Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Veronika Kabátová a Diana Wolfová
- rozhovor a forma před International Austrian Championship 2016

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


INTERNATIONAL AUSTRIAN CHAMPIONSHIP 2016 - 17. 4. 2016, Rakousko
Češi před International Austrian Championship:
Petr Vogel • Roman Širlo • Šimon Pešek • Jakub SpurnýRadek Juráň • Jan Střeštík • Petr Šulc • Jiří Surý
Vladyslav Kozerenko • Vladimír Dostál • Diana Wolfová
Jaromír PrášekMartina CrlováVeronika Kabátová - nakonec na pódium nenastoupili
Info z International Austrian Championship:
výsledky a fotografie - 2 medaile!
 

Již tuto neděli 17. dubna se v Rakousku uskuteční letošní ročník soutěže International Austrian Championship. Ani na tomto klání nebudou chybět zástupci z České republiky. Ve dnešním článku se zaměříme na bikiny fitnessky Veroniku Kabátovou (kategorie do 169 cm) a Dianu Wolfovou (kategorie nad 169 cm). Na rakouskou soutěž míří také Martina Crlová, s níž jsme Vám rozhovor již přinesli (pozn. redakce: aktualizováno - na soutěž nakonec Martina Crlová nenastoupila).


Aktualizováno: Veronika Kabátová nakonec na soutěžní pódium nenastoupila.


Veronika Kabátová

Vybrané úspěchy:

Mistrovství Čech mužů a žen 2016 - 7. místo v bikiny fitness do 168 cm
Mistrovství ČR mužů, žen a párů 2015 - 2. místo v bikiny fitness do 168 cm
Mistrovství Čech mužů a žen 2015 - 5. místo v bikiny fitness do 168 cm
GP Ronnie.cz 2014 - 4. místo v bikiny fitness nad 165 cm

Veroniko, mohla byste se na úvod představit a říci něco o sobě?

Jmenuji se Veronika Kabátová, letos mi bylo 30 let. Pocházím z Čelákovic a jsem zaměstnaná v Českomoravské stavební spořitelně. Ve volném čase se věnuji klientkám jako trenérka, což mě moc baví.

Proč jste si pro svůj další start vybrala právě soutěž v Rakousku a jaká máte očekávání?

Soutěž v Rakousku jsem si vybrala spontánně, jelikož jsem chtěla zkusit i jinou soutěž než doposud. Zatím jsem startovala jen na kondičních soutěžích a posléze na jarních mistrácích.

Co vás přivedlo na soutěžní prkna a proč padla volba právě na kategorii bikiny fitness? Čím vás nejvíce oslovila? Máte mezi bikinářkami nějaký vzor?

I díky tomuto sportu jsem poznala svého přítele Zdeňka Šmidlíka, který je současně i mým trenérem a zakladatelem sportovního klubu Teamoverhand.cz. Za půl roku jsme stihli udělat skvělou formu a rozhodli se, že to ukážeme a zjistíme, jestli jsme konkurenceschopní. A společně jsme to dotáhli až na závodní prkna. :) U nás v bikinách vzory nemám, snažím se zaměřit na své nedostatky a posouvat se dál. Ale líbí se mi osvalené typy bikin. Z těch zahraničních například Justine Munro.

Nastiňte nám, jak probíhaly vaše tréninky, jakým stylem se stravujete, kdo vám v přípravě pomáhá...

Můj soutěžní režim je vlastně můj celoroční standard. Cvičím téměř denně i bez přípravy a pak se vždy rozhodnu, kam budu přípravu směřovat. Letos jsme díky vynechání podzimní sezóny stihli i přípravu celou, od silové k objemu a pak rýsování. Výsledek byl nárůst svalové hmoty o 4 kg za rok, což je, myslím si, skvělý výsledek. Snažím se stravovat celoročně vyváženě s dostatkem bílkovin, zařazuji i zdravé tuky a vyšší příjem sacharidů - vzhledem ke svému metabolismu, abych neztrácela na hmotě. Nebojím se ani cukrů, pokud nejsem v přípravě, tak se nějak extra neškrtím, o to lépe mi pak reaguje tělo na dietu, když je potřeba to stáhnout, ale formu si držím celoročně, rozdíl v offseason jsou maximálně 4 kg. Nyní mi s přípravou pomáhá Fitnessmenu.cz a tímto bych je všem chtěla doporučit. Všichni víme, že kvalitní a hodnotná strava k tomuto sportu bezvýhradně patří a Fitnessmenu je naprosto ideální a bezkonkurenční, ať už jste v objemu, nebo dietě. A navíc si pochutnáte.

Chtěla byste závěrem někomu poděkovat, nebo něco vzkázat čtenářům Ronnie.cz?

Poděkovat bych chtěla v první řadě svému trenérovi a snoubenci Zdenku Šmidlíkovi, který se mnou ušel tu dlouhou cestu, díky němu jsem od začátku přípravy nabrala 8 kg svalové hmoty za 2 roky, což je neuvěřitelné. Je to trenér, který se mi věnuje na 100 % a i každému svému klientovi. Naučil mě, jak pracuje moje tělo, a předal mi to nejlepší ze sebe. Tréninky jsou tvrdé, ale také mají výsledky a hlavně mi vždy něco dají, což je k nezaplacení. Takže moc děkuji! Další velké díky patří sponzorům Fitnessmenu.cz, to je obrovská pomoc a čest. A manželům Fantovým v neposlední řadě - za cenné rady ohledně pózování, trpělivost a neuvěřitelnou ochotu se mi věnovat! Jedno velké díky patří i Eagle Fitness za skvělé zázemí a nadstandardní podmínky k přípravě v jednom z nejlepších fitek v ČR!


Diana Wolfová

Vybrané úspěchy:

Mistrovství Čech mužů a žen 2016 - 7. místo v bikiny fitness nad 168 cm
Beautiful and Strong 2015 - 2. místo v bikiny fitness do 170 cm
Partners Cup 2015 - 2. místo v bikiny fitness nad 168 cm
BFC Adel Cup 2015 - 2. místo v bikiny fitness nad 166 cm
Mistrovství ČR dorostu a juniorů 2015 - 4. místo v bikiny fitness juniorek nad 164 cm
Mistrovství Čech dorostu a juniorů 2015 - 3. místo v bikiny fitness juniorek nad 164 cm

Mohla byste se na úvod představit a říci něco o sobě?

Mé jméno je Diana Wolfová a je mi 23 let. V současné době mám dvě skvělá zaměstnání, a to zástupkyně ředitelky a učitelka v mateřské škole a fitness trenérka. K tomu všemu dálkové studuji na Technické univerzitě v Liberci obor Speciální pedagogika. Bydlím na severu Čech v městečku Jablonec nad Nisou, kde sídlí i moje domovské fitko s názvem Fitness centrum Corso Jaroslava Hlavy.


Diana Wolfová na soutěži Partners Cup 2015
Proč jste si pro svůj další start vybrala právě soutěž v Rakousku a jaká máte očekávání?

Pro start v Rakousku jsme se s trenérem rozhodli po mistrovství Čech, kde jsem nepostoupila na republiku. Forma je dobrá a rádi bychom toho co nejvíce využili. Očekávání nemám žádná. Nechávám vše na osudu, ale rozhodně chci zabojovat a dobře se připravit. Každopádně bude to můj první mezinárodní start, tak se moc těším na nové zkušenosti.

Co vás přivedlo na soutěžní prkna a proč padla volba právě na kategorii bikiny fitness? Čím vás nejvíce oslovila? Máte mezi bikinářkami nějaký vzor?

Do světa fitness jsem se dostala krůčkem již v 10 letech, kdy jsem si na prkna stoupla jako závodnice step aerobiku pod vedením Jany Boučkové ze Semil. V této kategorii jsme s týmem získali nejedno ocenění nejen v ČR, ale i v Belgii a Moskvě. Kvůli zdravotním problémům jsem musela v 17 letech aerobik opustit. Po tříleté pauze a nicnedělání jsem zašla do fitka a našla si koníčka, závislost a životní styl - fitness a posilování. Do bikin jsem se rozhodla, protože jsem potřebovala motivaci zdokonalovat se, a na jaře 2015 jsem se postavila na prkna jako závodnice juniorek. Ze začátku jsem si tréninky a stravu sestavovala sama. Dnes už mám trenéra, sponzora a tým, kteří mi pomáhají v cestě za snem. U bikiny fitness však nechci zůstat, na příští rok se chci připravit do kategorie bodyfitness, která pro mě bude další výzvou. Můj vzor tedy není bikiny fitnesska, ale bodyfitnesska Stephanie Hammermeister.

Nastiňte nám svůj předsoutěžní režim.

Tréninky jsem jela 6+1. Zaměřila jsem se tuto přípravu na své slabiny, kterými byly zadek a ramena. Myslím, že se nám s trenérem povedl pozitivní výsledek. S přípravou na jaro mi pomáhali Radovan Cepek a Pavel Bretšnajdr a hlavně můj sponzor Vision Nutrition a jejich tým.

Chtěla byste závěrem někomu poděkovat, nebo něco vzkázat čtenářům Ronnie.cz?

Chci poděkovat již zmiňovanému týmu Vision Nutrition, svému trenérovi a hlavně své rodině a příteli, kteří to se mnou celé prožívají.

Držte nám palce při nedělním boji v Rakousku.


Diana Wolfová na letošním Mistrovství Čech mužů a žen




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie