Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Midillinois Championship 2004

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže
Tento článek je velmi starý, informace v něm tedy už nemusí být zdaleka aktuální.

Do Chicaga jsem priletel devet dni pred touto prvni soutezi a podminky na me cekaly doslova dokonale, abych dotahl formu nadoraz. Musim rict, ze jsem do toho dal vsechno, protoze jsem chtel vystoupit maximalne pripraveny a posoudit, jestli na to vubec mam. Muj tatka me navic videl naposledy zavodit jako dorostence a ja mu chtel ukazat, ze jeho obrovska podpora k necemu byla.

Kazdym dnem byla forma lepsi a ja vedel, ze se vse podari. Jediny otaznik visel do posledni minuty nad moji startovni vahou. Jeste ve stredu 95kg! Ctvrtecni rano mi ale ukazalo, ze nekdo nade mnou drzi silnou ochrannou ruku. Vaha ukazala rovnych 90kg. Takova vaha ale uz zustala do patku do vecera a patecni vecerni vazeni tak prineslo zajimave chvilky.

V propozicich psali, ze v patek je vazeni dobrovolne. Pro me se to nakonec ukazalo jako vyborna zalezitost. Odpoledne jsme dorazili do Ottawy a ubytovali se v hotelu Comfort Inn, odkud jsme na sedmou jeli do Flex Gymu, kde vazeni probihalo. Moje napeti a ocekavani bylo obrovsky! Vahu obsluhovali dva suprovy chlapci a zobacek se ustalil na vaze 199,25 liber. Vaha 90kg je ale 198,25 liber. Mel jsem o jednu libru nadvahu, coz je asi pul kila.

Bylo treba si vyjasnit, co dnesni vazeni vlastne znamena a jestli se budu muset vazit i zitra. Bylo to ale nejlip, jak jsem si mohl prat. Pokud dneska budu chtit zapsat vahu, zitrejsi uz se nepocita! A tak jsem ve vterine shodil veci a vlezl do sauny. Za dvacet minut poceni myho vysusenyho tela jsem se sundanejma plavkama (to Amici trochu nevydejchavali) navazil 198,25 liber a s usmevem na tvari jsme opustili Flex Gym se: "See you tomorrow." :-)

Neco mi rikalo... chce to odmenu za tu saunu a taky oslavit tu vahu. Odnesla to hromada zmrzliny a sklenicka sampanskyho, no vlastne dve. Zbyvaly uz jen hodiny a ja toho mel tak plnou hlavu, ze jsem toho moc nenaspal. I presto jsem rano vyskocil cilejsi nez kdy jindy, namazali jsme to na hotelu barvou a na devatou se presunuli do Ottawa High School Auditorium, kde uz to hodne zilo. Od deviti probihalo "checking in", tedy zapsani vsech zavodniku postupne po kategoriich. A to jsem si pockal. Kategorii bylo celkem kolem patnacti a chlapskej bodybuilding byl samozrejme az posledni. Ale dockal jsem se a kolem jedenacty jsem stal se vsemi svymi souperi vzadu za oponou. Bylo nas celkem dvanact.

Semifinale zacalo po jedenacte, ale my se zajeli do mesta najist, nez jsem mel prijit na radu. Tesil jsem se cim dal vic a ani jsem se nenadal a uz jsem to vzadu pumpoval a byl pripravenej ukazat na podiu i to, co nemam! Semifinale probehlo velice rychle a nam uz vsem bylo jasny, ze by se musel stat zazrak, abych nemel titul.

Tezko popisu, co jsem citil... byl to sen!!! Finale zacinalo az v sedm vecer a tak jsme meli nekolik hodin. Odjeli jsme na hotel a hodil jsem si nozky nahoru. Tak jsem se tesil na vecer, na sestavu i zaverecne porovnavani a absolutku...

Vsechno zacalo na cas a organizace nemela chybu. Moje kategorie sla az po desate vecer a taky po exhibici Guntera Schlierkampa. Byl v peknym objemu, zrovna zacina pripravu na Olympii, ale udelal tam neskutecnou show!!! Ja ale cekal vic na jinou show... na tu svoji. Sestava mi vysla skvele a stal jsem se vitezem svoji kategorie! A absolutka byla opravdovym hrebem vecera!!!

Osobne jsem nic takoveho nezazil, ani nikde nevidel. Vse mam na videu a snazim se to nejak dostat k Ronniemu, abyste mohli vsechno sami videt a treba i posoudit. Rozhodci si nas srovnali ve vsech pozach a pak jeste urcite pozy vybirali. Zaverecny posedown otocili asi petkrat a publikum doslova varilo. Bylo to uzasny, tim spis, ze nejvic bylo slyset moje jmeno ze vsech stran a ja skoro prestal pochybovat, ze budu mit i absolutni titul. Fakt jsem si to uzil. Byl to neuveritelny zazitek!

Nakonec ale vyhlasili viteze nizsi kategorie. Hodne lidi me pak zastavovalo s tim, ze to nechapou, jaktoze jsem to nevyhral ja, ze to bylo neskutecny a i po shlednuti videa se mi vyrok rozhodcich nezda, ale uprimne, kazdy to muze videt jinak. Uz vim, jak to v kulturistice chodi a hlavni pro me bylo, ze jsem byl spokojenej se svym vystoupenim.

Na stesti a pocitu radosti mi to rozhodne ani trosku neubralo. Prvni zavody v Americe a vitezstvi... NO COMMENT!!!!

Auditorium jsme s velikym nadsenim opustili o pulnoci a projezdili celou Ottawu, kde bysme se mohli najist. Vsechno bylo zavreny krome obchudku s americkou zmrzlinou a ten to odnesl za vsechny... a dal by to bylo dietarum nepristupne...:-)))

I v nedeli jsem se jeste normalne najedl a dal se dohromady, ale vecer uz jsem mel 500kg na legpressu.:-) Za ctrnact dni v sobotu mam druhe zavody a tentokrat mnohem dulezitejsi. Je to Muscle Expo II primo v Chicagu, kousek od mista, kde bydlim. Dulezite jsou proto, ze prvni dva v kategorii postupuji na vyssi level soutezi NPC a to je muj jasny a jediny cil!!!!

Uz jsem opet v plne priprave a nenecham nic nahode... pokud tam neco ted nebylo, bude to tam na Muscle Expo!!! Dekuju vam vsem za uzasne ohlasy a udelam maximum, aby tohle vsechno byl jen zacatek! :-)

Vas Slavoj

Související články:
Fotogalerie aktuální formy



Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

09.04.16:04Slavoj - Cau kamarade!!!! Mockrat dekuju a zdravim do Hradce!!! Po..
09.04.15:50Tomino - Cau Slavoji,ackoli jsme si slibili,ze si dame vedet,zapomn..
08.04.21:20kpt.Nemo - Neni co dodat ses proste king!Jen tak dal a pis co nejvic ..
07.04.21:51Velmen - Fakt cokoliv Slavoj napise tak z toho uplne strika motiva..
07.04.16:31Slavoj - Od Marci je to cest, tohle slyset....diky Marci. Asi jsem ..
07.04.15:47Přibyl - Ať má ta soutěž věčí váhu nebo ne,tak ze strany dietologa ..
07.04.00:34Marcela - dokáže mistrně vtáhnout do děje . Má velmi kultivo..
06.04.23:31Jarda Sruc - Čau ty bejku, MOC GRATULUJEME, je to vážně super. Doufáme,..
06.04.22:57Velmen - Ty ses srdcar jako krava kamo! Je to fakt neuveritelny! Je..
06.04.21:42Slavoj - Ahoj!! Jsem rad, ze se vam clanek libi. Snazim se to psat..
06.04.13:01Daniel-James - No mozna zahrala taky trochu politika v tom ze ti nedali t..
06.04.12:12Sasha - Slavoji, diky za perfektni clanek. Perfektni reportaz kter..
06.04.08:53ttopel - hezký,gratuluju...slušná reprezentace :-9
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie