo!

Opět se na místě potvrdilo, že se zvyšuje zájem o tento životní styl a více lidí spojuje vášeň jménem STREET WORKOUT - a tak by to mělo být. Pokud máte nějaké připomínky či dotazy k projektu, velice rádi Vám je zodpovíme.

Již brzy se můžete těšit na oficiální video z akce! Sledujte událost na Facebooku.


Soutěž ve street workoutu Battlemania 2017 - výsledky


Soutěž ve street workoutu Battlemania 2017 - fotogalerie




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

24.06.20:43Peter Ustinov - Myslel jsem, ze tohle porada Adam Raw...kazdopadne memrzi,..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie