Reklama:
DNES KONČÍ:
Protein Smart Whey v akci 1+1
Akce nebude prodloužena! Více zde.

Adéla Storzerová - rozhovor a aktuální forma před MS juniorů a masters 2015

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti


MS JUNIORŮ A MASTERS 2015 - 11. - 14. 12. 2015, El Salvador
Češi před MS juniorů a masters:
Milan EclerMiloš Pavlů (video) • Jean Marc SchuttrumpfMargita ZámolováZdena Tvrdá
Pavel Koukal (video) • Andrea HorňákováAneta Tomanová Adéla Storzerová
nominaceodlet české výpravy
Info z MS juniorů a masters:
z místa dění - 6 medailí!prezentace
kompletní výsledky s bodyVIDEOREPORT
Rozhovory s medailisty, očima reprezentantů:
A. Tomanováočima A. Storzerovéočima Z. Tvrdé
očima M. ZámolovéP. KoukalA. Horňáková

Již od 11. do 14. prosince bude v dalekém El Salvadoru probíhat letošní Mistrovství světa juniorů a masters. Na klání samozřejmě nebudou chybět závodníci reprezentující Českou republiku. Mezi nimi se představí také zkušená bikiny fitnesska Adéla Storzerová, která má za sebou úspěšné starty na předcházejících soutěžích letošní sezóny. Jak se na svůj závěrečný start letošního roku těší a jak si chce užít Vánoce, to nám prozradila v následujícím rozhovoru, který je doplněn o snímky Adéliny aktuální formy.

Adélo, vaším posledním úspěchem je 4. místo z MS ve fitness, kde jste startovala v kategorii žen. Jak si věříte na zápolení mezi juniorkami? Jsou vůbec mezi soupeřkami nějaké výrazné rozdíly, vzhledem k tomu, že stejně většina juniorek startuje i mezi ženami?

Ano, i já startuji většinou jak mezi ženami, tak mezi juniorkami. Je to dobrá zkušenost a rozhodně stojí za to porovnat formu v obou kategoriích. Mezi juniorkami si přece jen věřím o něco více. Roky tady určitě hrají velkou roli, co se týká svalového rozvoje. V kategorii žen (mezi Olgou Putrovou, Olívií a Xenií) bývám většinou subtilnější než soupeřky, které jsou starší.

Jak jste zapracovala na tom, abyste si podržela optimální formu? Jak moc je pro vás těžké tak dlouho být v přísném režimu?

Režim mi až tak nevadí. Popravdě, po půl roce v dietě už jsem si tak trochu zvykla. :) Spíš je problém v tom, že tělo už je vyčerpané, a to se rozhodně projevuje. Tato příprava pro mne byla ještě těžší než obvykle, protože tělo už odmítalo spolupracovat a hodně si zadržovalo vodu. Už v přípravě na MS žen jsem měla problémy, a tak jsem věděla, že pokud budu chtít letět ještě do Salvadoru, budu muset makat na 200 %. Zatnula jsem zuby a myslím, že jsem ze sebe vyždímala maximum, a doufám, že budu mít lepší formu než na MS žen. Rozhodně bych chtěla poděkovat Martinu Jebasovi (majiteli Ronnie.cz) za projevenou důvěru a finanční pomoc, kterou mi umožnil start v Salvadoru. Dále našemu státnímu trenérovi Vjačeslavu Vinogradovi za rady v přípravě a taky mojí trenérce Olivce, že to se mnou stále zvládá a věří mi. Samozřejmě taky Amixu, díky kterému mám celou přípravu kvalitní doplňky stravy, bez kterých by to určitě nešlo.

Na co se nejvíce těšíte po skončení sezóny? Jak si odpočinete?

Jsem hrozně ráda, že po mém návratu ze Salvadoru budou Vánoce. :) Vánoce jsou svátky klidu a pohody s rodinou a to teď rozhodně potřebuju. Taky se těším na spoustu dobrého jídla, které si určitě nebudu odpírat. :) Pojedu s přítelem a kamarády na vánoční trhy do Prahy a těším se, až ochutnám trdelník a nějakou klobásku. :) No, prostě mi to vyšlo skvěle...

S tím souvisí i další otázka - jak se těšíte na blížící se Vánoce? Co z tradičních dobrot máte nejraději? Spíše salát a kapra, nebo sladké?

Na tyto Vánoce se těším víc než kdy dříve. Cukroví moc nemusím, ale určitě si upeču nějaké svoje sladkosti ze Šmakouna. Hrozně se těším na bramborový salát, který babička dělává s jablkem a je naprosto luxusní. Máme taky tradici, že na první svátek vánoční se scházíme celá rodina na husu se zelím a knedlíkem a to bývá opravdová fantazie.

Jste s uplynulou soutěžní sezónou spokojená, nebo by se našly nějaké "nedostatky", které byste pro příště ráda eliminovala?

Stále je co vylepšovat a na čem pracovat. Pořád ještě svoje tělo poznávám a zjišťuju, jak reaguje na určité věci. Do příští sezóny bych určitě chtěla udělat pořádný objem a ještě nabrat nějakou hmotu. Myslím si, že proto, že jsem ještě mladá a poměrně subtilní, mám stále velký prostor dělat progres a posouvat se nahoru.


Adéla Storzerová - aktuální forma před MS juniorů a masters 2015




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 111 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie