Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Muscle&Fitness 4/2005

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní
Tento článek je velmi starý, informace v něm tedy už nemusí být zdaleka aktuální.

Dvacet největších postav bodybuildingu za uplynulých 65 let – jejich žebříček, fotografie a krátké profily tvoří jeden z nosných materiálů v čísle 4/2005 společné česko-slovenské edice měsíčníku MUSCLE&FITNESS.

Zajímá vás pořadí TOP 20? Tady ho máte: 1. Arnold Schwarzenegger, 2. Ronnie Coleman, 3. Lee Haney, 4. Dorian Yates, 5. Frank Zane, 6. Lou Ferrigno, 7. Steve Reeves, 8. Franco Columbu, 9. Flex Wheeler, 10. Shawn Ray, 11. Chris Dickerson, 12. Larry Scott, 13. Sergio Oliva, 14. Kevin Levrone, 15. Jay Cutler, 16. Lee Labrada, 17. Bill Pearl, 18. Reg Park, 19. Dave Draper, 20. Samir Bannout.

Jako každý žebříček, i tenhle je samozřejmě výsostně subjektivní. Redakce MUSCLE&FITNESS proto vítá názory, připomínky a i vlastní pořadí čtenářů.

Ve znamení konfrontace historie a současnosti se nese i článek 180 let tréninkové zkušenosti. Špičkoví kulturisté minulosti (Frank Zane, Lou Ferrigno a Dave Draper) i současnosti (Chris Cook, Lionel Brown, Mike Dragna) v něm konfrontují klasické i nové tréninkové tipy pro každou svalovou partii.

Nejenom účastníkům již 7. ročníku soutěže v transformaci postavy pro "řadové" čtenáře a čtenářky je věnována III. část metodického seriálu DO FORMY S MUSCLE&FITNESS. Mimochodem, letos se do této fotografické soutěže na dálku přihlásila opět téměř tisícka čtenářů a čtenářek všech věkových kategorií z Česka a ze Slovenska! Soutěž bude vyhodnocena v čísle 8/2005.

Význam výživy, odpočinku, regenerace a celkového životního stylu podtrhují bohatě odborné články 10 příčin zranění, Fitness není jenom síla, Spěte jako dřevo, recepty v Dnes máme kuře a suplementy v materiálu Osvěžte svůj sexuální život.

Množství praktických a ilustrovaných návodů, rad a tipů přináší sekce Tréninkový blok, nechybí ani rubriky hlavního mezinárodního editora MUSCLE&FITNESS, kterým je Arnold Schwarzenegger.

V rubrikách osobností se fotografiemi klasiků (Steve Reeves, Clancy Ross, Reg Park, Arnold Schwarzenegger) představuje zesnulý "mistr světla" Russ Warner, atrakcí je riport o první návštěvě ruského giganta Alexandra Fiodorova v USA.

Z domácích osobností se ve "čtyřce" nalézá profil úspěšného slovenského fitnesáka žijícího v Praze (Daniel Medo) a interview se slovenskou mistryní světa v bodyfitness žijící ve Francii (Katarína Verbovská). Nechybějí ani rubriky "retro" s exkluzivními snímky z 15tileté historie vycházení časopisu, čtenářské soutěže, dopisy a další zajímavosti...

Na vytrhávacím superhardcore posteru bombardují záda Kevin Levrone a Günter Schlierkamp, z druhé strany pak předvádí své extra proporce sexy modelka Brandy Dahl.



Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...
magazínLuis Rodriguez po Arnold Classic vymě...
maxpoint97 (23:38) • Za mě rozhodně Justin neměl špatnou formu, ten zakopanej pes je jinde *1* Buď se na...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie