Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Andrea Horňáková - rozhovor
po MS juniorů a masters 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


MS JUNIORŮ A MASTERS 2015 - 11. - 14. 12. 2015, El Salvador
Češi před MS juniorů a masters:
Milan EclerMiloš Pavlů (video) • Jean Marc SchuttrumpfMargita ZámolováZdena Tvrdá
Pavel Koukal (video) • Andrea HorňákováAneta Tomanová Adéla Storzerová
nominaceodlet české výpravy
Info z MS juniorů a masters:
z místa dění - 6 medailí!prezentace
kompletní výsledky s bodyVIDEOREPORT
Rozhovory s medailisty, očima reprezentantů:
A. Tomanováočima A. Storzerovéočima Z. Tvrdé
očima M. ZámolovéP. KoukalA. Horňáková

Andrea Horňáková - rozhovor a aktuální forma před MS juniorů a masters 2015
MS juniorů a masters 2015: kompletní výsledky s body

Bikiny fitnesska Andrea Horňáková nechyběla na letošní poslední mezinárodní mistrovské soutěži, a to na světovém šampionátu juniorů a masters, který se v půlce prosince konal až v dalekém El Salvadoru. Dlouhá cesta se však vyplatila a stejně jako dalším českým reprezentantům se i Andree podařilo uspět, když vybojovala bronzovou medaili v kategorii bikini fitness juniorek do 166 cm.

Proto jsme i ji podrobili krátkému rozhovoru, aby mohla vypovědět své dojmy z nedávné soutěže a podělit se také o několik fotografií, které Vám přinášíme na konci článku. Andree moc děkujeme a přejeme hodně zdraví, štěstí a úspěchů do nadcházejícího roku i soutěžní sezóny.


Andreo, v minulém rozhovoru jste prozradila, že na MS ve fitness jste se necítila úplně dobře a nerada byste, aby se to opakovalo. Bylo to nyní lepší? Povedlo se vám vše doladit ke spokojenosti?

Můj start na MS žen byl neplánovaný. Celá příprava od začátku směřovala na MS juniorů a podle toho také forma dozrávala. Vše vyšlo naprosto přesně. S formou jsem byla nadmíru spokojená a na pódiu se cítila opět jako ryba ve vodě. :)

Dosáhla jste ve své kategorii na skvělé třetí místo, nad vaše "síly" byly pouze dvě závodnice ze Slovenska. Jak jste s poslední soutěží sezóny spokojená a v čem myslíte, že byly závodnice před vámi lepší?

Bylo to pro mě skvělé zakončení sezóny a vlastně celého mého prvního závodního roku. Upřímně nedokážu říct, v čem měly mé slovenské soupeřky navrch. Bodové rozdíly byly hodně těsné. Neexistuje žádné specifické pravidlo, jak by měla ideálně závodnice bikiny fitness vypadat. Také nás nehodnotí počítač, ale hraje zde roli lidský faktor. Proto někdy záleží už jen na tom, zda více porotců upřednostní blondýnku, brunetku, dlouhovlasou, či krátkovlasou, nebo se jednomu líbí více prezentace této závodnice a dalšímu úsměv té jiné. Pevně doufám, že časem se i u této kategorie vyformulují jasnější pravidla.

Jak jsme se dočetli již z předchozích rozhovorů vašich kolegů závodníků, Salvador nepatří zrovna mezi nejbezpečnější místa. Pocítila jste nějak tuto skutečnost na vlastní kůži?

Ani ne. Asi to bylo tím, že jsem měla plnou hlavu jiných myšlenek. Nejdříve doladit formu a zvládnout všechny předzávodní přípravy, potom zase radost z medaile a spousta jídla. Nebyl moc čas přemýšlet, co se děje okolo, navíc jsme v podstatě nevytáhli paty z hotelového resortu, kromě cesty na halu.

Jak se vám celkově organizace a průběh MS líbily? Co byste pochválila a co se naopak příliš nepovedlo?

Na MS juniorů bývá vždy o dost méně závodníků než na ME nebo MS žen, takže byla určitě celkově jednodušší organizace celého závodu a my nemuseli tak dlouho čekat v zákulisí. Jednou z nepovedených věcí byl banket, kde se podávalo jedno kuřecí prso a porce rýže na příděl, ale ani z toho jsme nijak nezoufali a udělali si vlastní banket. :)

Po MS jste si ještě udělali s týmem menší "dovolenou" v Miami. Jak se vám tam líbilo a jak jste celkově fungovali jako parta?

V Mami jsem minulé léto studovala dva měsíce angličtinu a od návratu do Čech jsem tam chtěla zpět. Když jsme na MS odlétali, nevěděla jsem, na co se vlastně těšit víc. Bylo to skvělé. Dohromady jsme fungovali jako fajn parta, což bylo určitě ovlivněno menším počtem závodníků. Měli jsme možnost lépe se poznat. S přítelem jsme si pobyt v Miami ještě o týden prodloužili a užili si trochu dovolené ve dvou, takže mám načerpáno sil na celou příští sezónu. :)

Prozraďte, jak jste si užila letošní svátky? Dopřávala jste si "zakázané" jídlo? Co je pro vás největší lahůdkou?

Měla jsem volno od režimu celkem asi tři týdny. Jídla bylo opravdu hodně, ale člověk si potřebuje připomenout, proč to vlastně nejí celý rok. Jsem hodně "žravá" a sním asi všechno, takže nedokážu říct, co mám nejradši. :) Svátky jsem si užila, jak to jen šlo, většinu dní jsem proležela na gauči s nacpaným břichem, takže vše, jak má být. :)

Co bysete popřála sobě i čtenářům do následujícího roku? :)

Určitě hodně zdraví, stěstí, úspěchů a spoustu skvělých lidí kolem sebe! :)


Andrea Horňáková na po MS juniorů a masters 2015


Foto v textu:
www.eastlabs.sk / Igor Kopček



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 126 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie