Reklama:

Tipy ke grilování: TOP tři
druhy masa pro sportovce

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Výživa

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
 

Hodnocení: 0
Strong86
Vloženo: 15:22:57, 27.08.2016 | profil autora
...a proč bych jako měl chtít maso bez tuku?

Hodnocení: 0
Mablung
Vloženo: 14:35:24, 25.08.2016 | profil autora
Jak se říká, tuk je nositel chuti. Vyhýbat se tuku je podle mě hloupé. Spíše je důležité rozdělovat tuk na vítaný intramuskulární a ten zbytkový (nevím jak ho pojmenovat). Krásný příkladem jsou třeba u kuřecího prsa a stehna. Prsa bych nikdy negriloval, protože to bude podrážka, ať budu dělat co chci. Zatímco stehna, díky tomu, že mají velké množství intramuskulárního tuku, mají šanci stát se pochoutkou

Hodnocení: 0
daymoon
Vloženo: 07:23:28, 25.08.2016 | profil autora
Líbilo.

Hodnocení: 0
Hulkie
Vloženo: 09:09:33, 25.08.2016 | profil autora
No, mně moc ne.

A jedna, grilování není každý den, takže bych si rozhodně vybral jiné druhy masa než hovězí zadní, které bude jak podešev, suché kuřecí prsa a panenku...

Ad jedna, do marinády, hlavně pro kuřecí maso bych přidal pivo, minimalizuje vznik karcinogenů, na které je kuře obzvlášť náchylné. A griloval bych stehenní steaky...

Ad dvě, když už hovězí tak spíš mleté a udělat burgry... ani svíčková není nic extra na ohni.

A ad tři - nejlepší na grilování je vepřové, krkovička, bočík, grilovací klolbásky... Kdo má problém s kaloriema může omezit sacharidy a jíst jenom zeleninu:)

Hodnocení: 0
sk
Vloženo: 11:36:02, 25.08.2016 | profil autora
Posledni dobou mam radeji panenku nez krkovicku. Panenka kdyz se na grilu nevysusi tak je taky krasne stavnata. U krkovice mam nejvetsi problem s kvalitou masa, ktera se pozna az kdyz to clovek sunda z grilu a je to loterie jestli je vysledek mekoucky a stavnaty, nebo tuhy a houzevnaty.

Hodnocení: 0
Hulkie
Vloženo: 11:51:55, 25.08.2016 | profil autora
Gril funguje jinak než pánev, zatáhnout na něm maso a potom ho třeba dělat na pomalu moc dobře nejde podle mých zkušeností. Proto třeba hovězí steak nikdy na grilu nedopadne... Krkovičku mám nejradši hodně navysoko, třeba 3 cm, potom je z toho steak jak víno...

Hodnocení: 0
sk
Vloženo: 12:11:56, 25.08.2016 | profil autora
hovezi steak neumi udelat ani 95% ceskych restauraci, dokonce ani ty, ktere maji ,,steak,, v nazvu. Krkovici taky delam pekne vysokou...pokud mi to nekdo nesabotuje, ale jak jsem psal s masem mam strasne ,,nevyrovnane,, zkusenosti. A nezalezi kde to koupim, at je to reznik nebo normalni obchod. Paradoxne nejlip mi vychazi maso z Globusu.

Hodnocení: 0
Hulkie
Vloženo: 12:47:39, 25.08.2016 | profil autora
Proč paradoxně? Globus nenakupuje nejlevnější sr.čky jako Tesco nebo Albert. Mají svoje řeznictví, kvalitní maso, asi nejlepší ze supermarketů... Kolega kuchař nikdy nekoupí maso jinak než z pultu, nikdy nic zabaleného...







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2020 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2020 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu společnosti Erasport, s. r. o. zakázáno.
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie  ::   Fitness centra