Před napsáním příspěvku nepřehlédněte
pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
To bylo myšleno ve srovnání s pupkem a `tučnějším` hovězím. Tuk je prostě nositelem chuti, to je fakt. Jinak pro ostatní pochopitelně chuť má vše. I modurit.
aj to som ochotny uverit,ale napisat ze je bez chuti je blbost
Nevíte kde by se dalo sehnat dobré vyzrále hovězí? Jsem z Brna takže kdyby jste někdo věděl budu rád.
Oproti rosteny je opravdu mnohem slabsi chut. Bohuzel v tomhle podelanym systemu je sehnat stoprocentni hovezi maso dost slozity. Svice je draha a nema plnou chut ale je aspon vzdy jemna tudiz vhodna na minutky, rostena u vetsiny rezniku je tuha jak prase protoze hovezi nenehcavaj uzrat a najit reznika kterej ma vyvesenou rostenou (nebo ruzny variace) za inteligentni ceny je pro spoustu lidi docela orisek.
suhlasim,ze je clanku co vytknut. Ale ze svieckova je bez chuti???
Tak toto asi psala slečna vegetariánka, jelikož třeba Argentinci dělají ze svíčkové jen vývar, jelikož je to mrtvý sval, absolutně bez mramorování a tím pádem i chuti..a pupek jen na mletí?:D:D:D sorry, ale odkud je asi hanger steak?:D