Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Muscle&Fitness 11/2005

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní
Tento článek je velmi starý, informace v něm tedy už nemusí být zdaleka aktuální.

Listopadové číslo měsíčníku MUSCLE&FITNESS vychází na 148 stranách. Zde je stručný přehled jeho obsahu.

V článku NEJLEPŠÍ POTRAVINY mapuje dietní expert Chris Aceto obecně rozšířené zdroje živin. Zaměřuje se při tom na jejich složení a nutriční hodnotu, aby posléze v jednotlivých kategoriích určil ty nej-nej.

Šampiónem NPC USA 2005 po dvou a půl letech seriózního tréninku. I tak by se dal shrnout raketový vzestup bývalého nadějného basketbalisty Phila Heatha (nachází se i na obálce) na samotný vrchol americké amatérské kulturistické scény. Nejen o průběhu této ojedinělé cesty, ale i o tréninku, který k zmíněnému úspěchu Philovi dopomohl, se dočtete v článku NOVÁ HVĚZDA ZPOD KOŠE.

„Dělítkem mezi ´dobrým´ a ´vynikajícím´ jsou drobnosti,“ tvrdí Josef Švub ve svém metodickém článku TECHNIKA A DRŽENÍ TĚLA pojednávajícim o technických aspektech cviků. V centru pozornosti autora se ocitají zejména požadavky tělesné mechaniky, jejichž respektování mnohdy znamená rozdíl mezi perfektní a průměrnou sérií.

Pokud je vašim cílem objem zad, je pro vás určený tréninkový návod ÚTOK NA ZÁDA. Autor Jim Stoppani si v něm všímá přínosu dynamických technik k hypertrofii rychle stažitelných svalových vláken a své závěry neváhá přenášet přímo do tréninkové praxe.

BOHYNĚ Z BILBORDU je název, pod kterým se skrývá interview s úřadující Miss Bikini Universe Alicií Denson. V bohatě ilustrovaném materiálu se dozvíte leccos nejenom ze soukromí půvabné Alicie, ale i o jejích názorech na sport, stravování či modeling.

A samozřejmě nechybí ani konkrétní tréninkové tipy.

„Optimální doba pro regeneraci horní části těla jsou tři až čtyři dny. Pro nohy od čtyř do pěti dnů.“ Tak zní závěr vědecké studie zaměřené na problematiku délky potréninkového zotavení. Více se dočtete v článku ČAS NA ZOTAVENÍ.

Nejenom tomu jako vybudovat působivou spodní stranu nadloktí je věnován materiál RAYOVY TRICEPSY. Veterán soutěžních podií vám v něm kromě tipů na tricepsy přibližuje i svůj úhel pohledu na současní profi-scénu.

Pokud vás již omrzela vaše rutinní aerobní činnost ve fitku, vyzkoušejte kardio v plenéru. Tipy, jako na to, vám poskytne metodický návod KARDIO V PŘÍRODĚ (autorka Michelle Basta Boubion).

Nejenom o kouzle činek hovořil Zdeněk Dryák s matkou a dcerou Káňovými v interview s názvem DARINA A DARJA. Materiál je zároveň bohatě ilustrován snímky z dílně samotného autora.

„Jeden bez druhého bychom nedosáhli největšího úspěchu své kariéry,“ shodují se úřadující mistři Evropy Jan Kubík a Martin Dráb, ústřední postavy interview s názvem OSTRAVSKÝ TANDEM JEDE DÁL. Autor článku Tomáš Svoboda se při tom ve svých otázkách neomezuje jenom na sportovní stánku života obou borců. Na posteru najdete Shawna Raye na snímku z vrcholu soutěžní kariéry a na druhé straně půvabní Lenu Johannesen.



Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie