Před napsáním příspěvku nepřehlédněte
pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Ale takhle by to mělo vypadat normálně, a ne že v 90% řeznictích mají na půltě jen starou krávu co blbě dojila, která je dobrá tak na půl dne v papiňáku
Angus je super, ale jestli tohle neni PR tak uz nevim :-)
Myslím že jsem o něm četl v nějakým letáku z Makra asi za 2500,- nebo se mýlím? Extra vychválené ale mě přišlo spíš extra tučné
Já v tom moc PR nevidím. Angus reklamu nepotřebuje :D
Byl jsem v Soběsukách se ženou už dvakrát, a je to zážitek na celej život. Něco tak dobrýho jsem v životě nejed. Mají totiž krom super masa ještě geniálního kuchaře.
P.S. Pan Silovský ml. vypadá, že ty krávy
poráží holýma rukama :D
Angus = LUXUS...B-)
Anguse jsem mel parkrat v anglii a kdyz je spravne udelany, tak se mu co se tyce mas nic nevyrovna, fakt..
.
trošku PR,ale dalo se to..jsem zvědavej co všechno se dozvim v dalším díle
snad tu bude něco i o konících, to by mě zajímalo, protože o tom teď nevím vůbec nic.